Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

on jest naj naj najlepszy, on jest niesamowity i mega uzdolniony, to najlepszy aktor naszych czasów który potrafi zagrać wszystko perfekcyjnie z niesamowitym wyczuciem roli. zakarzdym razem w filmach przechodzi sam siebie, jego gra aktorska to poezja uczta dla oka i wielkie widowisko artystyczne. swoją grom i wdziękiem wciąga widza w niesamowitą przygodę robi to perfekcyjnie doskonale wybitnie to co on robi jest fascynujące. Johny Deep Jesteś Najlepszy Na świecie !!!

he he, zgadzam sie :) rozumiem że to wrażenia po Sweeney Toddzie? ;)

NonaT

"Johny Depp jesteś najlepszy!!!"- śmiałeś w to kiedyś wątpić? :)

"on jest naj naj najlepszy, on jest niesamowity i mega uzdolniony"- jak by ktoś nie wiedział ;)

",to najlepszy aktor naszych czasów który potrafi zagrać wszystko"- zgadzam się ;)

"perfekcyjnie z niesamowitym wyczuciem roli."- jednym słowem ideał ;))

"zakarzdym razem w filmach przechodzi sam siebie, jego gra aktorska to poezja uczta dla oka i wielkie widowisko artystyczne."- to proste i jasne :)
"swoją grom i wdziękiem wciąga widza w niesamowitą przygodę robi to perfekcyjnie doskonale wybitnie to co on robi jest fascynujące. "- i dlatego ma tylu fanów :)

"Johnny Depp Jesteś Najlepszy Na świecie !!!"
AMEN!

A teraz zapamiętaj- PISZE SIĘ JOHNNY DEPP ;) i już jesteś jego fanem ;)

Jak to miły temat nieprawdaż? ;))

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

jestem jego fanem od czasu pięknego i niesamowitego filmu "EDWARD NORZYCO RĘKI" cieszę się bardzo że się zemną zgadzasz widze że kochasz johnny -ego tak jak ja.

nie no racja, ale po co kolejny ten sam temat? :)

eM_Barrie

żeby uczcić genialność Johnnego, Gosiu :)

użytkownik usunięty
NonaT

święte słowa. on jest coraz lepszy przechodzi sam siebie w filmach jego gra to poezja brak mi słów

użytkownik usunięty

zgadzam się ze wszystkim oczywiście;) Nieznam nikogo kto powiedziałby, że go nie lubi albo że jest do kitu...;D On jest po prostu naj naj naj ;)

No jest najleprzy jest... :D I zgadzam się z wszystkim co tu nabazgrałeś, ale niestety takich tematów było już sporo... ;D Pzdr.! :* Johnny Depp górą!!! JuPi!

xXWronQaXx

",to najlepszy aktor naszych czasów który potrafi zagrać wszystko"

ech ... dzieci,dzieci rozumiem ze to jest strona fanow deppa i ze bedziecie go wynosic pod niebiosa , ale ta gloryfikacja jego postaci jest juz naprawde irytujaca - najlepszy , najpiekniejszy , najcudowniejszy <bleeeeee>

aha i dla waszej informacji : on nawet nie jest w pierwszej 5 najlepszych aktorow naszych czasow

vicious_57_79_2

Zgadzam się z tobą.Uważam jednak, że jest świetny , ale nie można wariować na jego punkcie.Także jestem jego fanką , ale nie wypisuję podobnych bzdur.

użytkownik usunięty
_Tanya_

skoro tak musicie to powiedzcie mi w którym filmie on źle zagrał bo chyba niema takiego!. powiedzciew mi ktury aktor potrafi tak genialnie grać ciężkie rolę, ktury aktor jest tak utalentowany co potrafi tak genialnie robić wielkie widowisko artystyczne, z Jonnym mogę porównać tylko 2 dwóch genialnych aktorów JIM CARREY i ROBERT DENIRO oni mają taki talent jak on. on poprostu jest genialny Aktorstwo to ciężki i dużo wymagający zawód a on poprostu jest Mistrzem tego zawodu, potrafi wruszyć do łez, rozmieszyć, jak i wystraszyć. Zwrućmy uwagę na film "EDWARD NORZYCO RĘKI" - był tam wzruszający. "PIRACI Z KARAIBÓW" w tym filmie rozśmieszył nas do łez wyglądał jak pijany.i wielę innych filmów z nim jest wielę aktorów gwiazdorów co niedorastają mu nawet to stóp. Johny jest aktorem dla bardzo wymagających widzów.
a jeśli chodzi o jakiś rakking najlepszych aktorów to najczęściej wybiera się nich pod względem urody a nie umiejętności aktorskich lub takich co przeszli już do histori. proszę was naprzód oglądnijcie chociaż kilka filmów z nim a dopiero później wypisójcie co o nim sądzicie!!!

vicious_57_79_2

Ja też już nie mogę zniesc tego ciągłego wychwalania Deppa. To się robi nudne...ok zgodze się jest dobrym aktorem(jednym z moich ulubionych) ale dajcie spokój...żeby pisać wciąż jaki to on jest piękny i cudowny.
Ja wchodzę na filmweb,żeby poczytać coś ciekawego i sensownego i co widzę? Stertę niepotrzebnych śmieci, przez które muszę się dokopywać do tematów gdzie można normalnie podyskutować.
Takie własnie jest teraźniejszego forum Deppa.Mnóstwo prowokacji i głupiutkich tematów, zero dyskusji i postów o czymś konkretnym.
Znalazło by się kilka osób, z którymi można w zwyczjany sposób pogawędzić(np.Szara, Nona T,Claudia czy vicious 57-79 i paru innych, których w tym momencie nie pamiętam) ale zdecydowana większość to fanki, które gdy tylko powiesz coś o Deppie co im nie odpowiada...lepiej uciekaj bo zostaiesz zbluzgany,opluty i obrzucony słowami typu: idiota, głąb itp.
Wiem,że już to wiele razy mówiłam mając nadzieję,że to coś zmieni. I głupia byłam bo ich podejście jest tak maniakalne i chore,ze z tym nie da się nic zrobić. Cóż musimy czekac, aż dorosną i zrozumieją,że istnieja inni, owiele lepsi od "boskiego Johnny'ego".