Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 887 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Wybitny aktor, młodego pokolenia (choc już ponad 40 letni) o nie powtarzalnym stylu i niezwykłej ujmującej osobowości.
Niestety, również ukrywający się pod płaszczykiem licznych pseudo kochanek homoseksualista. Mam nadzieje że rok 2006 będzie dla niego rokiem prawdy i ujawni publicznie swoja prawdziwą tożsamość, tak jak to zrobił wiele lat temu John Gielgud

Ortalion

homo?nie,przeciez on kocha kobiety,i nie moglby sie maskowac tyle czasu!

użytkownik usunięty
nosferatu

Drogi Ortalionie muszę przyznać, że mylisz pojęcia. Dziwak a homoseksualista to nie jest to samo. Mylisz także świat filmu z realnym. Owszem Depp grywa w filmach odmieńców, outsiderów, ale to są role aktorskie. Doskonałym [odwrotnym] przykładem jest Richard Chamberlain grający w filmach naprawdę „niezłych” facetów- „macho”, który w życiu prywatnym preferuje własną płeć.
To naprawdę śmieszne, kiedy staruszki w moherowych beretach spotykając na ulicy aktorów grających w filmach czarne charaktery chcą naprowadzać ich na dobrą drogę, pouczają, osądzają, gotowe nawet wezwać policję na pomoc…
Ci z kolei, którzy grają role pozytywne, cieszą się w niektórych kręgach widzów, takich jak Ty drogi Ortalionie dobrą opinią i uznaniem, a w życiu prywatnym różnie u nich bywa…
Trzeba po prostu odróżniać fikcję od życia realnego, plan filmowy od życia prywatnego.
Gorąco pozdrawiam.

Szczerze rozbawił mnie Twój komentarz Ortalionie ;) Widzę, że przejżałeś Johnnego Deppa i wiesz o czymś o czym my, inni użytkownicy jeszcze nie wiemy. Naprawde pogratulować :D
PS: wyprowadzać Cię z błędu nie będe gdyż nawet nie mam siły. Nowy Roczek trzeba było powitać jak należy :D. Jak ym...niemiłe dolegliwości przeminą postaram się napisać konstruktywniejszy komentarz.
Pozdr.

Tak a kiedy pan Richard Chamberlain kiedy przyznał się do swojej prawdziwej orientacji seksualnej? (Czy nie czasem porządnie po sześćdziesiątce?)
Depp należy do tej samej kategorii kombinatorów co Tom Cruise. Na pokaz żony dzieci i inne kretyństwa a wszystko po to by sikające w majtki na ich widok panienki mogły się wieczorami onanizować myśląc o nich. (może i brzmi to głupio ale na pewno napędza koniunkturę, bo która dziewczynka nie chciała by mieć takiego Deppa do pogłaskania)
Nigdy nie zapomnę gdy odbierający Oscara za muzykę do „Marzyciela” Kaczmarek uradowany objął Deppa biedny Johny tak się wtedy spiął jak by go co najmniej chciał zdeflorować.

Moi kochani wybitny aktor Johny Depp nie zależnie ile dzieci oficjalnie spłodzi i z iloma pseudo żonami się rozwiedzie był jest i zawsze będzie homoseksualistą, czy to się komuś podoba czy też nie. Choć w Wiadomościach o 19:30 pewnie długo jeszcze o tym nie usłyszymy, no chyba że ktoś go złapie na gorącym uczynku tak jak parę lat temu złapano pozującego dawno temu na super hetero Georg Michaela (w publicznej toalecie)

Ortalion

to w takim razie bardzo mnie ciekawi jak sobie dzieci zrobił;]-bo wydjae mi sie że w takije sytuacji to by mu było troche cieżko;] no ale po pierwsze nikt nie jest doskonały, po drugie każdy ma prawo do błędu...tu mi chodi akurat o szanownego kolegę;)

Ortalion

A to część apokalipsy, czy co? Czego ludzie nie wymyślą ;)

Ortalion

Oczywiście rozumiem że kochacie Johna Deppa i trudno wam się pogodzić z tym że wasz heros jest kimś kim w tym zaściankowym kraju się pogardza, ale to fakt który wcale nie podważa jego aktorskiego mistrzostwa.

Ortalion

a jesli mozna wiedziec skad masz tak cenne informacje i skad tak dziwny tytul nie czaje

olkaem

Przyznaje że ten tytuł ma się trochę ni jak do treści (ale zmienić go już nie mogę)
Co się tyczy Deppa to jakiś powalających dowodów nie mam. Zresztą nie jesteśmy w sądzie.
(ale gdybyś dobrze poszukał w Internecie to na pewno byś jakieś coś znalazł)

Ortalion

jeżeli nie masz konkretnych dowodów na to , to o czym my wogóle rozmawiamy? nie chodzi o to, że fanki deppa będą go bronić teraz jak lwica swoich młodych (hyh), jednak na co dzień spotykamy sie z plotkami, które są podstwami do skandali, co z kolei jest wyśmienitą pożywką dla mediów-a jak sie nie wie o co chodzi, to zawsze chodzi o kase;p

Ortalion

MASAKRA!!! Zaglądam na to forum z nadzieją, że ludzie kochający kino będą prowadzić dyskusje na określonym poziomie, i nawet jeśli poniosą ich emocje, to w kwestii odczuć związanych z filmami, z grą aktorów, muzyką. Ale widzę, że mamy tu sensacje na poziomie tabloidów! Tylko - czemu ma to służyć?!!!

Abberline

No proszę w jakim pruderyjnym kraju żyjemy.
Ledwo dodałem temat podważający heteroseksualną orientację Deppa i już jego pozycja spadła z 4 miejsca na 18.

Teraz chyba już wiecie dlaczego ten co by tu nie powiedzieć genialny aktor ukrywa prawdę o swoich upodobaniach seksualnych.

Ortalion

Ortalion, na tym forum pozycje w top cośtam skaczą jak oszalałe, wszystko zależy od tego czy jakaś "zwariowana nastolatka" przypomni sobie nagle że kocha jakiegos aktor, czy nie. A to, że się z tobą nie zgadzamy nie wynika z naszej pruderii, ale z tego, że uważamy że wyciąganie na wierzch czyichś preferencji seksualnych jest lekko nie na miejscu. A juz zwłaszcza gdy człowiek opiera się tylko na swoim przeczuciu
pozdrawiam

Ortalion

oj nie no ?
człeku co ty wypisujesz !!!! znam deppa za długo by powiedziec o nim cos takiego o Boze !! ok grał chyba dwa razy kobiete w ed woodzie i Bon Bon
i czy to homoskeksulaizm odrazu ? a wiec oswiece cie ze NIE bo to tylko wymog scenariusza !!
boze a on jest 100 000000000000000000000 % facetem i nie maluje sie na codzien w biały dzien ..............
no coments ...........
a katorem jest doszkonałym i męzczyna tez i czy ma za to ciepiec w postaci oszczerst na jego temat ?jego wina ze ma talen i doskonałego zycie - widocznie takie szuje jak ty mu go zazdrosza i chca zmeiszac z błotem..........

Chantal_3

Mój Boże czy wyście poszaleli??
Jakie idealne życie facet o mało co nie zaćpał się na śmierć a ty piszesz o jego życiu jak o jakimś raju.
Po za tym bardzo lubię i szanuje Deppa jako człowieka i aktora (mógłbym nawet napisać że go uwielbiam) więc nie rozumiem dlaczego na mnie plujesz.
To że jest gejem o niczym nie decyduje.

Ortalion

jeszce raz,bo nie do konca rozumiem.ty to wiesz na 100% ,ze jest homo ,czy tylko przypuszczasz na podstawie czegos tam.

nosferatu

Na 100% to niczego nie jestem pewien.
Po za tym nie jestem w sądzie.
Zresztą bynajmniej nie mam zamiaru sądzić ani oskarżać Johnego Deppa.

Ortalion

dlatego, upominam sie po raz wtóry..moż ekolega raczy chociaż podac stroe na któej ową informacje wyczytał?Jakoś sie z tym niegdzie nie spotkałam...

Ortalion

Haaaaaaaaaaa niech żyją waleczne Lwice Samice Depp znowu na pierwszym miejscu listy top FW.
„Jeśli nawet Depp jest gejem to my go wszystkie sprowadzimy na właściwą drogę”

użytkownik usunięty
Ortalion

Skąd ta pewność, że jest gejem? Odniosę się do mojej poprzedniej wypowiedzi i z przykrością muszę stwierdzić, iż faktycznie bierzesz pod uwagę wyłącznie filmy… Nie potrafisz rozróżnić świata fantazji od realnego.
Nie czuję się na siłach by śledzić poprzednie wypowiedzi, jednak sądzę, że ostatnie zdanie Twojej wypowiedzi zaczerpnąłeś z jakiegoś postu, dlatego chciałam wspomnieć, iż homoseksualizm nie jest choroba, tego się nie leczy, nie ma czegoś takiego jak naprowadzenie na dobrą drogę…
Z całą pewnością mogę stwierdzić, iż ten temat nie ma najmniejszego sensu, gdyż każdy ma własne racje. Nikt z nas nigdy nie spotkał Depp’a a argument, że „tak było napisane w Internecie” nie ma sens, gdyż wiadomo, że większość to plotki… Należy jednak realnie podejść do sprawy. Drogi ORTALIONIE powiedz, dzięki czemu wywnioskowałeś, że Depp jest homoseksualistą? Po rolach, jakie wybiera? Ze względu na dziwny wygląd?
Czekam z niecierpliwością na Twoją odpowiedź.
Pozdrawiam

Ortalion

cóż, ja widze, ze kolega nas i nasze wypowiedzi lekceważy, szczęść mu Booże;];] (jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie;])

Ortalion

Drogi Ortalnionie, wytłumacz mi jedną rzecz, bo nie rozumiem.
Już kilkakrotnie byłeś pytany skąd masz te informacje. Ani razu nie odpowiedziałeś dokładnie, nawet nie podałeś strony, z której ściągnąłeś tę jakże kontrowersyjną informację. Cały czas wykręcasz się tekstem typu:"Nie jestem w sądzie, zresztą, nie chcę go oskarżać".
Jesli wydaje ci sie, ze masz rację, to podaj jakieś sensowne argumenty, tak jak my ci podajemy nasze. Ja uważam,że to plotka i to naprawdę wymyślna. Nie wydaje ci się, że mężczyzna, który byłby gejem, związałby się z kobietą i spłodził dwójkę dzieci? Przecież często mówił, ze Vanessa jest dla niego wszystkim, ta kobieta wyciągnęła go z samego dna. Gdyby to było małżeństwo na pokaz, nie angażował by się w ten związek tak bardzo. Przecież widac, że kocha swoją żonę i jest jej oddnany. Mógłby przecież ją rzucić dla innej, jest aktorem i ma kontakt z innymi kobietami, ale on pozostał jej wierny.
No i jeszcze sprawa dzieci. Myślę, ze gdyby był gejem, to nie miałby dzieci, bo dzieci nie robi się na pokaz. Przecież to ich ojciec, a rodzic zawsze chce dla dzieci jak najlepiej. Nie wydaje mi się, ze dopuściłby do tego, zeby cierpiały dlatego, że tatuś chce stworzyć pozory szczęśliwej rodzinki.
Nie wiem skad to wziąłeś i po co to piszesz, ale przedstwa swoje argumenty, tak jak ja to zrobiłam.
Pozdrawiam wszystkich, zapraszam do mnie:))

użytkownik usunięty
Mery_4

Oczywiście trafiają się (rzadkie) przypadki, iż mężczyzna lub kobieta będący w małżeństwie, czasami nawet z dziećmi uświadamiają sobie, iż bycie z płcią przeciwną nie jest „ich powołaniem”. Jednak nie w wieku 43 lat... Według rankingów, które niegdyś czytałam (chyba w jednym z Newsweek’ów) to w młodych małżeństwach zdarzają się „takie odkrycia”.
Widzisz raczej mało, kto kryje się pod osłoną małżeństwa będąc gejem, gdyż odraża go życie seksualne z kobieta (podobnie jak większość tu obecnych życie z osoba tej same płci), dlatego nie sadzę, że Depp, który planuje w przyszłości kolejne dzieci z Vanessą mógłby być homoseksualistą. Jeśli jestem w błędzie to proszę mnie poprawić.
Pozdrawiam Gorąco.

Ortalion

Jak napisałem wcześniej nie mam w tej chwili żadnego wiarygodnego adresu www w którym jakiś dziennikarz napisał by wprost: „Depp to największy pozer. Ma żonę i dzieci a w życiu prywatnym ugania się tylko za chłopcami”

Moje drogie (zwracam się do was w formie żeńskiej bo widzę tutaj zdecydowaną przewagę kobiet) to że mężczyzna ma dwójkę dzieci nie znaczy wcale że musi być 100% hetero. Przykładem może być na to największy dramaturg w historii William Szekspir, który w wieku 35 lat porzucił żonę i piątkę dzieci i resztę życia przeżył ze swoim słynnym Baronem.

Wracając do samego homoseksualizmu Deppa. Skąd ta myśl w ogóle pojawiła się w mojej głowie? Jakieś pięć lat temu słuchałem dość długą audycję radiową właśnie o Deppie w której jeden z jego znajomych opowiadał o burzliwych kontaktach aktora (w młodości) z mężczyznami. Później ilekroć widziałem Deppa w telewizji uważnie go obserwowałem jak reaguje na śmielsze gesty mężczyzn w obce niego. Żeby nie być gołosłownym podam przykład.
Ceremonia wręczenia Oscarów nasz słynny kompozytor Kaczmarek dowiaduje się że wygrał. Podchodzi do Deppa obejmuje go (zwyczajnie po przyjacielsku) aktor w momencie usztywnia się i speszony odsuwa głowę żeby czasem kompozytorowi nie przyszło do głowy go pocałować. Niuans ale czy tak się zachowuje mężczyzna o wyraźnych preferencjach heteroseksualnych czy biseksualnych?

Ortalion

wiesz mi sie kiedys juz obilo o uszy,ze lubil,powtarza lubil,chlopcow,nawte jesli nie ma na to dowodow.....

użytkownik usunięty
nosferatu

Widzisz widziałam wiele programów z Depp’em, wywiadów, nominacje…
Jest dziwny- fakt. Dziwnie się ubiera. Spotyka się z dziwnymi ludźmi.. [ Rodzina Osbornów, Manson, The Rolling Stones], ale to, że nie ma ochoty obściskiwać Karczmarka to nic strasznego…
Widać lepiej idzie mu przyjmowanie nagród i gratulowanie kobietom:
http://www.ohjohnny.net/johnnyand/jand032.jpg [www.ohjohnny.net/johnny ...]
http://www.ohjohnny.net/johnnyand/jand114.jpg [www.ohjohnny.net/johnny ...]
http://www.ohjohnny.net/johnnyand/KateFashion.jpg [www.ohjohnny.net/johnny ...]
http://www.ohjohnny.net/johnnyand/JohnnyPenelope.JPG [www.ohjohnny.net/johnny ...]
http://www.ohjohnny.net/johnnyand/winonakiss.jpg [www.ohjohnny.net/johnny ...]
http://www.ohjohnny.net/johnnyand/jand058.jpg [www.ohjohnny.net/johnny ...]
http://www.ohjohnny.net/johnnyand/jand077.jpg [www.ohjohnny.net/johnny ...]
http://www.ohjohnny.net/johnnyand/katejohnny007.jpg [www.ohjohnny.net/johnny ...]
Zdjęcia ze ślubu oraz jego pierwsza żona (nim został aktorem)
http://www.ohjohnny.net/johnnyand/wedding.jpg [www.ohjohnny.net/johnny ...]
http://www.ohjohnny.net/johnnyand/21jsgal.jpg [www.ohjohnny.net/johnny ...]

A tu w przyjacielskim uścisku z innymi Panami…
http://www.dailyceleb.com/thumbs/tn.DC.86020.jpg [www.dailyceleb.com/thum ...]
http://www.dailyceleb.com/thumbs/tn.DC.86027.jpg [www.dailyceleb.com/thum ...]
http://www.ohjohnny.net/johnnyand/JDIggytux.jpg [www.ohjohnny.net/johnny ...]

użytkownik usunięty

Rozumiem, że szukasz sensacji, więc mam dla Ciebie coś ciekawego:
Z filmu:
http://www.ohjohnny.net/johnnyand/bnfkiss.jpg [www.ohjohnny.net/johnny ...]
Fotomontaż:
http://www.ohjohnny.net/johnnyand/jand070.jpg [www.ohjohnny.net/johnny ...]
Fotomontaż gif:
http://www.depp4ever.za.pl/will_jack.gif [www.depp4ever.za.pl/wil ...]

Ortalion

"ortalion" - czy ty aby nie przesadzasz? Chłopie, nie twórz świata wedle swoich wymysłów (wyraźnie wskazujesz na źródło twojej myśli, tj. twoją głowę!!!). Wskazujesz wyraźnie, że homoseksualizm nie jest ci obcy, a z tej pozycji doszukiwanie się w zachowaniach ludzi tego, co chcesz zauważyć, prowadzi donikąd. Napisz lepiej coś o swoich zachowaniach, a my wyciągniemy (być może) właściwe wnioski o twoim aktualnym, lubo ukrytym homoseksualiźmie. Acha, i nie podpieraj się Williamem - są tacy, którzy negują jego istnienie, więc przykład jest nader chybiony. Pozdrawienia dla wszystkich domorosłych znawców - i żeby była jasność, ja do nich nie należę

YAYA

super fotki from hell,szczeglolnie to ze slubu,bo malo jest zdjec deppa z tak wczesnego okresu.....on mial wtedy 20 lat,czyli byl mlodszy ode mnie.............

YAYA

No pewnie ze William to denny przykład, bo na temat jego homhoseksualizmu wnioski wyciągano z jego tekstów przede wszystkim, a wg najnowszych badań speców z UK większośc z nich musiał pisać Marlow, który zresztą naprawde był homoseksualistą, a o samym Williamie Sheksperai mamy żródeł mniej niż mało...wiec nie badz taki mądry Ortalion;) Pozdrawiam niestrudzonych obrońców Deppa przed tymi co nadmiernie lubią niesprawdzone ploty:)

Ortalion

Hehehehe... Nie sądzę, żeby Johnny Depp był gejem. Wystarczy na niego spojrzeć. Homoseksualista a dziwny, oryginalny facet to coś zupełnie innego, zresztą nie ja pierwsza tu to napisałam! Pozdro - Kaileena

Kaileena_Farah

ja też uważam, ze Johnny Depp nie jest gejem, ale gdyby nim nawet był, byłoby mi to całkowicie obojętne. moim zdaniem, to całkowicie jego własna sprawa, jaką ma orientację seksualną.
osobiście nie mam nic przeciwko homoseksualistą. zawsze chciałam mieć przyjaciela-chłopaka i w moim otoczeniu się to nawet zdarza, żeby chłopak przyjaźnił się z dziewczyną bez żadnych podtekstów, ale mi się to nigdy nie udało. wymyśliłam więc, że musze zaprzyjaźnić się z jakimś gejem, ale gdy będę starsza, bo chłopcy w moim wieku zazwyczaj nie uświadamiają sobie jeszcze preferencji seksualnych.
pozdrawiam wszystkie fanki deppa (i fanów, jeśli są tu jacyś)
papa
Margotka

Ortalion

Powtarzasz się mój drogi i wciąż piszesz to samo! możesz łaskaiwe odpieprzyć się od pokręconych poetów( poeci zawsze byli dziwni..;)), a pisac coś konkretnego na temat?? bo nie widzę sensu w tym co piszesz.
Uważam, ze Depp jest oryginalny i szczególnyw swoim rodzaju, ale nie jest gejem. Nie mam nic do gei( przyjaźnie się nawet z jednym- świetny człowiek), ale tak naprawdę nikt nie wie kim na serio jest Depp. Możemy się tylko domyślać, a często są to domysły błędne.
W ogóle...ten topic jest bez sensu...:P

Ortalion

No proszę a ja uważam że Keanu Reeves jest gejem ale nie obnoszę się z tym stwierdzeniem. On nie ma żony, nie miał a już swoje lata przeżył.To są moje argumenty. pozdro.

Ortalion

Tia, widzę, że tu zaczęły się analizy zachowań Deppa. Dziwię się, że tego, co zaraz napiszę jeszcze nikt nie wymienił. Jeden przykład, a się okaże, że tacy ludzie jak Danny Elfman, Christopher Lee, Michael Keaton, Danny DeVito, Vincent Price (r.i.p.) itp ukrywają swe tożsamości dokonując aktów prokreacji. Jest nim zdanie, które padło z ust Johnny'ego podczas jednego z wywiadów- "I really love Tim" (ja też tak mówię :). ALE zauważyłam, że wiele facetów, niekoniecznie znanych deklaruje miłość do Tima, np niedawno wyznał to Jim Carrey.
pół żartem, pół serio, yeah

Ortalion

Nie no to zasługuje na informacje roku:P:P:P to ty szybki jestes ortalionek nie wiesz ze Depp na planie Piratów z Karaibów ohajtał się z Bloomem i juz mają dziecko które nazywa sie Johnny Orlandos?? a niedługo możemy sie spodziewać programy wszystko o Johnnym w którym on powie że tak naprawde to jest kobietą i pochodzi z odległej planety na której jest królową.
moje informacje są tak wiarygodne jak ta twoja w której piszesz ze on jest homo. z resztą sie zgodze ze jest wybitnym aktorem o niepowtarzalnym stylu. pozdrawiam

Ortalion

Proszę nie obrażać mojego kolegi, to mądry człowiek. (widać on tez ma oczy)
Co do homoseksualizmu Deppa to nic się nie martwcie jest już w takim wieku że powoli powinien się wycofać z zabawy w Piotrusia Pana i stać się prawdziwym mężczyzną (bo go na to stać)

użytkownik usunięty
Ortalion

Drogi „Jan Agi” rozumiem, że zwrot dotyczący 15-latek, kieruszej do wszystkich broniących tu Pana Depp’a osób. Jesteś bardzo miły odejmując niektórym z nas tyle lat. Och, gdybyś w życiu każdej dziewczynie mówił, że wygląda niczym piętnastolatka z pewnością miałbyś mnóstwo kobiet, bo każda z nich czuła by się przy tobie młodsza. Jednak Twoja wypowiedź świadczy, iż też nie jesteś zbyt dojrzałą osoba ( może to tylko pozory).
Zakończenie Twojej wypowiedzi jest niesamowite. Przypomina mi to, kiedy dzieci, może w wieku przedszkolnym krzyczą „mamo i tak to zrobię; i tak chcę lizaka”, wypowiedź ta jest zbliżona pod tym względem, iż pomijając wszystko piszesz „on i tak jest gejem”. Jednak nigdy tak naprawdę nie będziemy mieli pewności, jakiej jest orientacji, a jak już wspominałam po jego filmach nie możecie stwierdzić, że jest homoseksualistą!
Chyba nigdy nie zrozumiem, na jakiej podstawie to osądziliście.
Poznałam kilku gejów ( to bardzo sympatycznie ludzie) jednak absolutnie niczym się nie wyróżniają. Ostatnio spotkałam parę młodych biznesmenów w Warszawskim Szpitalu, na izbie przyjęć. Niesamowicie przystojni, schludni, dobrze ubrani. Jeden z nich ze względu na to, iż w przeszłości (w młodości) miał przewlekłe zapalnie płuc, …później długo chorował, miał osłabione serce, dlatego znalazł się na oddziale. Nikt by się nie zorientował, że któryś z nich jest homoseksualistą, gdyby jego partner sam tego nie powiedział.
Więc nie wyobrażam sobie, że nigdy nie spotkawszy Depp’a można określić go mianem geja. Wasza opinia jest chora i bezpodstawna. A nawiązanie do Piotrusia Pana jest niezwykle ciekawe. Można to odebrać przynajmniej dwuznacznie. Można napomnieć do Marzyciela, gdzie Depp zagrał kolejną kontrowersyjną postać. Z pewnością Was to zainteresuje, iż J.M. Barrie był podejrzany o pedofilię.
Może inaczej Piotruś Pan – wieczne dziecko… dobrze tu się zgodzę, ale przeoczyłeś troszkę lat, mogłeś tak śmiało mówić o Deppie do narodzin jego pierwszego dziecka. Nie znam dokładnego roku, ale wiem, że była to córka o imieniu Lili, wówczas skończyło się „Piostrusiowanie” a Nibylandia znikła z horyzontu.
Pozdrawiam gorąco.

Tak było to nawiązanie również do filmu „Marzyciel” (Depp zagrał tam po prostu wspaniale).
Co do homoseksualizmu Johnego Deppa to znudziło mi się już droczenie z wami. Zresztą od samego początku byłem pewien że powinienem był to zostawić tylko dla siebie, ale musiałem was trochę rozstroić i wypróbować wasza samiczą czujność.
Wrócę jednak na chwilę do bycia Piotrusiem Panem. Wydaje mi się że to jedyna wada Johnego Deppa, która w przyszłości może poważne zaszkodzić jego karierze. (ale to zupełnie inna historia)

użytkownik usunięty
Ortalion

Jak już wspomniałam, Depp już trochę „wyrósł“ z bycia Piotrusiem Panem- wiecznym chłopcem. Jednak zarówno coś w jego wyglądzie jak i zachowaniu nawiązuje do lat dziecięcych. Jednak nie uważam by mogło mu to zaszkodzić. Mam nadzieje, że słyszałeś o Robercie Redfordzie ( bardzo cenię tego aktora). Ma on 69 lat i nadal określa się go mianem, właśnie Piotrusia Pana. Mimo swojego wieku ma on cos pogodnego, a zarówno na planie filmów, jak i (podobno) w życiu prywatnym zachowuje się niczym chłopiec, co absolutnie nie przeszkodziło mu w zdobyciu sławy. Ma wspaniałe filmy, które pozostają w pamięci.

PS. nikt nie zabraniał Ci wprowadzić takiego tematu, ani nikt nie chce ( przynajmniej tak mi się wydaje) Cię tępić za Twoje poglądy. Jednak trzeba iść na pewien kompromis. Sytuacja ta wygląda tak, jakby ktoś wniósł sprawę do sądu a nie miał dowodów, bo na swoich przemyśleniach nie można opierać „oskarżenia”. Oczywiście nie mam tu na myśli, że jest to coś złego, jednak jak już wspominałam nie jednokrotnie żadne z nas nie wie, co tak naprawę „siedzi” w umyśle Depp’a i pod uwagę należy brać tylko sytuację realną, czyli związek Depp’a heteroseksualny. Jeśli jednak za 10 lat okażę się, że faktycznie miałeś rację to pogratuluje Ci trafnego i logicznego myślenia. Jednak biorąc pod uwagę statystyki, w wieku po wyżej 40 lat rzadko pozostają osoby „nieuświadomione”, bo uważam, że gdyby Depp faktycznie był gejem już dawno by się ujawnił, bo stać go na to… Zachęcam Cię do czytania gazet typu „Puls”- wydawanego przez Okręgowe Izby Lekarskie oraz „Gazety Lekarskiej” z pewnością rozjaśni ci to trochę sprawę homoseksualizmu.

Ortalion

"samicza czujność". a co to na fw wypowiadaja sie jakies krwiożercze lwice czy osoby?? nie rób z siebie idioty

Ortalion

Znasz może przysłowie „nie ucz ojca jak się dzieci robi??”
Wybacz Złotko ale nikt nie musi mnie dokształcać w sprawach homoseksualizmu bo znam się na tym jak mało kto (a na pewno lepiej niż jakaś lampucera w białym chałaciku i z słuchawkami).
Dlaczego?? Bo walka z moim własnym homoseksualizmem zajęła mi wiele lat, za nim wreszcie zaakceptowałem siebie takim jakim jestem.
Wrócę jeszcze do samej świadomości. Podejrzewam że Depp już od dawna jest świadomy tego kim jest, ale z powodu lęku o karierę nie ujawnia swojej prawdziwej orientacji.
Nawet jeśli byłaby ona bi seksualna i John przyznał by się do tego na forum publicznym osłabiło by to znacznie jego popularność. (pisząc wprost) Koneserzy kina koneserami ale przecież ciągle spora część fanów Deppa to piętnastoletnie dziewczynki które nie są tak wyrozumiałe jak dojrzali miłośnicy kina.

użytkownik usunięty
Ortalion

Ja nie należę ani do grupy szalonych piętnastolatek ni do nie tolerancyjnych ludzi. Osobiście nie przeszkadzałoby mi gdyby Depp był homoseksualistą, ale uważam, że nie ocenia się tego „po wyglądzie”, chyba przyznasz?
Po za tym wydaje mi się, że (niestety) Depp zyskał tak ogromna popularność po „Piratach..” Bo wcześniej grywał w tzw. Małych produkcjach- nisko budżetowych, który nie przyniosły mu takiej sławy, jaką cieszy się obecnie ( w tak szerokim gronie). Myślę, że jeżeli faktycznie byłby gejem i przyznał się do tego nie straciłby pracy jako aktor, tylko większość „dziewczynek” przestałaby się nim interesować. Chociaż nie wiem, dlaczego? Przecież to aktor. Można go podziwiać za grę aktorską, sposób bycia, nawet wygląd, a orientacja seksualna nie ma nic do rzeczy… Przecież żadna z „fanek” tak naprawdę nigdy go nie spotka, no chyba, że na premierze jakiegoś filmu itp., ale na pewno nie prywatnie…
Ps. Nie chciałam Cię pouczać, jednak obserwując od dłuższego czasu liczne fora, można się przekonać, iż ludzie nieznający się na czymś wypowiadają się bez podstawnie. Widać w Twoim przypadku jest inaczej. Jednak nie powinieneś obrażać od razu całej grupy lekarskiej, bo zapewniam, że ich wiedza także jest olbrzymia. W końcu to dzięki nauce każdy może poznać lepiej samego siebie.
Ps2. gratuluję odwagi.
Ps3. dziękuję za wypełnienie mojej ankiety. Nareszcie ktoś docenił wspaniałego Marlona Brando.

Ja nie twierdze że stracił by pracę jako aktor. Twierdzę natomiast że zmieniła by się diametralnie jego publiczność. Co się tyczy „15 letnich dziewczynek” to bynajmniej nie myślą one tak logicznie jak koneserzy kina i z pewnością nie wybaczyłyby Deppowi tego że nigdy nie będzie ich POTENCJIALNYM kochankiem.

„W końcu to dzięki nauce każdy może poznać lepiej samego siebie”. Czyżby??

Ortalion

dobrze byłoby, gdybyś uściślił, o co ci właściwie chodzi. To, że jesteś gejem, to było wiadome od zainicjowania twojego tematu. To, że w jakim sensie upubliczniasz tę wiadomość - chociaż dziwna ta twoja "spowiedź", bo nadal ukrywasz się pod ksywką (OK nickiem), jest twoją wolną wolą (po części ekshibicjonizmem), bowiem bycie gejem jest dla wielu ludzi zupełnie normalne, a poza tym chronione prawnie - konstytucyjnie. Nikt nie ma prawa zmuszać cię do ujawnienia twoich własnych przekonań, w tym orientacji seksualnej. Natomiast ty próbujesz "zmusić", albo skłonić Johnnego (bez jego udziału i wiedzy - bo przecież on tu nie bywa) do ujawnienia jego prywatności. Uszanuj w nim człowieka z pełnymi prawami, jakie i ty masz. Czy, gdyby wg ciebie "przyznał(?)" się, zmieniłoby to cokolwiek? Oceniaj go jako aktora tak, jak i pozwól innym oceniać siebie od strony profesji, jaką wykonujesz, a nie tego czym i kim jesteś. Jeszcze raz, bądź człowiekiem i uszanuj człowieka w innych nawet jeśli różnią się od ciebie, albo chciałbyś, żeby byli tacy, jak ty. Skoro zaakceptowałeś siebie (gratulacje, bo to znaczy, że poznałeś tolerancję), zaakceptuj innych takimi, jakimi są nawet jeśli nie upubliczniają swojej pełnej tożsamości. Be happy.

YAYA

Podkreślam jeszcze raz. JA NIKOGO TU NIE chce OCENIAĆ (a już na pewno nie Deppa jako człowieka)

Ortalion

CO ?????????????
przeciez on jest żonaty....z Vanessą Paradis bodajże....
nie wierze w to co piszesz....

_Jacinda_

nie zlotko,nie jest zonaty,zapamietajcie wkoncu ,ze zyje z vanessa w wolnym zwiazku( jak to mowi,vanessa depp,nie brzmialo by tak bajecznie jak paradis)

użytkownik usunięty
nosferatu

O tak, z tymi nazwiskami wynikła bardzo ciekawa sprawa.
Paradis- Raj
Depp ( w języku niemieckim)- idiota
Faktycznie lepiej nazywać się Raj niż Idiota;)

nosferatu

heh mi sie ten powód zawsze podobal:) nie hajtnie sie bo nazwisko ma brzydkie;) ale po co im slub? czy to cos zmienia?