Ponieważ dziś powstało chyba z 5 nowych, beznadziejnych tematów (oczywiście bez obrazy dla założycieli-przynajmniej niektórych)...
Ja też postanowiłam założyć.
A więc przed chwilą, z bardzo wiarygodnego i doświadczonego serwisu internetowego, a dokładnie z www.pudelek.pl, dowiedział się bardzo ciekawych rzeczy o bardzo seksownym, przystojnym, cudownym i pięknym aktorze-Johnnym Deppie (to właśnie dlatego tu napisał tan temat-chyba)
Wracają do sprawy...poważny artykuł o Deppie mówi o...
...a z resztą sami sobie przeczytajcie :
http://www.pudelek.pl/artykul/14514/pilem_aby_zapomniec_o_slawie/
PS: Nie mogłam się powstrzymać...
...przepraszam ;p
"uwielbiam go !!!!!!!!!!! na jego widok dostaje orgazmu !!!!!!"
qrwa, Ci ludzie są normalni? Bo mam niejasne wrażenie, że tak jakoś...niezbyt...
Co do samego artykułu- tyle tam prawdy ile plotek, w końcu to pudelek
Zapomniałaś napisać, że Depp jest poza top 10 i z tego powodu twój świat legł w gruzach... popraw się na następny raz
Ja? T.K. moj świat legł w gruzach po przeczytaniu, ze ktoś może dostać orgazmu na widok Deppa ;p
I nie jest to żadna z jego partnerek...
nie ważne. Twój świat ma obracać się w gru tyle razy, ile Depp wyleci z pierwszej dziesiątki.
Wiesz, jesteś tu tak długo, że powinnaś wiedzieć takie rzeczy... zawiodłam się na Tobie <zawiedziona mina>
Przepraszam. Obiecuje poprawę.
Olaboga! Olaboga! Co się stało! Depp wyleciał z pierwszej 10, mój świat się zawalił, nic nie ma sensu, nic się nie liczy, nie będę jeść pić spać ani srać dopóki nie wróci na należne mu miejsce!!! Ojejku jejku!!!
oczywiście zapomniałaś dodać, że się potniesz... moje starania poszły na marne... nic z ciebie nie wyrośnie,żadnej fanki z ciebie nie będzie!
Zaśmiecajmy to forum jak najwięcej to będzie co ja mówię to jest jedyne forum z taką ilością tematów i będzie ich coraz więcej i więcej i więcej Xd aż to forum się przegrzeję i wyleci w kosmos z jakąś tam prędkością kosmiczną i wtedy będzie można mówić o opanowaniu całej Ziemi przez to forum.
Ps.Twój temat jeszcze nie jest taki zły.:))) Ciekawe wiadomości ale na pudelku jak zawsze same pewne i 100% sprawdzone :)))
idź spać. Myślę, że to najbardziej kreatywna rzecz, jaką możesz zrobić o tej porze :P
po:
1. To bardzO dObrze, ze JOhn zerwaL znajOmosc z ta beznadziejna idiOtka.
2. aha i tO glupie ze czYtasz takie bzdoory na tym zAsranym pudelku.......
oOoOoOoOoOoOoOoOoOoO
Po pierwsze: Wypierdalaj z mojego tematu :))
Po drugie: Jedyna RZECZ, która jest tutaj głupia to TY ;))
Po trzecie: WY-PIER-DA-LAJ, a jeżeli nie rozumiesz sylabami to może literkami?..
...W-Y-P-I-E-R-D-A-L-A-J albo jak wolisz to: S-P-I-E-R-D-A-L-A-J :))