Jako, że miałam teraz zada cytat,ale już nie mogłam , bo przekroczyliśmy limit, więc proponuję kontynuować grę tutaj.
Więc mój cytat:
"To bardzo odważne, ale nie mogę się tobą opiekować"
ja tylko na chwilke wtrace, sorki, ze zamieszania troche narobilam (juz nawet dwa razy), ale mnie w domu nie bylo. mam nadzieje, ze sie Wam bardzo nie narazilam:) zaluje za grzechy i obiecuje poprawe.:):):)
PS. A tak w ogole to w tej zabawie mozna dawac cytaty wypowiedziane wylacznie przez Johnn'ego, czy jakiekolwiek, byle by byly z filmu, w ktorym on gral?
ja nie wiem ja daje tylko te wypowiedziane przez postać która gra Johnny :)
to może ja sobie teraz cytat odpuszcze i poczakam na cytat reni ;)
No wiadomo bywa różnie ale idziemy dalej nie ma co sie rozwodzić na ten temat
- jak interesy
- nie najlepiej. nikt nie umiera
na pewno EDWARD NOŻYCORĘKI to mój ukochany film
"bylo super"
dalam juz kiedys ten cytat, ale zostal zignorowany. podpowiadam, ze zostal uzyty w tem filmie przez Johnnego kilka razy.
TAK!! to Marzyciel!
w związku z tym że jeszcze nikt nie zgadł Twojego poprzedniego cytatu to zostaje ten sam
a dziękuje.
Jakoże jestem silnie powiązana z gastronomią i ukochałam sobie dzieła Burtona, postanowiłam dać sobie taki nick ;p
co do cytatu coś mi dzwoni, ale nie wiem w którym kościele..
dobra, dam inny cytat z tego filmu, teraz juz na bank zgadniecie:)
"to akademia przestepczosci. wchodzac tam mialem magisterke z marihuany, a wyszedlem z doktoratem z amfy"
a jednak odzyskałyśmy honor! jestem pewna, że to Blow ale cytat oddam Yoko ono, proszę :* tak gift ode mnie :)
Jeeee, jesteśmy uratowane.
Ach dziękuje za prezenciwo ale tez musze komuś oddac cytat bo nie mam pomysłu
Ktoś chętny? :d
no to moze znowu ja, ale to nie sa wypowiedzi Depp'a, za co z gory przepraszam
-jesli jest bardzo pijany, nie bedzie problemu, jesli troche, uwazajcie
-a jesli jest trzezwy?
-zlapalisnie nie tego czlowieka