Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 787 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

ale wyszedł winiacz, po którym rano ma się kaca. Gdzie się podziały dobre filmy z
Deppem?! Turysta, Dziennik zakrapiany rumem, kolejna część Piratów... (5 część?!
wtf?????). Zagrasz jeszcze Johnny w czymś ambitnym jak za starych dobrych czasów, czy
całkiem się sprzedaż? Bo już zaczęłam stawiać na Tobie krzyżyk.

DEPPort_to_BURTONland

podoba mi się to że osoba dająca tak sredniemu aktorowi 9 potrafi obiektywnie stwierdzić że jego kariera sie stacza.
niemniej jakie ambitne kino?!

aew4334555

"Truposz", "Człowiek, który płakał", ''Odważny"... to moim zdaniem wartościowe filmy.

DEPPort_to_BURTONland

Według mnie przesadzasz :) Alicja w krainie czarów(13 nagród w tym takie jak Oscar czy złote globy), Turysta,Rango(Oscar), Wrogowie publiczni i Dziennik zakrapiany rumem zaliczają się do bardzo dobrych filmach, wiadome jest, że nie całą karierę jeździ się po oscarowych produkcjach (:

fllaczek

z filmów które wymieniłaś podobał mi się tylko "Wrogowie publiczni", a Oscary w żadnym wypadku nie są miarą dobrego kina, komercyjne nie znaczy dobre. Takie jest moje zdanie w każdym razie

DEPPort_to_BURTONland

Uwielbiam filmy z JD, ale w ostatnim czasie miał rzeczywiście jakiś gorszy okres. Z wyżej wymienionych filmów 'Dziennik zakrapiany rumem' było to dla mnie dno, na 'Rango' się wynudziłam, 'Turysta' jakoś też mnie nie przekonał. Teraz plusy:) Postać Kapelusznika była dla mnie wspaniała - to był najlepszy element tego filmu, który mi się i tak podobał. 'Wrogowie publiczni' - jeden z ulubionych. A co do 'Piratów...'. Fakt 5. część jest już mocną przesadą, ale pewnie i tak to obejrzę i mam nadzieję, że się nie zawiodę. Pierwsze 2. części były dla mnie świetne, na 3. części trochę się zawiodłam, dlatego nie spodziewałam się wiele po 4., która mnie zaskoczyła i bardzo mi się podobała. Czekam na 'Jeźdźca znikąd' - spodziewam się dobrego kina ;)

AgathaEva

JD jest niezastąpiony w filmach Burtona. Nie wyobrażam sobie nikogo innego w tej roli. Jak dla mnie - niedoceniany przez Hollywood.

AgathaEva

Ja do "Jeźdźca znikąd'' jakoś przekonana nie jestem, głównie dlatego, że za 'Piratami...' jakoś szczególnie nie przepadam a tu jak wiadomo ten sam reżyser. W dodatku charakteryzacja Johnnego nie przekonuje mnie za bardzo. No, ale zobaczymy.

użytkownik usunięty
DEPPort_to_BURTONland

oby się już nie sprzedawał, już się nasprzedawał niczym świeże bułeczki przy Pitarach, czas pójść w stronę artyzmu..i z Shantaram miało być tak pięknie, a nie jest i nie wiadomo czy kiedykolwiek będzie

fajny masz nick muszę stwierdzić.

nigdy nie było pięknie i nigdy nie było żadnego artyzmu .Johnny z lat 90 to sentymentalny aktor dla nastolatek o sarnim spojrzeniu nieposiadający w sobie ani trochę jakiejkolwiek dwuznaczności czy komplikacji .Puste ślepia i od lat jednostronny zestaw minek
depp to przeciętny aktor o statusie gwiazdy czyli żadna nowość w Hollywood .

użytkownik usunięty
PanLeszek_2

pozwolę sobie się nie zgodzić z owym zdaniem, ponieważ mam dosyć odmienne.,

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
PanLeszek_2

subiektywne podejście każdego widza do filmu czy aktora nie stanowi jeszcze o inteligencji tejże osoby. Więc naprawdę daruj sobie takie teksty.

Po co wy w ogóle siedzicie non stop na forum aktora , którym gardzicie, zamiast w spokoju komentować tematy aktorów, których cenicie ?!. Bo tak się składa, że z takim podejściem i tak nie zmienicie czyejgoś subiektywnego( bo jakże by inaczej) spojrzenia na niego lol

PanLeszek_2

hahahaha tą ankietą mnie rozśmieszyłeś, ogólnie przekładanie gustu filmowego czy muzycznego na IQ jest dość zabawne i raczej nie świadczy o zbyt dużej inteligencji osób, które 'bawią się' w takie rzeczy. Dowody bez dowodów to żadne dowody.