Jako, że miałam teraz zada cytat,ale już nie mogłam , bo przekroczyliśmy limit, więc proponuję kontynuować grę tutaj.
Więc mój cytat:
"To bardzo odważne, ale nie mogę się tobą opiekować"
Las Vegas Parano?
Nic mi innego do głowy nie przychodzi jak to nie LVP to chyba znalazłaś film którego nie widziałam :D
Te pijawki mi najbardzoej pomogły i racja ten film to skarbnica cytatów jest :)
Oddaje swoją kolejkę, bo nie mam pomysłu.
Nie, dorzucam jeszcze jeden cytat jako podpowiedź :)
"Niedawno sprzedał ją jednemu z moich klientów"
Yoko ono możesz zadać kolejną zagadkę to jest na 100% cytat z 9 wrót :)
to jest moment jak Johnny rozmawia z wdową Carso, i przeprasza że nachodzi ją w czasie żałoby :D
Johnny mówi ze chciałby porozmawiac o tej książce a żona zmarłego mówi że to książka jej męża Johnny odpowiada. tak- Niedawno sprzedał ją, jednemu z moich klientów.
Dobra jestem :D :D :D
też myslałam ze to 9 wrota ale nie miałam pjęcie w którym momencie :)
dobra jestes :) daj cytat moze ty?
Poczekamy na Yoko ono, a jak chcesz możesz zadać cytat, ja niestety nie znam cytatów na pamięć, znaczy jak widzę to sobie przypomnę, ale tak na sucho to nie za bardzo :0
to moze ja zadam
"bylo super"
powinno byc proste, podpowiem, ze nie tylko raz byla powtarzana ta kwestia w filmie
Skoro tak na mnie czekacie to zadam z racji, że mam do tego prawo! :P
-Teraz pozostał Ci tylko bank
- Bank?
to z "edwarda nożycorekiego" na milion procent:):):) ale jakos nie mam pomyslu na cytat wiec oddaje:)
dzisiaj o 4 pelne zacmienie ksiezyca:D
jeśli tak, to zgadnijcie to:"Tylko jedno ma znaczenie naprawdę: to co człowiek może zrobić i czego zrobić nie może."
:)
To jest z piratów ale może lepiej poczekać na rozwiązanie poprzedniego cytatu bo tak znowu zrobi się burdel a tego nie lubię. Albo mi sie wydaje albo zagadkę zadaje ta osoba która zgadła poprzednia a nie.
Co do porzedniego cytatu TO NA 100% Sekretne Okno:P
Jako że tamtek człowiek nie dał cytatu to go wyręczę :)
No więc:
,,Co jesteś gotów zrobić dla tej panny?''
Taki banał...:P
Pozdrawiam
Na wszelki wypadek dam cytat,jeśli sie pomyliłam to zignorujcie:)
Nie wiem czemu daje takie banały,ale ten cytat mi został w mózgu:
,,This is not my beautiful wife,this is not my beautiful house,anywhere''
Pozdrawiam antyfanów Efrona,Zaca:)
Joon