Ostatnio miałam okazje posłuchać kawałka wykonanego przez Johnnego Deppa i Vanesse Paradis...był to cover piosenki U2 "One"...to jeden z moich utworów U2 wiec byłam ciekawa jak oni sobie z tym poradzą...Wyszło im całkiem nieźle,fakt..dość oryginalny głos Vanessy dominował w całym utworze,ale Depp nie był gorszy..towarzyszył jej dzielnie przy refrenie :)..śpiewał dość niesmiale jednak z uczuciem.Było czuć eter w powietrzu :)...być może to też za sprawą pianina... Moim zdaniem duet nadał nowy wymiar tej piosence..bo kto lepiej potrafiłby zaśpiewać..jak nie Bono to z pewnością kochający się ludzie:)
ps.polecam też "La ballade de Lily Rose"w wykonaniu V.P przy akompaniamencie J.D (na gitarze oczywiście).po francusku..śliczna..w niektórych wersjach końcówka potrafi naprawdę mile zaskoczyć (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi:)
" LA ballade de Lily Rose" mialam od dawan i trzeba przyznać, ze jest to sliczna piosenka, a utwor "One" mam od 5 minut i jest swietny, dobrze sie go slucha:D:D PozDRO:D:D
Zgadzam się;] Tyle tylko, że na początku głos Vanessy wydał mi się ztrasznie podobny do Jessiki Simpson, a to mnie drażniło... Ale jak się wsłuchałam bardziej i osłuchałam z jej głosem, piosenka wydała mi się bardzo wzruszająca. Vanessa ma jeszcze jeden śliczny utwór (tyle ze bez udzialu Johnnego) mianowicie Jo le Taxi (czy jakoś tak:P) Świetne. Vanessa jest naprawde dobrą wokalistką, ma taki słudziutki głosik.
Ja mam tą piosenkę na kompie :) I ta wersja bardzo mi się spodobała :D A "La ballade de Lily Rose" nie slyszalam, ale skoro polecasz to postaram się skądś wytrzasnąć :D Pozdroofka :*
Hej :) Mam prośbę... Czy ktoś mógłby mi wysłać te piosenki na maila? Bo nie mogę ściągnąć :( A też bym sobie chętnie posłuchała :D Bardzo proszę o pomoc!
Ta, to ja juz se ją sciagnelam i generalnie przynudnawa ;) No ale jak to ballada ;D
Ps. Irish, ja bym Ci wyslala, ale tej z Deppem Ci nie wysle, bo nawet calej nie mam (generalnie mam ucięte dość sporo [tak mi sie wydaje, że sporo] :/)