http://www.kozaczek.pl/teledysk.php?idmov=2025&u=johnny+depp ta panienka z 1;02 min?
O.o Wiesz, ze nigdy nie widzialam tego zdjecia w calosci??? No to Kate jest... Teraz jej nie lubie jeszcze bardziej :P
Szara, ja też jej nie lubię ;) chociaż trzeba jej przyznać, że ma bardzo oryginalną urodę i jest ładna
Nie lubie jej :| Ale okropne zdjęcie, chyba Depp go żałuje, bo on z takich rzeczy nie słynie...
Zdjęcie jak zdjęcie, ujęcie bardzo ładne, może trochę zbyt odważne, dla niektórych... A co do samych postaci, to mnie jakoś nigdy Kate nie podniecała. Ok, jest znaną modelką i w ogóle, ma ciekawą urodę, jednak na tle innych gwiazd, czy choćby zwykłych, polskich dziewczyn nie wyróżnia się niczym szczególnym. Po prostu jej się udało zrobić karierę.
No zeby okreslic specyficzna urode Kate trzeba uzyc slow... fajna dupa :P Poza tym to z twarza jest tak srednio ;P A nie lubie jej nie z jakiegos konkretnego powodu, ot tak za caloksztalt.
Ja zaś przyznaję,że bardzo podziwiam Kate Moss.Nie mogę precyzyjnie wyrazić dlaczego, ale szanuję ją,mimo,iż wiem,że ma zszarpany wizerunek! Pozdrawiam wszystkich i WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH!!!
Zawsze myślałam, że to Vanessa jest na tym zdjęciu :) Kate jak dla mnie jest zwykłą ćpunką i nic poza tym...
A ja lubię Kate Moss. Ma w sobie coś niesamowitego. Zrobiła karierę pomimo to, że jest niska (jak na modelkę), bardzo chuda, ma kiepskie włosy, przeciętną twarz i bardzo krzywe nogi, i to w czasach gdy na wybiegu królowały skończone piękności takie jak Claudia Schiffer, Cindy Crawford czy Carla Bruni. Podoba mi się styl ubierania Kate Moss. Jest na topie od 20 lat.