Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 825 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Johnny jest już 10, dla mnie- jako dla fanki jego talentu, jest to bardzo dobra wiadomość. Swoją drogą to imponujące jak wielu ludzi codzień odwiedza tę stronę i oddaje swój głos na Depp'a bowiem obserwowałam liczbę tych właśnie głosów i tylko w tym tygodniu w ciągu trzech dni podniosła się ona do 32988 z (podaje końcówke, bo już nie pamietam) ''708 . Dodam, że John jest jedyna osoba z tak wielka ilościa głosów reszta jest raczej daleko w tyle, nawiasem to chyba żaden film tez tego nie osiagnął
Szczęśliwego Nowego Roku Filmwebowicze pzdr. :)

megan_

Trochę głupio wychodzi że Depp jest w Top 10, rozumiem że jest bardzo dobrym aktorem, ale nie przesadzajmy, jak wyprzedzi Seana Connerego to będzie coś strasznego, myślę że coś tutaj jest nie tak :/

Irenicus

wiesz ja myślę, że miejsce 10 jest -jak to się mówi- akurat :) Sean Connery oczywiście był i jest aktorem o niesamowitym talencie, od zawsze był w top 10 (naturalnie- wcale mnie to nie dziwi), ale on już powiedział, że kończy z karierą (choć chyba już 3 raz...) Connery schodzi na drugi plan, bo Depp jest teraz tak popularny, że każdy oddaje na niego głos i dlatego tak wysoko sie uplasował
pozdrawiam

megan_

Zgadzam się z poprzedniczka. Connery również jest genialnym aktorem, ale jego czas mija, od niepamiętnych czasów był w pierwszej dzisiątce(xD) , więc czas, żeby ustąpił innym, a Johnny Depp to godny nastepca, nieprawdaż?? Potrafi się wcielić w każdą rolę, od pirata, poprzez wariata, kończąc na marzycielu etc.etc. Mam wielką nadzieję, że w przeciągu kilku lat pan Depp stanie się legendą kina w dobrym tego słowa znaczeniu!

megan_

Cóż, ale to nie jest ranking ludzi, którzy są obecnie aktorami, tylko wszystkich aktorów na swiecie. Dla mnie Depp nie powinien być nawet w Top 20, a chyba 30.

Irenicus

ok twoje zdanie :)