Jako, że miałam teraz zada cytat,ale już nie mogłam , bo przekroczyliśmy limit, więc proponuję kontynuować grę tutaj.
Więc mój cytat:
"To bardzo odważne, ale nie mogę się tobą opiekować"
w koncu ktos zgadł:):) dajcie nastepny cytat:) tylko nie Ty nona bo juz nie mam glowy dla Twoich cyattow:)
te sztuczki białasów mi myśl o truposzu nasunęły xDDD
hm. to teraz cytat.
'ugyź ją, albo ją zaszczele'
niepamiętam dokładnie ale to coś takiego było xD
to co czas na moj cytat? :) dam łatwy :)
"nigdzie sie nie zatrzymujesz. Z nikim nie rozmawiasz"
wyciągnęłam tutaj żeby przejrzyście było ;)
kojarzy mi sie z edwardem ale pewna nie jestem....ja to mam problemy z Twoimi cytatami zwlaszcza wieczorkiem:)
Truposz to jedyny film którego nie widziałam stąd moja niewiedza :/ za cholerę nie mogę go ściąg...zakupić go nigdzie nie mogę ;P
Yeeeeey jak miło, od razu mi lepiej po tym truposzu :D:D
dobra to czas na mnie:
-lody się roztopią
-masz racje topią się
może dobrniemy dziś do końca tego tematu kto załozy nowy :) to bedzie normalnie zaszczyt dal tego kogoś ;)
Mówisz że jest? będę musiała to sprawdzić. Ostatnio ściągałam Benny i Joon i ściągnęło sie ale po 3 miesiącach z hiszpańskim lektorem -.-
Armybratona może to Benny i Joon?
No własnie zauważyłam :/
A co do zakończenia tego tematu to jeszcze trochę i bedzie, ciekawe na kogo wypadnie nowy temat hmmm <udaje że myśli>
Co do cytatu to nie ma pojęcia
A tak w ogole dziewczyny to skad jestescie i ile macie lat?:)
a co do mojego cytatu to zgadujecie dalej czy dodac cos?
może beksa? boże gdzie był jakiś ben? <myśli> bo jak ściągasz filmy to muszi sz taka formułke wpisać np tutaj to: dead man dvd eng . i wtedy wyskauja Ci tylko po angielsku bez lektorów i na dodatek w najlepszej jakości dvd ;)
ja jestem z takiego małego miasta koło lublina nazywa sie kraśnik (blah). a za 30 min będę miała 18 lat a Wy? :D