Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Johnny Depp jest jednym z najlepszych aktorów.Umie wczuć sie w każdą rolę zaczynająć od desperado 2 do piraci z karaibów.Zupełnie inne filmy.Takim sposobem odróżnia się od innych osób

wDEPPlam

Droga Trupia Czaszko.
Jack Nicholson zagrał w filmie "Marsjanie atakują" i Randala McMurphy'ego. Czy te role są podobne?
Brando zagrał w "Na Nabrzeżach" i "Ostatnim tangu w Paryżu". Bardzo podobne role?
Al Pacino zagrał w "Zapachu Kobiety" i "Rekrucie".
Meryl Zagrała w "Ze śmiercią jej do twarzy" i "Sprawie Karamerów".
Jim Carrey zagrał w "Masce" i "Truman Show".
Hopkins zagrał Hanibala Lectera i Picassa.
Pitt zagrał Śmierć i w filmie "Tajne przez poufne".

Nie chce mi się dalej wymieniać, bo to bez sensu, ale teraz usiądź spokojnie, pomyśl i zadaj sobie pytanie "co wyróżnia Deppa od innych?" jeszcze raz.

Astartte

Helena zagrała w 'Sweeney Toddzie' i w 'Sztuce latania';
Gary Oldman zagrał w 'Draculi' i 'Batmanie';
Christian Bale również w 'Batmanie' i 'American Psycho';
Heath Ledger również w 'Batmanie' i 'Kochanej Złośnicy';
Geoffrey Rush w 'Piratach' i 'Quills';
Anne Hathaway w 'Zakochanej Jane' i 'Dorwać Smarta';
Morgan Freeman w 'Seven' i 'Choć goni nas czas';

to tak dla poparcia.
to znaczy zgadzam się ^^

Gehenn

Alan Rickman zagrał w "Sweeneym Toddzie" i "Rozważnej i romantycznej"
Jean Reno zagrał w "Leonie zawodowcu" i "Goście goście"
Kate Winslet zagrała w "Zakochanym bez pamięci" i "Titanicu"
Winona Ryder zagrała w "Soku z żuka" i "Przerwanej lekcji muzyki"
Adrien Brody zagrał w "Pianiście" i "King Kongu"

Fajna zabawa, kto następny? ;pp

Lady_From_Burton_World

Cuba Gooding Jr. zagrał w "Jerrym Mcguire" i "Między piekłem, a Niebem"
Charlize Theron zagrała w "Celebrity" i ""Adwokat diabła"
Robert De Niro zagrał w "Siła i honor" i "Poznaj moich rodziców"
Ben Affleck zagrał w "Pearl Harbor" i "Sprzedawcy 2"
Matt Damon zagrał w "Nieustraszeni Bracia Grimm" i "Buntownik z wyboru"

arisa_

no to Szara nam nową grę wymyśliła...

...ale ja się nie dam w to wmieszać ;p

ulterior_dreamer

ale to gra pozytywnie uświadamiająca...

Gehenn

NIe mówie że inni ludzie są złymi aktorami ,ale nie takimi jak Johnny.Powiedz mi kto zagra tak Jacka Sparrowa jak on?te jego miny i ruchy jakby był pijany ciągle.Jest napewno wyróżniającym się aktorem :)

wDEPPlam

A kto zagraby tak Detektywa Monka, jak Tony Shalhoub? Moim zdaniem on się nie wyróżnia, bo na tym, co napisałaś wyżej, polega praca aktora. Johnny jest jednym z najlepszych aktorów młodego pokolenia, w czym zgodna jest większość świata filmowego, nawet Al Pacino to przyznał. To, że potrafi zagrać w jednym filmie tak, a w drugim inaczej, czy jest dobry do jakiejś roli, jest raczej wymagane w pracy aktora...
(Hugh Jackman, którego ostatnio bardzo polubiłam, i który będzie gospodarzem Oscarów 2009, z czego cieszę się jak głupia, grał w X-men i w Prestiżu)

Ale to tylko moje zdanie.

Gehenn

Dobra, przyznawać się!! Kto usunął (zablokował) mój jakże wspaniały temat o słodzeniu herbaty?!?! Poświęciłam na niego aż 10 minut swojego marnego życia!!! 10 MINUT!! Mogłam w tym czasie zjeść zupę, umyć zęby albo POSŁODZIĆ HERBATĘ!!! Teraz słodzenie nie będzie dla mnie takie wspaniałe jak kiedyś!! Nie, zaraz!! Ja w ogóle przestane słodzić!!!! Bardzo dziękuje!! Teraz moja herbata będzie gorzka i niedobra. No, ale jasne, po co się przejmować...JASNE!!!

Niech tylko się dowiem kto, a...

...nie wiem co z tym kimś zrobię, ale to nie będzie nic przyjemnego!!

ulterior_dreamer

Dołączam się do pytania i zadaje od siebie- kto skasował temat Edwarda???!!!
Przecież to były dwa najlepsze tematy na tym popieprzonym forum! Jesteś (kimkolwiek jesteś) bez serca!

Jedno zastrzeżenie- gorzka herbata tez jest dobra tylko z cytryną i nie dla każdego ;)

Lady_From_Burton_World

Kurwa!

Co za zjebane forum.
Usuwają najlepsze tematy.
Ten Pussy też usuneli :(

http://www.filmweb.pl/topic/1060639/To+forum.html

Ej... czy to ja jestem nienormalna, czy naprawdę tego tematu nie założyła Pussy?

Gehenn

Nie-e

To ta Estella czy coś tam, zerknij na post The woman...

Lady_From_Burton_World

aaaa pomocy!! No ja nie moge zablokowali trzy najlepsze tematy!!!Co się tutaj dzieje!!

Lady_From_Burton_World

To Estella udaje Pussy?...

Skubana.

Gehenn

Ja nie wiem co z tym Fw się dzieje...
Tematy blokują, wprowadzili to zastrzeganie nicków i niby miało być lepiej, a jest gorzej, bo nie mogę sobie opisu zmienić. Trzeba chyba iść na główne i ponarzekać...

Lady_From_Burton_World

Ej :D Wymyśliłam grę edukacyjną jupi ^^

Astartte

Eee nie wiem o co wam chodzi z tymi zablokowanymi wpisami,ale to napewno nie ja.Wiem że jest wiele dobrych aktorów ,ale na punkcie Johnny'ego mam szał :D

wDEPPlam

Teraz jestem naprawdę zła. Kto usunął tematy słońca, czemu i czy to przypadkiem nie była Pussy, pragnąca się zemścić?

Gehenn

Pewno była a takie faaaaaaaaaaaaaaaaajnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeee tematy . Barany jedne :((((((((((((((((((((((((((999 666) Jestem nie zła tylko bardzo wkurw.........a napisałam wam co myślę na ten temat to jak zwykle wykasowaliście.:((((((((((((((((((((((((( Nie ma tu żadnych klonów a porządni użytkownicy.tylko że jak zwykle normalni cierpią za miliony,:(((((((((((

użytkownik usunięty
MorganaBlackcat

Estella??!! to ta Estella??
K*** w życiu bym nie wpadła....
a to menda....

Kurwa, teraz Słońca temat skasowali! A takie badziewia w stylu "Najlepszy aktor" po raz 20o38474747557569 to zostawiają!

Lady_From_Burton_World

tak w ogóle co za pedał to kasuje?! Nasze najlepsze konwersacje...!!!

ulterior_dreamer

Czemu to tu piszecie?
Mi nic nie usunęli.O co chodzi wogóle?

wDEPPlam

O to chodzi, że ktoś usuwa nam najlepsze tematy..

arisa_

Musimy gdzieś ze sobą gadac, nie?
Padło na Ciebie:))

arisa_

Bo na reszte skasowali

Lady_From_Burton_World

*nam

zamiast idiotycznego zastrzegania nicków mogliby wprowadzić EDYCJĘ POSTÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
arisa_

Nic Ci nie usunęli?????!!! No wow... patrz ty się...

a mi mendy tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAAA!!!!!!! Co tu się dzieje?? Nie ma mnie jeden dzień, wracam, patrzę, a tu: dziki rozgardiasz!!!!! Co się stało z waszymi nickami?? The Woman gdzie Twoje "Sold the World"?? Ktoś się na Was mści?? mnie jeszcze nie dorwał..........muszę się ukryc.

No i czy ktoś wie czemu usuwają tematy? (jeśli nie wiecie to się nie denerwujcie i potraktujcie to jako pyt. retoryczne)

Alice_in_Neverland

Komuś odbija albo się cholernie nudzi, innego wyjścia nie widzę...

Lady_From_Burton_World

Może to te klony;D chociaż one chyba nie mają takiej mocy

Alice_in_Neverland

Inne tematy pousuwali, a Twój jest tematem pseudo-inteligentnym, więc tu nas nie znajdą i nie usuną.
Nigdy nie sądziłam, że to ja będę musiała schodzić do podziemia, żeby pusssyssrussy się mogły pałętać.

użytkownik usunięty
Astartte

Pieprzone ograniczenie do iluśtam znaków w nicku nie pozwala mi korzystać z poprzedniego, trzeba było obciąć ;/// ale u siebie mam wpisane normalnie...., ale co mi k*** z tego??

To teraz jesteśmy członkami podziemia??

Ale ty masz 23 litery w nicku, a ograniczenie jest do 24...
Chyba, że źle policzyłam...

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

naliczyłam 28 (bo spacje też się dla mnie liczą i nie mam zamiaru z nich zrezygnować bo jacyś mafiozi robią renowacje czy coś ;P))

No tak...a spacji teraz nie można mieć tylko podłoge

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

tylko wiedzcie kim jestem!!!!!!!!!!!

Czemu te litery w nicku się rozłączają??? I każdy wyraz się zaczyna z dużej??? Ja tak, cholera nie chce!!!

Lady_From_Burton_World

Lady, jet tak, bo wyraz 'razem' jest za długi i trzeba zrobić odstęp. Tak samo jest w linkach przecież. I wiem, że to żałosne, ale wiemy wszyscy jaki jest filmweb, matko, ale ja się powtarzam.

Gehenn

Dzięki Gehenn za wyjaśnienie, jakoś na to nie wpadłam... może to ja jestem głupia, a może to co się teraz dzieje na Fw...

Kurwa, teraz nie dość, że mam nick z błędem to jeszcze z odstępem... ale przynajmniej mam swój, to co zrobili Słońcu jest po prostu okropne, The woman nie może mieć całego nicku, Szara... o Matko, czyżby...przestała być Szara? Zachciało im się zmian, a było dobrze jak było :/

Lady_From_Burton_World

to są jakieś debile co oni nam porobili i do tego wykasowali wszystkie najfajniejsze tematy :((((((

Gehenn

Już chyba nie udaje tak było wczoraj ale tu jest taki pierdolnik że aż głowa się robi mała żeby to wszystko w niej pomieścić.Skasowali moje wszystkie wczorajsze przekleństwa i pomstowania pod adresem adminów.:))))Zresztą powinni teraz zagrać w najlepszą gre na film webie. Walenie głową w klawiaturę

http://www.filmweb.pl/topic/1064580/Walimy+g%C5%82ow%C4%85+w+klawiatur%C4%99.htm l

MorganaBlackcat

Jeszcze chce ktoś coś powiedzieć?
Hah czytam wszystkie skargi,ale nie moge wam pomóc :/

wDEPPlam

Zagraj sobie w grę He , he, he.