Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
Edward_D__Woood

właśnie przestańcie dzieci robić te tematy kontynuacji bo zaśmiecacie forum a i tak gadam tam tylko 6 osób więc jak gadacie tam o głupotach to róbcie to na GG czy Tlenie

Black_Smog

jestem ZA.

madzia06

Johnny Depp jest moim ulubionym aktorem ale ile można słuchać na okrągło tego typu wypowiedzi "Matko Boska jakiż on jest piękny" poświęccie trochę tematów na jego twórczość i ludzie zgłaszajcie ten temat do likwidacji jak nie chcecie tego

Black_Smog

Przecież nikt tam wam nie każe wchodzić. Mi wcale tamten temat nie przeszkadza. To inne zaśmiecają forum.

Eriu

Mi tam ich temat też jest obojętny. Nie wchodzę, nie interesuję się, nie czytam, no raz dałam komentarz ale to było tylko zaproszenie na ankietę :). Jeśli chcą to niech piszą, w czym Ci tak zawiniły??

Lady_From_Burton_World

Edward nic do Ciebie nie mam ale zauważyłam żena innych kontynuacjach czepiasz się ludzi którzy piszą nie na temat a tu co? Sama zakładasz taką kontynuacje. Bez obrazy ale to trochę dziwne.... Jednym słowem zaśmiecanie forum. i tak już tu nie będę wchodzić no ale tak dla twojej wiadomości wyrażam swoją opinię.