yyy...ale oni są przecież ze soba od baaardzo dawna ... ponad 10 lat na pewno...z resztą w hollywood trudno spotkać parę z takim stażem
eh
I mają zamiar wziąć ślub (jeśli już tego nie zrobili w tajemnicy :)). Szczerze to trochę im zazdroszczę ;)
Nie zdziwiłabym się gdybyś powiedziała że myślałaś że jest on z Kate Moss jeszcze xd.
No cóż, musisz się jeszcze trochę dowiedzieć .
Są. A nawet jakby nie byli to co z tego?? Czy na tym forum naprawde nie ma ciekawszych tematów niż "uwielbiam go" "nienawidze go" "czy on ma dziewczynę"??
Widać nie. Czasami to aż żal czytać niektórych komentarzy (nie mam na myśli założycielki tematu, bo pytać jest rzeczą ludzką :) ) ale po prostu nie mogę wytrzymać jak widzę komentarze w stylu "ale z niej głupia gęś"(o Vanessie), "albo jak ja jej nienawidzę" (również o Niej). No ludzie co z wami? Gdzie prawdziwi fani sie podziali, co kibicować będą Johnny`emu i jego życiowej miłości? Powinniście się cieszyć, że mu się układa, cieszyć sie razem z nim, a nie wyobrażać sobie nie wiem co. Taki mój mały apel.
Pzdr.
Ale my się cieszymy.
To co opisujesz nie mówią fanki ale PSEUDOfanki które naprawdę mają nadzieję że jak Go spotkają to On rzuci im się w ramiona i wróci z nimi do Polski.
E tam, to jakieś niewydarzone fanki ;) i raczej wyjątki na tym forum, które szybko znikają. Nie wiem, jak można nie lubić Vanessy, ona z samego wyglądu jest sympatyczna :) i naprawdę pasuje do Johnnego. Nie wyobrażam sobie co by było, gdyby był z Kate- pewnie do tej pory razem by gdzieś ćpali :(. Vanessa przynajmniej go zmieniła (a raczej to on zmienił sie dzięki niej :)). Pozdrawiam!
Johnny i Vanessa to super para :). Ja też nie rozumiem tych ślepo zapatrzonych w Jacka Sparrowa "fanek", które jeżdżą po Vanessie ;/. To głupie i tylko pokazuje kto jest pseudo fanem. Jak dla mnie Vanessa nie jest może najpiękniejsza ale bez przesady ! ;). Kochają sie z Johnnym i to chyba najważniejsze ;].
pozdro wam ;*