NonaT. jak bedziesz miała tą gazete to daj znać czy bez kitu coś tam piszę o Johhnym bo moze też sobie zakupię z góry dzięki
ja wlasnie kupilam(haha jestem głupia poleciałam specjalnie do sklepu xd)
są dwie strony, i duże, idealne na ścianę zdjecia ;DD
polecam Ci ten artykuł :) bardzo fajny nie ma zadnych głupich plot sa fakty i fajnie opisane i zdjęcia sa istotnie duże i fajowe ;)
Ja kupiłam ta gazete chyba 3 dni temu, może jeszcze jest :) Nie zgdzam się tylko z jednym - tym co napisała Dayah:
"duże, idealne na ścianę zdjecia ;DD" - nic takiego nie ma. Jest co prawda zdjęcie duże jak idzie z Vanessą i córeczką, ale czy idealne na ściane... ;/
A ja wczoraj kupiła. Nie polecam - strasznie denna gazeta, dawno nie widziałam w żadnej prasie tak wielu literówek. Jednak wczoraj rozpoczęły mi się ferie i po prostu musiałam jakoś odreagować. ;P Artykuł o Deppie może być, w sumie nic nowego się z niego nie dowiedziałam, ale za to jest parę ładnych zdjęć Johnny'ego z Vanessą i dzieciakami. ;-)
Wszystko co co napisała Kate + na końcu, czy pod koniec jest fotka Keiry. I tyle jest w tej gazecie. Artykuł może być, bo aż dwie strony.
A jeżeli ktoś lubi Blóma to w Joy'u jest o nim jedna strona (trochę mała bo w formacie hm... jak połowa A4) i też fotka w tym samym formacie. Coś tam piszą, że Blóm lubi towarzystwo kobiet bla bla bla :P
kurcze, czemu akurat dzisiaj to zauważyłam???
Gdyby któraś mogła przeskanowac ten artykuł i mi wysłac...:)))
Byłabym bardzo wdzięczna.:*
ulka_22@op.pl
Ja niestety Ci nie pomogę, bo artykuł jest pocięty do mojego segregatora o Piratach. Ale na pewno ktoś jeszcze ma tą gazete. :)