Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

"Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Steet", krwawy musical w reżyserii Tima Burtona, okrzyknięto najlepszym filmem w tej kategorii. Najlepszym aktorem musicalowym uznano Johnny'ego Deppa, odtwórcę głównej roli w tym obrazie.

No to ekstra :D Jeszcze jakby coś na Oscarach zgarneli :D

BradMan

GRATULACJE! SZAMPAN NA STÓŁ! BALANGA! :D :D

femles_CS

Gratulacje!!!! :D normalnie trzeba swietować xD xD brawo!!! Ale przeczówałam, że dostanie nagrode za Sweeney'ego. xD xD

4all =**

BradMan

Oczywisice po pierwsze to pogratuluje Johnnemu za ta nagrode i mysle ze na tego Zlotego Globa zasluzyl poniewaz jest aktorem fantastycznym umie sie wczuc w role i do tego wlasnie mamy rezultaty-Zloty Glob bardzo sie ciesze ze to wlasnie On zostal nagrodzony!! SUUUUUPPPPEEEEEERRRRRRRR tak trzymaj Johnnym obys jeszcze dostal Oskara zycze Ci tego z calego serca

BradMan

Gratulejszyn ;) To było do przewidzenia ;)

Anastazja_2

Johnny nareszcie doceniony:)) MOJE GRATULACJE!!!

Lady_From_Burton_World

irys :D moge sie wbić do ciebie na balange ? :D

pozdro

BradMan

Brawo Johnny :) Fajnie by było gdyby jeszcze Depp i Burton dostali Oscary :))

blumenkohl

Wspaniale:)

Foxi_2

Świetnie...;]

BradMan

Ha! W końcu go docenili (choć powinni już dużooo wcześniej, ale wybaczam;)) super;D teraz tym bardziej nie mogę się doczekać Sweeney Todd ;) teraz tylko pozostało na Oskara czekać xD

BradMan

Super!!

Teraz jeszcze tylko Oscar... :) Trzymam kciuki!!!:P:P

BradMan

no nareszcie :D ... hehe ... już tylko czekać na premiere filmu w Polsce ;)

CiHa

Aaaaaaaaaaaaa wiedziałam :D:D:D:D hurra!!!!!

Karola

Jeszcze tylko "złoty facecik" dla Deppa i pełnia szczęścia ;D
A te Złote Globy??Moi drodzy,a któż się tego nie spodziewał ;D ;D

BradMan

No wiecie to dopiero początek...na złotym globie się zaczyna idze poprzez oskara i zakończy się popiersiami w każdym przeciętnym domu :D

pingwinek1

Ale co z tą transmisją! Jakiś strajk scenarzystów??? No i kiedy będzie powtórka z tego oświadczenia prasowego???!!!

BradMan

no,ja juz w innym temacie pisalam,ale mam ochote sie powtorzyc..:) nic tylko rum i zdrowko Johnny'ego ktory w koncu zdobyl Zloty Glob. mam nadzieje,ze Oscar tez znajdzie sie w Jego rekach. ;] bo jak najbardziej zasluzyl sobie!!

BradMan

No, nareszcie!! Trzeba to koniecznie opić;) Irys0, kiedy ta impreza??;P
No i oczywiście gratulacje dla Johnny'ego.
Teraz Oskar jest tylko kwestia czasu:)

cathi

Super :-D Trzeba będzie oglądać Oskary... Już się nie mogę doczekać! Póki co gratulacje dla Johnny'ego :-)

martamar16

No, wreszcie za ósmym razem zdobył Glob ^__^ Ogromnie się cieszę! A teraz oby do Oscarów xP

BradMan

Gratulacje!
Ale żałuję, że nie było ceremonii, zobaczylibyśmy Johnnego.

BradMan

Wypije za Niego:)nareszcie wiedzalam ze wkoncu go docenia