Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Fatalny,aż do bólu.Ci co piszą, że go uwielbiają robią to z przekory,bo zdają sobie sprawę,iż ma tylko wygląd i absolutnie nic poza tym.

Iluvatar

Znowu ty? Daj sobie spokój. To już się robi nudne. Jak chcesz prowokacji to usisz odczekać trochę, bo na razie to wszyscy na tym forum już cię znaja

użytkownik usunięty
Taja

Kochany Iluvatarze,
Chyba robisz za małe odstępy w prowokacjach, bo każda odrobinkę bystrzejsza osoba pamięta Twoje niesamowicie inteligentne słowa z poprzedniego jakże poruszającego tematu: „Prowokacja udana.hehe”, więc nazbyt pospieszyłeś się z tym tematem…
Nie wywołasz już takiej niesamowitej sensacji… a także kończą Ci się oryginalne pomysły…
Pozdrawiam i życzę troszeczkę rozumu…

Taja

Jakby Depp byl beztalenciem to by nie gral w takich fantastycznych filmach...A Zakoscielny to niby dobry aktor..pfff to dlaczego on gra tylko w dennych serialach i raz zagral w jakims filmie o ktorym szybko ucichlo..??Widzisz nie pisz glupot ze Johnny Depp to beztalencie....bo to swietny czlowiek!!!

Taja

Jaki idiota może twierdzić że Johnny Depp jest gorszy od Zakościelnego??!! Ja się zupełnie z tym NIE ZGADZAM!!!
Porónaj sobie filmografie Deppa i jakiegokolwiek innego aktora (nawet Zakoscielnego)!!!!
Gdyby Johnny był złym aktorem napewno nie dostawałby tyle propozycji filmowych!
To że nie podoba ci się gra jakiegos aktora NIE znaczy że jest złym aktorem!! Sama znam kilku aktorów których nie lubie ale nigdy nie powiedziałam ze są BAZTALENCIAMI!!!!!

Iluvatar

Przenieś się na inne forum, a nie niepotrzebnie zaśmiecasz te. Są aktorzy, którzy nie dostali łaskawie ani jednego posta - chcesz się udzielać? - Wspomóż ich.

Iluvatar

Najmądrzej byśmy zrobili jakbyśmy nie opowiadali na takie tematy...ale cóż, wiem jak trudno się powstrzymać xD
Iluvatar górą!!!...buehehe

Iluvatar

Nie widzicie, że to wątek do dzielenia się swoimi problemami?
Więc drodzy moi mili, od wczoraj mam dylemat, nie wiem, czy ocenić dr Franka z "Rocky Horror Picture Show" jako pięknego faceta, czy jako piękną kobietę.
A dzisiaj, o ironio! Mocno przesadziłam z pewną opinią
http://img512.imageshack.us/my.php?image=g322estbk0im.jpg [img512.imageshack.us/my...]
...może to przez poranną aurę
To było takie oczyszczające

ostatni post w tym wątku?

Iluvatar

Jak to przeczytałam, to myśałałam ,ze z fotela spadnę!
Zdziwił mnie tamat, oraz dwie informacje w nim zawarte -
1. Nazwanie Depp'a beztalenciem
2. Nazwanie Zakościelnego aktorem

J.Depp - jeden z najlepszych aktorów , potrafi stworzyc tyle róznych postaci, zupełnie rózniacych sie od siebie , w taki sposob ze czasem trudno mi w to uwierzyc.
Edward Nożycoręki, Jack Sparrow, Roux ,Mort Rainey , Willy Wonka....Po prostu jest tego multum. Rzadko sie spotyka tak utalentowanego AKTORA a nie wystepującego człowieka....
Ale okej, rozumiem Cię , ja też do T. Hanksa długo sie przekonywałam ;)

Iluvatar

Hahahahaha......skoro taki jest fatalny aż do bólu,to dlaczego masz go w ULUBIONYCH?Jeżeli Zakościelny jest lepszy od Deppa to czemu jego niemasz w ulubionych tyljko Johnnego?!Teraz nam fanom Johnnego pozostaje się tylko z Ciebie śmiać.HAHAHHAHhahahhahahahahah ahahahahahahahahahahahahaha!!

SAMIRA_2

Spokojnie Samiro... to już przerabiałyśmy :) Prowokacja i tyle. Zero sensownych argumentów i ośmieszanie się.

Kaileena_Farah

Kaileno kto się niby ośmiesza ? Iluvatar ? Jak dla mnie to wy się ośmieszacie srając pod siebie jak ktoś powie coś złego na Deppa ;d . Pozdro for Iluv ;d

tyler_4

W takim razie, jak to określiłeś "sranie pod siebie" to dla mnie świetna zabawa, hahah

tyler_4

Oglądam sobie własne wszystkie prowokacje Iluvatara i zastanawiam się co chce osiągnąć tymi niezbyt dyplomatycznymi obelgami? Jeżeli chcesz kulturalnej dyskusji (a obawiam się, że niestety nie jesteś do niej zdolny)To zachowuj się jak człowiek który ma coś sensownego do powiedzenia. Nie chodzi tu już o to, że oczernia jednego z moich ulubionych aktorów. Mam na myśli jedynie to, że buduje tutaj nieprzyjemną atmosferę. Do wszystkiego dochodzi mały paradoks, ze ma Deppa w ulubionych... (może celowo) Mam do ciebie (Iluvatara) pytanie. Byłabym wdzięczna za odpowiedź. Co zamierzasz osiągnąć prowokując ludzi obelgami? Pewnie odpowiesz mi: Bo chcę się z nich pośmiać. Jak widzisz nikt tu własciwie nie rzucił sie na ciebie w odwecie. Jezeli nie zauważyłeś wszyscy wyśmiewają twoją KOLEJNĄ, żałosną próbę prowokacji.
Ps. "Iluvatar" domyślam sie, że czytywałes Tolkiena. Twoja postawa nie jest godna twojego nicka.
Przykra sytuacja.

Peacock

No fakt z Tolkiena jestem naprawdę niezły.Ja tylko badam społeczne reakcje względem negatywnego odbioru Deppa.To naprawdę fascynujące z psychologicznego punktu widzenia.Jestem jak najbardziej zdolny do dyskusji:).W ulubionych mam go,ponieważ ma ciekawe nazwisko;)

Iluvatar

Wow. Ciekawe wnioski mi sie tu nasuwają....
1. Ngdy nie próbowałam cenic aktorów za naziwsko. Hmm....moze to byc ciekawe....Zakościelny.... ciekawe nazwisko. Chyba go dodam do ulubionych [ co tam ,ze talentu kompletnie nie ma i jak na niego patrze to mi niedobrze, ale go dodam =/ ]
2. Musze Cie uświadomic. Przykro mi ,ale nie jestes na stronie ludzi z ciekawymi nazwiskami tylko na filmowym forum!

Mantra_2

Moja inteligentna koleżanko.To kogo mam w ulubionych i z jakiego powodu jest tylko zależne ode mnie.Nikt nikomu nie narzuca na filmwebie niczego.

Iluvatar

Oczywiście, że nikt nikomu niczego nie może narzucać jednakże krytykować również nie zabroni. Tak więc Ty ktytykuj Deppa a my Ciebie za Twoje nie do końca przemyślane pomysły. Spójrz na to z innej strony. Widzisz komentarz kolesia, który ostro jedzie jakiegoś aktora, zaglądasz do jego ulubionych, a tu ten sam aktor...co sobie myślisz? I w tym momencie już nie chodzi o tego aktora tylko o zupełnie absurdalne zachowanie owego użytkownika. Głupota i tyle.
Z braku ciekawszego zajęcia chętnie podyskutuje ;)

Iluvatar

Iluvatar okej ,ale dla mnie to jest dziwne - piszesz ,ze Depp jest beztalenciem ,a masz go w ulubionych. Dzieki za wytlumaczenie, przyzwyczaiłam sie ,ze 99% uzytkownikow tej strony, ma w ulubionuch ludzi , których za coś szanuje czy podziwia. Nie no ,w sumie moge chyba napisac ,ze podziwiasz go [ fakt, to słowo tak troche nie pasuje] za nazwisko.

Iluvatar

Widzisz... jak chcesz z nami podyskutować (a skoro zakładasz nowy temat na tym forum to znak, że tak jest w rzeczy samej) - wymyśl coś oryginalnego.

Kaileena_Farah

Juz rozumiem Iluvatar :) Szkoda, że badasz to w taki sposób. Przyznaję Ci rację, mamy tu wolnośc słowa. Co do ciekawego nazwiska, jest... no właśnie.
Ps. Z Tolkiena, równiez jestem niezła, (przynajmniej tak mi się wydaje). Mam pewną propozycję :) z psychologicznego punktu widzenia mozesz zakończyć te fascynujące pomiary. Wytknąłeś ciekawą rzecz. Czytam swój ostatni post i zastanawiam się, do czego to doszło, że bronię obcego faceta (co prawda uważam, że gra ok i najbrzydszy nie jest) !
Myślę, że na tym powinniśmy zakończyć tą dyskusję wywołaną prowokacją. I ostatnie pytanie do Iluvatara. Jakie filmy widziałes z J. Deppem?
Pozdrawiam

Peacock

Ktoś już to napisał, ale ja powtórze :)
dwie rzeczy mi nie pasują:
1. nazwanie Depp'a beztalenciem
2. nazwanie zakoscielnego aktorem
Depp jest ZNAKOMITYM aktorem, zagrał w wielu dobrych filmach, a Zakościelny -) w trzech na krzyż i jakimś tam serialu :/

No... cóż póki co, to Depp jest światowej sławy aktorem, nie Zakościelny :)

anka2216

Idole dzielą się na tych, których ludzie kochają, bo są niepowtarzalni, wyjatkowi i dlatego chcemy by tacy jak oni (pewnie każdy kogoś takiego ma przynajmniej po części) i na takich, których ludzie kochają, bo wiedzą, że są pod wieloma aspektami lepsi, niż oni. Dlatego własnie Ciapa Cichopek jest teraz "ajdolką" ;P
A Depp ? Uważam, że jednak należy do tej pierwszej grupy idoli.

Ja rozwiązałam zagadkę - co łączy Depp'a i Zakościelnego.

U
R
O
D
A
;) PZDR

MADLEN

Ja jednak dalej nie. No przynajmniej nie u mnie co do pana Zakoscielnego - dla mnie nie jest ani niepowtarzalny ani wyjątkowy , juz napewno nie chce byc taka jak on ;), a czy jest lepszy ode mnie..cóz, tylko tego nie wiem ;)
Zakościelny i uroda? Eeee..Coś tu do siebie [moim skromnym zdaniem] nie pasuje ;D
DLa mnie porównanie Depp - Zakościelny, to jest porównanie typu : Mick Jagger - Maandaryna ;)
Chyba nic nie chce dodać....

Mantra_2

Absolutnie zgadzam się z tym. Depp jest jednym z moich ulubionych aktorów - bez dwóch zdań. Podziwiam go za te 'niespokojne' postacie w jakie ma zwyczaj wciela się. Nie będę wychwalac cnót Johnnego Depp'a, bo każdy ma swoje zdanie, inny gust.
Ja tylko uważam, że idol nie zawsze znaczy to samo. Aktor z dorobkiem 50 filmów to nie to samo co aktorzyna, która ma na koncie jakąś 1 miernotę i 3 seriale. W Polsce nie ma warunków - ale to już temat na zupełnie inną debatę. Myślę, że Depp postawiony w miejscu Zakościelnego nie miał by oczywiście tak szerokiego pola do popisu, jakie dało mu przyjście na świat za oceanem.
Jednak odchodząc od tego uważam, że Zakościelny jest młodym, polskim aktorem, okreslanym raz po raz naszym Bradem Pitt'em, budzącym zachwyt u wielu kobiet/dziewczyn. Uważam, że jest ładny. Słodki, lukierowaty.
Depp to facet z charakterem, świetny aktor. Łaczy ich to, że sa uważani za przystojnych. No i że oboje są facetami.
A talent, dorobek i osobowoś to już całkiem inna sprawa :)

Uwazaj - kiedy powiedziałam, że wspomniana juz Katarzyna Cichopek nie umywa się do takiej Angeliny Jolie o mało co nie zostałam zmiażdżona. Znajdą się i tacy dla których Mandaryna jest o 1000 razy zdolniejsza niż Mick Jagger ;P No. Na pewno ma większy biust.
Pozdrawiam

MADLEN

Aktorami to są Pacino,De Niro,Nicholson,Hopkins,Stuhr,G ajos,ale nie Deep.Nie oszukujmy się.

Iluvatar

Dlaczego ?
Argumenty proszę.
A poza tym - spaliłeś z tym Zakościelnym.
Prowokacja - owszem. Nie mniej jednak prowokacją nie mozna okresli tak niedorzecznej tezy.
Depp może denerwowac, przeszkadzac, nie podobac się. Ale jest aktorem z klasą. Inaczej rezyserzy z klasą nie zatrudnialiby godo swoich produkcji.
Pacino,De Niro,Nicholson,Hopkins,Stuhr,G ajos - dodałabym jeszcze z 10. I tak nie zmieni to faktu, że Depp jest dobry.
Akceptuje twoje zdanie, ale nie zgadzam się z nim :)

Iluvatar

hehahe ale się uśmiałam jak ten post czytałam no ale ok...ja już nic nie będe więcej się pisać bo to co miałobyć napisane to już zostało
PS. panie I. co do twojej ostatniej wypowiedzi "Aktorami to są Pacino,De Niro,Nicholson,Hopkins,Stuhr,G ajos,ale nie Deep."no ja w to nie wątpię, też nie znam takiego aktora jak "Deep"
pozdro

Iluvatar

hehe....dobreeeeeeeee.... :P:P...Deep gra w filmach ALE NIE JEST aktorem...hehe...ubaw po pachy normalnie :P:P...hehehe

utdkutd

o sorki bardzo -pomylka."depp" ,a nie -"deep" :P.

utdkutd

Karla, Depp jest właśnie super aktorem, te jego miny, wyraz twarzy... całym sobą potrawi oddać rolę, którą gra! Ja nie rozumiem jak można NIE nazwać Depp'a aktorem!!!!!!!!!!!! :\

anka2216

sorki bardzo ale ja nie mowie ze depp nie jest aktorem ,tylko sie smieje z tego kogos kto zalozyl ten temat :D:D

utdkutd

aha i jeszcze zapomniałam wspomniec ,ze osobiscie baaaardzo lubie tego aktora :]

Iluvatar

NIE wiem czy ktoś już to napisał, ale w takim razie mam pierwszwgo kandydata który się przyczynia do spadku oceny Deppa!!!
drogi I... nie pamietam dalej :p jeżeli to Ty jesteś odpowiedzialny za spadek Deppa to jsteś żałosny, zachowujesz się jak małe dziecko które za wszelka cenę chce dostać coś, w tym wypadku ty chcesz wywalić Deppa z TOP100, zastanów się nad swoim postępowaniem.......

Tami

Nawet jesli Depp wyleci z 100, 200, zniknie wogóle to i tak niewiele ten fakt zmieni. Wszyscy wiedzą jakim jest aktorem, dalej będzie grał, także lepiej się nie fatygowac. Ta cyferka to pic na wodę :)

Iluvatar

ale ty chłopie jesteś beznadziejnie tępy. aż szkoda słów

Iluvatar

Nie no , obrażaniem sie nawzajem do niczego nie dojdziemy.
Szanowny załozycielu tego tematu , wymien mi prosze film , w których go widziałeś, ok?
Depp kiedys powiedzial ,ze chciałby zeby w jednym pokoju spotkały sie wszystkie postacie przez niego grane. Zjazd dziwolągów, co? Ciekawe czy ktos by wtedy uwierzył , ze zagrał je JEDEN człowiek....

Mantra_2

ciekawe spostrzezenie roux!!!!bylaby niezla impreza!!

nosferatu

Depp jest wszechstronny... musiałam wtrącić swoje trzy grosze no cóż... ;) Roux - zgadzam się.

Kaileena_Farah

Nie zapieniajcie się tak bo koleś bawi się waszym kosztem! Kilka razy zaczynał już taki temat a to tylko prowokacja. Na ostatnim napisał po kilku odpowiedziach "prowokacja udana he he" on ma Deppa w ulubionych i dał mu 8.

Taja

Co nie zmienia faktu, że to jakiś fagas, który nie ma nic lepszego jak "prowokowac" na forum internetowym :D Pewnie jest podniecony, ze na jego temat co chwile ktos odpowiada. Super zabawa.
Tez mi prowokacja, phi... Zeby prowokowac to trzeba mie coś z inteligencji.

Iluvatar

zamiast pisac takie glupoty idz przeczytaj Silmarilion jeszcze raz, a ocene aktorow zostaw tym co maja jakies pojecie o dobrym kinie.

Intruder

Fajnie gdyby zakończył karierę i zabrał się za malarstwo.Miałby też szanse na wybiegu mody.Najwięcej nagród otrzymał za Piratów z Karaibów,ale przecież w większości scen był zastępowany komputerową postacią.Żenada.

Iluvatar

Ooo, interesujesz się jego życiem. Ładnie maluje, owszem i nagrody nie są najważniejsze. Wg mnie najlepsze wcielenie Deppa to Edward Nożycoręki (rany, kiedy to było?).

Tender_L

Ciekawe, przecież tak go nie lubisz, PROWOKATORKU Nasz........

Iluvatar

Johnny Deep rządzi ty cioto muhahahahaha , czereśniak :)

Czemu dyskutujecie z tym ograniczonym debilem ?

Pozdrawiam

Iluvatar

Jesteś sam niedorozwoju i tak zostaniesz bo nikt nie przyzna ci racji z uwagi na twoje argumenty których nie było... brak słów debil do potęgi hahahaha

denny

tez mysle ze pora zakonczyc ten temat bo kazda nasza wypowiedz daje niemala satysfakcje naszemu prowokatorowi....

nosferatu

Jestem niezmiernie usatysfakcjonowany poziomem wypowiedzi moich słuchaczy:)

Iluvatar

A my cieszymy się wraz z Tobą, dorgi panie! I cieszymy się także, że nasze wypowiedzi są dla Ciebie satysfakcjonujące! Więc teraz kiedy my kochamy Ciebie i kiedy Ty kochasz nas, może wreszcie zakończymy to acz kolwiek głupie odpowiadanie na głupi post.
Z wyrazami szacunku i miłością F.L
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich!

F_L

Warto rozmawiać:).Tak błyskotliwy temat musi być dogłębnie przedyskutowany.