Cóż, pozabierali nam nasze nazwy. Jednym odebrali kropeczki w nazwach użytkownika, innych ponumerowali jak trzodę chlewną, jeszcze innym zupełnie odmienili image, ale mówi się trudno i żyje się dalej :)
Zabrali nam nasze nick ale my wciąż Ci sami, więc brać się w garść i nie psioczyć tylko zakładać kolejne durne tematy typu "zmieńcie to zdjencie" albo "Gosh, jak ja kofam dżona"
No, dalej, jazda do roboty! Myślicie, że ktoś to zrobi za was? Nie ma tak dobrze :P KAŻDY musi wyrobić swoją normę (co najmniej 3) idiotycznych, wnerwiających lub bezsensownych tematów o Depp'ie (:i nie tylko).
Dużo pracy was czeka, więc radzę zacząć teraz, bo potem będzie płacz i zgrzytanie zębami, że ktoś się nie wyrobi w terminie itp.
Dziękuję za uwagę :>
No nareszcie działa i jakiś normalny temat , bo wszystkie fajne pozabierali. Ktoś ostatnio pisał że tu już gorzej być nie może no ale było jeszcze gorzej.więc nie będę więcej pisała że może być gorzej niż obecnie. :))) Teraz może być już tylko lepiej.
dawno mnie tu nie było.., wolałam przeczekać te wszystkie posty dżakofanek.. no i rzeczywiście pozmieniali nicki, na szczęście nie mi ;)
.. tak sobie myślę, że fajnie by było gdyby na forum byla taka blokada dla tych słitaśnych dżakofanek. Taki jakby wykrywacz ich języka, słowa typu "lovciAAM, Dżakuś, słiiittt" nie byłyby dopuszczane do publikowania.. ależ życie na forum byłoby piękne..
pobożne życzenia.
Nie można życ w Utopi. Bez lofcianych krejzifanek dżakusia po pewnym czasie chyba byłoby nudno i nie byłoby się z kim kłucic...nie sądzicie?
A co do tego czy gorzej już byc nie może to:
"Kiedy myślisz, że gorzej już być nie może, zacznij się walić deską po nodze. Zobaczysz jaką poczujesz ulgę gdy przestaniesz."->faktycznie może byc już tylko lepiej:D
gdy życie ci zbrzydło
i stało się piekłem
wsadź głowę do kibla
i przypierd*l deklem
taka sobie dobra rada dla wszystkich marudzących ;p
Lady...chyba na forum ogólnym byłaś. Ale to zła,zła metoda,ja to cały czas powtarzam: podnieść ścianę i nią walnij w klawiature,nic prostszego!
ulterior_dreamer owszem umrzemy, ale ze śmiechu... -> http://img411.imageshack.us/img411/9769/euro2012xi3.jpg
Lady, Ty wiesz, jak człowieka dobić :) bardzo życiowa rymowanka w stylu "nie masz co robić, to idź się zabij" :D powinnaś napisać jakiś poradnik dla ludzi totkniętych depresją :P
...i da się pozytywnie? da się ;> Ogólnie tak trzymać :))))
Gdy pogoda Ci nie sprzyja,
to pierdolnij ojca w ryja.
To tyle jeśli chodzi o dobre rady SZAREJ na dziś.
http://film.wp.pl/idGallery,4294,galeria.html - jakby kto nie wiedział,
to trza klikac na "następne" ;D
A no taaaaaak! Jak mogłam! O ja nieszczęsna. No pewnie, znam , lubię i często gadam. Teraz mój ból będzie 2 razy większy.