Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 977 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Ostatnio miałam okazje posłuchać kawałka wykonanego przez Johnnego Deppa i Vanesse Paradis...był to cover piosenki U2 "One"...to jeden z moich utworów U2 wiec byłam ciekawa jak oni sobie z tym poradzą...Wyszło im całkiem nieźle,fakt..dość oryginalny głos Vanessy dominował w całym utworze,ale Depp nie był gorszy..towarzyszył jej dzielnie przy refrenie :)..śpiewał dość niesmiale jednak z uczuciem.Było czuć eter w powietrzu :)...być może to też za sprawą pianina... Moim zdaniem duet nadał nowy wymiar tej piosence..bo kto lepiej potrafiłby zaśpiewać..jak nie Bono to z pewnością kochający się ludzie:)
ps.polecam też "La ballade de Lily Rose"w wykonaniu V.P przy akompaniamencie J.D (na gitarze oczywiście).po francusku..śliczna..w niektórych wersjach końcówka potrafi naprawdę mile zaskoczyć (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi:)

użytkownik usunięty
Paradis

" LA ballade de Lily Rose" mialam od dawan i trzeba przyznać, ze jest to sliczna piosenka, a utwor "One" mam od 5 minut i jest swietny, dobrze sie go slucha:D:D PozDRO:D:D

Zgadzam się;] Tyle tylko, że na początku głos Vanessy wydał mi się ztrasznie podobny do Jessiki Simpson, a to mnie drażniło... Ale jak się wsłuchałam bardziej i osłuchałam z jej głosem, piosenka wydała mi się bardzo wzruszająca. Vanessa ma jeszcze jeden śliczny utwór (tyle ze bez udzialu Johnnego) mianowicie Jo le Taxi (czy jakoś tak:P) Świetne. Vanessa jest naprawde dobrą wokalistką, ma taki słudziutki głosik.

użytkownik usunięty
kyanka

A ja chciałabym się dowiedzieć skąd można ściągnąc te utwory.

użytkownik usunięty

Możesz skorzystać z soulseeka,kaazy,lud emule

Paradis

Ja mam tą piosenkę na kompie :) I ta wersja bardzo mi się spodobała :D A "La ballade de Lily Rose" nie slyszalam, ale skoro polecasz to postaram się skądś wytrzasnąć :D Pozdroofka :*

Angel_a

Hej :) Mam prośbę... Czy ktoś mógłby mi wysłać te piosenki na maila? Bo nie mogę ściągnąć :( A też bym sobie chętnie posłuchała :D Bardzo proszę o pomoc!

Paradis

Ta, to ja juz se ją sciagnelam i generalnie przynudnawa ;) No ale jak to ballada ;D

Ps. Irish, ja bym Ci wyslala, ale tej z Deppem Ci nie wysle, bo nawet calej nie mam (generalnie mam ucięte dość sporo [tak mi sie wydaje, że sporo] :/)

użytkownik usunięty
Angel_a

A może adres strony to by ulatwiło bo ja nie wiem skąd wziąść te utwory.

niestety nie wiem czy te utwory są dostępne na jakiejś stronie,możesz mi podać maila to spróbuję Ci je wysłać,ale nic nie gwarantuję bo "one "jest dość spory
pozdrawiam