Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

SCHIZA!!!! Jestem za!!!! MNIAM! Co za genialny pomysł, brawa dla kochanego Tima B.!!! XD

Kaileena_Farah

Ano, kolejny raz zapowiada się niebywale zaskakująca rola Deppa, zobaczymy jak będzie podcinał gardziołka, brrrrrrr! Tak, ten Tim jest kochany!!!! Najpierw zaangażowanie Jima, a potem zrobienie z Johnny'ego psychopaty, aż ślinka leci. Marzenia się pełniają.

Kaileena_Farah

Ano, kolejny raz zapowiada się niebywale zaskakująca rola Deppa, zobaczymy jak będzie podcinał gardziołka, brrrrrrr! Tak, ten Tim jest kochany!!!! Najpierw zaangażowanie Jima, a potem zrobienie z Johnny'ego psychopaty, aż ślinka leci. Marzenia się spełniają.

Kaileena_Farah

:D:D zapowiada się kolejny świetny film... ciekawe czy muzyke stworzy tak jak zazwyczaj przy pracy z Burtonem Danny Elfman

F_L

Miejmy taką nadzieje! Jestem jak najlepszej myśli :D Depp jako jakiś brutalny psychopata XD Timmy za kamerą XD Danny coś wyczaruje, jakiś balsam dla naszych uszu... Po prostu - żyć nie umierać! ;)

Kaileena_Farah

Timmy XD XD :*
Jestem pewna, że Danny-boy też dołączy do ekipy, bo w ciągu 20 lat współpracy z Timem (Timmym) tylko raz się z nim podobno pokłócił.

Tender_L

Tak, tak, tak... Czyli mamy Tima, Dana i Johnny'ego XD Czefo więcej do szczęścia potrzeba??!! Niech jeszcze tylko PoPa nakręcą i ja już będę happy :D

Kaileena_Farah

o, psychopatyczny golarz, cóż za genialny tytuł, jak mogli nie wykorzystać takiej opcji?