Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

http://www.kozaczek.pl/teledysk.php?idmov=2025&u=johnny+depp ta panienka z 1;02 min?

sweet_paradise1990

kate moss to jest?? .

sweet_paradise1990

Tak top modelka Kate Moss!!!

sweet_paradise1990

O.o Wiesz, ze nigdy nie widzialam tego zdjecia w calosci??? No to Kate jest... Teraz jej nie lubie jeszcze bardziej :P

Astartte

Ja też jej nie lubię ten heroiczny wygląd mnie dobija :/

sweet_paradise1990

zajebiste zdjęcie

Anastazja_2

pfffff nic specjalnego...xDDD

kamilakamila

Dla mnie zajebiste, jakiś problem masz?

Anastazja_2

Szara, ja też jej nie lubię ;) chociaż trzeba jej przyznać, że ma bardzo oryginalną urodę i jest ładna

Lady_From_Burton_World

Bardzo ją lubię, głównie za modeling. Oryginalną urodę ma, to fakt, ale mnie średnio się podoba.

Anastazja_2

Kwestia gustu...

Lady_From_Burton_World

A ja i ją lubię i uważam, że ma to COŚ.

Peace;)

rozczochrany_leb

Ciesze się że nie tylko ja jej nie lubie:D
A tak wogóle to witam!

użytkownik usunięty
sweet_paradise1990

Nie lubie jej :| Ale okropne zdjęcie, chyba Depp go żałuje, bo on z takich rzeczy nie słynie...

sweet_paradise1990

Zdjęcie jak zdjęcie, ujęcie bardzo ładne, może trochę zbyt odważne, dla niektórych... A co do samych postaci, to mnie jakoś nigdy Kate nie podniecała. Ok, jest znaną modelką i w ogóle, ma ciekawą urodę, jednak na tle innych gwiazd, czy choćby zwykłych, polskich dziewczyn nie wyróżnia się niczym szczególnym. Po prostu jej się udało zrobić karierę.

Makabresca

No zeby okreslic specyficzna urode Kate trzeba uzyc slow... fajna dupa :P Poza tym to z twarza jest tak srednio ;P A nie lubie jej nie z jakiegos konkretnego powodu, ot tak za caloksztalt.

Astartte

Ja zaś przyznaję,że bardzo podziwiam Kate Moss.Nie mogę precyzyjnie wyrazić dlaczego, ale szanuję ją,mimo,iż wiem,że ma zszarpany wizerunek! Pozdrawiam wszystkich i WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH!!!

_Tanya_

Zawsze myślałam, że to Vanessa jest na tym zdjęciu :) Kate jak dla mnie jest zwykłą ćpunką i nic poza tym...

Harl

A ja lubię Kate Moss. Ma w sobie coś niesamowitego. Zrobiła karierę pomimo to, że jest niska (jak na modelkę), bardzo chuda, ma kiepskie włosy, przeciętną twarz i bardzo krzywe nogi, i to w czasach gdy na wybiegu królowały skończone piękności takie jak Claudia Schiffer, Cindy Crawford czy Carla Bruni. Podoba mi się styl ubierania Kate Moss. Jest na topie od 20 lat.

Eriu

No z tą wypowiedzią to się zgodzę.A tak propo ćpania, to, która modelka nie bierze jakiś narkotyków???