Johnny jest najlepszym aktorem na całym świecie. Gdy pierwszy raz obejrzałam "Piraci z Karaibów " pomyślałam sobie ze to super aktor. I od razu zaczełam oglądać jego filmy. Bardzo podobam mi się film "Sekretne Okno" szczerze mówiąc to mój ulubiony film. Johnny Depp zagrał tę rolę fenomenalnie. Jeśli ktoś nie oglądał tego filmu to serdecznie polecam. Moim skromnym zdaniem Johnny Depp to najlepszy aktor, nie tylko w Hollywood, ale i na całym świecie. Jestem jego wielką fanką
"Gdy pierwszy raz obejrzałam "Piraci z Karaibów ""
Jakbyś chodziła na "lekcja polskiego" to nauczyłabyś się odmieniać.
""Sekretne Okno" szczerze mówiąc to mój ulubiony film"
Ambitnie.
"Johnny Depp to najlepszy aktor"
Wymień mi do jakich aktorów go porównałaś, że uznałaś go za najlepszego.
Najlepszy, a ulubiony to nie to samo. Najlepszy, w którym pokoleniu aktorów? Ile razy można tłumaczyć..
"Jestem jego wielką fanką"
Ja też. No patrz, tak wiele mamy wspólnego!!! Czuję że się zaprzyjaźnimy. Jesteś taka sweet.
Oł dir, jesteście tak nieśłitaśnie niemiłe.
I *serduszko* Hugh Jackman. Jestem jego słitaśną fanką.
Słitaśny <to świetne słowo.
nie wiem czemu, ale przypomniała mi się "jaskinia rozpusty"... pamięta ktoś tamten przesłitaśny temat o scenach erotycznych? :D
Wziuuu, dlatego właśnie lubimy wyszukiwarkę:
http://www.filmweb.pl/topic/763768/Ale+z+niego+ciacho!.html
mhmm... czarli i fabryka czekolady... cóż to był za seans! cóż to była za czekolada!
hahaha!!! dzięki za tego linka...
Johnny jako słitaśny i rozebrany Edward Nożycoręki... no i seksiasty pedofil willy wonka....
<siku time>
To co z tą drugą wersją Edwarda...? xD
Hugh Jackman wyglądał słitaśnie w za ciasnych złotych spodniach. Byłam zahipnotyzowana widokiem Jackmana w za ciasnych złotych spodniach. Nie zna życia ten kto go nie widział w za ciasnych złotych spodniach.
Psiepłasiam następnym lazem będę bałdziej słitaśna dla słitaśnych ludzi.
To ja niestety życia nie znam, ale muszę poznać...
Bądźmy słitaśni dla słitaśnych! To uszlachetnia...?
Nie znasz życia? http://www.youtube.com/watch?v=POmD7Ovje2Y
Proszę. Ja zawsze jestem pomocna, sympatyczna i w ogóle ;P
Na tym forum bycie słitaśnym dla słitaśnych raczej pozbawia szlachetności..
Oh... Dziękuję... Dzięki Tobie poznałam sens życia... Hugh w obcisłych, złotych, świecących spodniach... i ta koszulka w panterkę... Słit, słit i jeszcze raz słit xD
Obawiam się, że masz rację... W takim razie może lepiej nie być słitaśnym?
Nie rozumiem, co przeszkadza wam w obcisłych, złotych, świecących spodniach i koszulce w panterce... Wiele osób wyglądałoby gorzej :>
Nadal pozostaję jego słitaśną fanką, oświadczam wam! Nawet, jak założy złote, obcisłe spodnie i zacznie wywijać na fortepianie!
Każdy w końcu popełnia w życiu błędy...
I nadal będę się upierać przy tym, że jego występ na Oscarach to mistrzostwo.
Ah, Szara. Ta twoja dobroć mnie osacza.
Zdecydowanie słitaśnie.
WYDANIE DARMOWE - magazyn "Film"
Johnny Depp na okładce !!!!
http://mediomania.nextore.pl/e-prasa/film_-_wydanie_darmowe_p325.xml
:)
" "Filmu" to, według badań, wykształcony 25-40 latek o ponadprzeciętnych
dochodach i wszechstronnych zainteresowaniach, mieszkający w dużym
mieście." - miło mi ;]
złożyłam zamówienie...ciekawe..:P
sprostowanie:
"Typowy czytelnik "Filmu" to, według badań, wykształcony 25-40 latek o
ponadprzeciętnych dochodach i wszechstronnych zainteresowaniach,
mieszkający w dużym mieście." - teraz mi miło ;p
Chyba zgasiłyście trochę założycielkę tematu... Nie wstyd wam? No nie wstyd wam!!??
Szara, to nie jest śmieszne.Kupić jeszcze taniej niż za 0 złotych, to dostać coś za darmo + pieniądze, za które normalnie byś to kupiła ;pp
"Johnny jest najlepszym aktorem na całym świecie."
Nie jest.
"Gdy pierwszy raz obejrzałam "Piraci z Karaibów " pomyślałam sobie ze to super aktor."
Fajnie.
"I od razu zaczełam oglądać jego filmy."
Jeszcze fajniej (kiedyś słitaśne poprzestawały tylko na Piratach, to już coś...)
"Bardzo podobam mi się film "Sekretne Okno" szczerze mówiąc to mój ulubiony film."
No proszę, teraz poprzestają na "Sekretnym Oknie"! Postępy czynicie, wy moje słitaśne (tez lubię to słowo ;p)
"Johnny Depp zagrał tę rolę fenomenalnie. Jeśli ktoś nie oglądał tego filmu to serdecznie polecam."
Głupiaś? Na tym forum są same wielkie, słitaśne fanki, które widziały WSZYSTKIE filmy Johna, nawet te, które jeszcze nie powstały, a ty nam takie starocie z zero czwartego polecasz? Phi, ja już to na pamięć znam i potrafię podrobić mimikę Deppa lepiej niż on sam...
"Moim skromnym zdaniem Johnny Depp to najlepszy aktor, nie tylko w Hollywood, ale i na całym świecie."
Na którym świecie? Bo chyba ty żyjesz na innym niż my (co zresztą jest możliwe...)
"Jestem jego wielką fanką"
Nie tak szybko! Z takimi deklaracjami trzeba się powstrzymać, bo na tym forum WIELKĄ fanką może się tytułować tylko osoba, która widziała wszystkie Deppa filmy. Widziałaś? Na pewno nie...
Oh dear...jeszcze jeden taki temat i zwariuję... ;p
Siema ludzie dawno tu nie właziłam, a tu masa śmiesznych tematów coś mnie oninelo? I widzę, ze skasowali temat T.K musiał być ostry xD
Możesz obejrzeć sobie słitaśnego Hugh Jackmana w jego słitaśnych, złotych, obcisłych, a nawet świecących spodniach i zostać jego słitaśną fanką, wyżyć się słitaśnie na słitaśnej założycielce tematu, słitaśnie zostać dżezi i pobiegać nago po słitaśnych ulicach Nowego Jorku, lub być słitaśną sama w sobie.
A słitaśny temat T.K był słitaśny i dżezi. Tęsknię za nim ;(
oo ale słitaśnie ^^ ja widzałam już Dzakmana słitaśnego w obcisłych spodniach i bluzce fryz sobie zmienił wiec słitasne fanki słitaśnego Dzakmana zacznijcie słitaśnie piszczeć
Ja szkoda, że słitaśny temat T.K został wykasowany chetnie bym se na niego wlazła i posmiała sie słitaśnie ^^
No, to jak już tak sobie słitaśnie rozmawiamy, to muszę powiedzieć, że słitaśny masz avatar :)
Dżakman(Dżekman?) --> *słitaśny pisk*
Zajebać tych niesłitaśnych usuwających :// to już kolejny raz...
Oh! dziekuje też uwazam, że mam słitaśny avatar ^^
Nie wiem czy to był temat, ale jak najchetniej moge przeczytać tematy te najłitaśniejsze ^^ bo ja lubie takie słitaśniutkie temaciki xDD
A to bardzo niesłitaśne z ich strony, bo były tam słitasne konwersacje ;pp
Czemu oni Nam to robią? No czemu... ?!
zajebie... zajebie skurwiela :/ nich no się tylko dowiem, niech no tylko dorwę... !!!!
nie, nie...
http://personal.ikari.pl/files/oaza_spokoju.jpg
jestem oazą SPOKOJU...
No, ale jak mogli to robić przecież kazdy temat tutaj jest słitasny na własny temat napsały oj to nie było słitaśne za kare traca blask słitalości czyli i naczej wypier** stąd nie słitaśnym wstebwzbroniony tylko słitaśni mogą tu przychodzić.
T K zostań nie musisz wychodzić :P:P Słitasność jest taka fajna zreszta ja też powinnam wyjść, ale kit z tym ^^ słytaśność musi byc na slitaśnym forum :P
Taa... To forum jest bardzo słitaśne...
Ale zastanawiam się, czy zbyt częste używanie tego słowa(tak jak na tym forum) jest bezpieczne....?