Johnny spadł już na 9 miejsce! Nie rozumiem dlaczego przecież jest on świetnym aktorem! Musimy mu pomóc wzbić się wyżej! kto się dołącza ?
a po co coś robić?? dla mnie może być on i na 50 miejscu a i tak dalej będzie jednym z lepszych aktorów;>
No właśnie, jak dla mnie w tym rankingu on może być i na ostatnim miejscu- chyba ważniejsze jest własne zdanie niż opinia innych, a już na pewno w przypadku takiej błahej sprawy jak 9, 10 lub 50 miejsce
juz widze kolezanka zaczela dzialac i blysnela glupota dajac Freemanowi,Cainowi i Hanksowi "1" brawo brawo
o i mylisz się grubo ;| bardzo cenie Johnny'ego , ale również nie mam nic do niżej wymienionych więc nie nasuwaj pochopnych wniosków.
Dzialajmy, dajmy wszystkim 1 i tym przed Deppem i tym za Deppem (tak na przyszlosc) i swiat bedzie piekniejszy.
Tak Szara weźmy od razu załóżmy dodatkowe konta (jakies 100) i nastawiajmy jedynek aż miło,będzie bosko ;P ;P ;P ;P
A żeby było jeszcze piękniej wszystkim filmom Deppa dajmy 10 bez względu na wszystko, a reszcie jeden. Już lecę nowe konta zakładać- ale się cieszę!
;/
I lekkomyślna prośba pewnej użytkowniczki zamieniła się w nabijanie z niej(tak to odebrałam)...Moim zdaniem,ten ranking jest bardzo ważny,przecież są to głosy wielu filmwebowiczów,ale czy miejsce 9 to złe mejsce?Chyba nie...
Ten ranking nie jest wcale wazny. To jest srednia statystyczna wszystkich na filmwebie, w tym tez tych, ktorzy wstawiaja 1 Alowi Pacino, czy Hopkinsowi, bo sa starzy... Jak ktos ma przyjemnosc w patrzeniu na ranking gdzie karolak jest na 40 miejscu, a daleko za nim Robin Williams to ja nie bronie.
a co za różnica które miejsce?
lubisz go za miejsce w top10 czy za talent?
bo ja np. za talent, więc mi to lotto które ma miejsce, bo dla mnie i tak będzie najlepszy.
"bo dla mnie i tak będzie najlepszy."-Depp to nie jest najlepszy aktor! Dla mnie ranking jest ważny ,bo nie każdy użytkownik jest tak głupi żeby wstawiać Pacino 1,on i tak jest nr.1 w rankingu!Jest to średnia ocen tysięcy użytkowników!(i to nie jest ważne???,może nie najwazniejsze,ale na pewno ważne)Nie z każdym miejscem w TOP100 świat się zgodzę,ale bardzo wiele ludzi kina ma dobre miejsce:)
Ranking nie jest najważniejszy. Jasne, zawsze jest fajnie jak aktor którego lubisz jest wysoko w jakimś rankingu, ale przecież to że będzie na niższym miejscu nie sprawi, że będzie:
a) gorszym aktorem,
b) mniej lubiany.
Mam rację ?
"Depp to nie jest najlepszy aktor" - dla kogos moze byc ulubiony i wtedy bedzie dla niego najlepszy.
Mnie malo obchodzi zdanie tych tysiecy uzytkownikow bo patrzac po komentarzach recenzjach i tematach na calym filmwebie... no coz.
I zgadzam sie w stu procentach z przedmowczynia to czy spadl o 2 miejsca czy nie niczego mu nie ujmuje, ja pamietam jak byl kolo 40 miejsca za Kiera Knighley i tez jakos plakac mi sie nie chcialo ;)
Też się zgadzam z Twoją przedmówczynią.Ja nie rozpaczam z tego powodu,bo 9 miejsce jest baaardzo dobre,ale zwracam uwagę na oceny innych uzytkowników FW!
PS.TO ŻE ULUBIONY TO NIE ZNACZY,IŻ NAJLEPSZY!!!Chociaż widzę,że dla niektórych Depp to jedyny aktor,a inni się nie liczą!(nie chodzi mi o Ciebie Szara!)
To dobrze, ze nie o mnie :D W ramach moich mozliwosci rozszerzam moje zainteresowanie aktorami ;) Ja tez czesto zwrazam uwage na oceny innych uzytkownikow, ale robie to bardziej w sposob hm... kameralny ;) Jak mi sie spodobaja wypowiedzi to gmyram czlowiekowi po ocenach i ulubionych :)
tak.
z tej okazji zaprawszam na grupowe sepuku. miecze i inne ostre sprzety, we własnym zakresie.
ludzie. aż tak bardzo przejmujecie sie tym całym żałosnym pseudotopem?
Gdy sezonowe gwiazdku, które zachwyciły swą grą młodsze pokolenie użytkowników filmwebu, wskakują na zupełnie niezasłużone miejsca.
Dajcie sobie spokój i zajmijcie sie lepiej globalnym ociepleniem.