zawsze go kochałem , jest taki piękny i wspaniały, wysłałem mu nawet walentynkę a on mi odpisał,ze też mnie kocha ,czyż życie nie jest wspaniałe, ach,eh,uch, tak przyjemnie mi się zrobiło
a tak poza tym to zajebisty aktor:)
No nie powiem, nie powiem...ale takiej prowokacji to tu jeszcze nie było. Żeby o kochaniu Pana Deppa pisał chłopak?? Jeszcze dane osobowe poprzekręcał....eh...apokalipsa nadchodzi!
Chciałam tylko spytać - z ilu kilometrów widać, że to żart? Aż tak dużo osób potrzebuje się samodowartościowywać? Wychodzicie na idiotów śmiejąc się z tego chłopaka. Proponuję najpierw myśleć, a potem krytykować.
no dokładnie , hahaha rozbrajają mnie takie matoły,którzy uważają sie za bysszachów , a nie umieją zauważyć zwykłej ironii do filmwebowych cyców co zachwycaja się dołeczkami deepa :), a nie takimi rolami jak np, ED WOOD
żAL:/ -pomyśl najpierw zanim coś tu napiszesz czy Twoje trywialne i prostackie "żarty" wniosą coś do dyskusji na tym forum?
-jak chcesz się pośmiać to popatrz w lustro frajerze, bo jakoś Twoj "żart" ci sie nie udał,nikt sie bynajmniej z tego nie śmieje, a tylko zaśmieciłeś forum:]
-a jak ci się nudzi,lub chcesz się wyżyć to weź sobie radę Johnny'ego do serca i się onanizuj:]
ech- "to jest masakra jakaś"
szcerze to nie był jakiś boski kawał, ale musze przyznać że był śmieszny ;) a wystarczyło tylko wejść w jego dane i zobaczyć że to tylko żarcik a nie odrazu bić, spokojnie bez przesady ;O co w tym takiego złego?? zrobił wam krzywdę czy co??
no hahaah, a jeszcze jakiś śmieszny człowieczek wypomina mi literówki hahaha, rozbrajają mnie takie ciućmy, zerwane prosto z onetu
wiesz ja jestem tego zdania że jak się kogoś kocha to nie popełnia się błędów ( nawet literówek ) w jego danych osobowych...
ech... Głupi temat.
Depp nie DEEp
ja wiem że on ma głębie w oczach ale napewno nie ma jej w nazwisku... ;/
ale chodzi o to , że to jest nabijanie się z osób, które własnie tak pisza, ż ego kochają, chociaz nawet nie umieją jego nazwiska napisac. przznajmniej ja to tak royumiem
Czyli mam rozumieć, ze to co napisałeś drogi phil anselmo, to mialo być sparodiowanie 'szalonych fanek', tak?
Jeśli tak, to zwracam honor.
Tyle, że często można na tym forum spotkać takie wypowiedzi ociekajace ironią i sarkazmem, więc temat jest już trochę zużyty.
ołłł...chyba tego nie napisze bo się przyznam że ktoś miał racje xD, troche miałaś racji poprzedniczko....troche xP
Co to wogóle jest?? Jakaś głupota czy może tego niezrozumiałam. Jak chcesz obśmiewać kogokolwiek to jest mase tematów gdzie będziesz kolejną osboą,które obżucają błotem inne.A niezaśmiecaj forum takimi tematami.
al eprosz ecie nie odkopuj takich staroci. a jak ci sie nudzi to wyłącz kompa i poczytaj książke, ;) uwierz NIEKTORE są CIEKAWE .;))
Tylko teraz sami,drodzy forumowicze popatrzcie:forum Deppa stało się zbiorem tematów szalonych fanek i ludzi parodiujących szalone fanki.
Wiekszośc tematów to nabijanie się,drwiny,ironie,żarty,gry,testy,albo wyznania miłosne do Deppa.
A Depp to przecież naprawdę świetny aktor i ni w pięc ni w dziewięc nie rozumiem,dlaczego takie zjawisko ma miejsce na jego forum,a nie na przykład na forum braci Mroczków?? (bez obrazy dla fanów-ja ich osobiście nie lubię).
A żarcik naturalnie fajny,poprawił mi dzień ;P
Ale dałaś przykłada, byś się wstydziła... Nikt nie daje tego na forum Mroczków, ponieważ nikt ich nie kocha, wszyscy kochają Dżonego, a przecież nikt nie będzie wyznawał mu miłości na innym forum :)