Nie wiem czy to już było (za dużo tematów na temat Johnnego, żebym była w stanie to sprawdzić :P), ale sprawdźcie tą stronkę: http://home.mn.rr.com/couplandesque/quizzes/depp.htm [home.mn.rr.com/coupland...]
Mi wyszedł Gilbert Grape:)
hehe mi wyszedł Ed Wood...no ale w dwóch pytaniach strzelałam bo nie bardzo wiedziałam o co chodzi...i co mam odpowiedzieć :P
pozdrowienia
o ironio Ed Wooda nie oglądałam
fajnie jest nim być?
"Sleepy Hollow"
You're a deep thinker - most times logically. You're a bit of a neat freak and a wuss (hey, you do faint a lot!) but you do have the ability to overcome your fears and come out stronger in the end. And you never lose your head over things.
Ed Wood
Nie bardzo wiem czy to dobrze czy to żle. Ed z jednej strony był kompletnym beztalenciem, ale z drugiej był człowiekiem który kochał to co robi, zawsze optymista.
Buhehe...I'm a romantic xD Don Juan mi wyszedł ...filmu nie oglądałam ale wiem co z niego za ziółko było. Tłumaczy mnie to, że niektóre pytania strzelałam xD pozdro!
Dziwne wyszło mi.... że jestem Sam'em z "Benny & Joon."
Za drugim razem (gdy bardziej zajęłam się lepszym tłumaczeniem) wyszło mi: że jestem Gilbertem z "Co gryzie Gilberta Grape'a"
Nigdy nie myślałam, że moge byc podobna do Sama... Do Gilberta.. napewno.
Świetna stronka:)
Mi wyszedł Gilber, chyba jeden z moich ulubionych Deppowskich bohaterów:)
Ktoś wspomniał, że nie oglądał "Don Juana"-radzę nadrobić zaległości, piękny film:)
Pozdrawiam:)
Ktoś - czyli ja ^^'' Oczywiście, że mam zamiar zaległość nadrobić. Poprostu nie miałam możliwości zdobycia filmu. Ale jeśli dobrze pójdzie juz niedługo będzie mój :D
również pozdrawiam
No cóż. Ja jestem Edwardem Nożycorękim ;) W sumie - to bardzo do mnie pasuje. Jestem wrażliwa, uwielbiam tworzyć, mam romantyczną duszę... hehehe... Tak, tak. Mam coś z Edwarda ;)
Hy hy hy wyszedł mi Eddy :D
Edward Nożycoręki jak w sumie większości z Was :)
Jacy my wrazliwi i w ogole :D
Pozdrawiam
Moim zdaniem najlepiej wypadł w "Koszmarze z ulicy Wiązów" i "Co gryzie Gilberta Grape'a".
raz Sam raz Edward - czyżby rozdwojenie? alew jak se przetłumaczyłam i przemyślałam te pytania, wktórych odpowiedź mi się zmieniała - to Edward...
troche nie rozumie pytania ?:?:?:?:?:
bo jak oto chodzi to mi sie najnajnajbardziej podobała rola Kapitana Jacka Sparrowa:(:):)(:):(:):(:):(:): (::)
hehe...Gilbert Grape :D w sumie to myślałam o Don Juanie ale jednak nie :P mimo wszystko i tak jestem zadowolona :)
całusy dla wszystkich :*
http://www.johnny_depp.republika.pl/johnny_depp_quiz.html [www.johnny_depp.republi...] - polska wersja.
Fajny test muszę przyznać.Mnie wyszło,że jestem Edem Woodem.Nie widziałem tego filmu,ale jestem bardzo ciekawy czy faktycznie znalazłbym podobieństwa między soba,a tym bohaterem.
ten quiz jest niezbyt dokladny :P nie ma w nim wszystkich postaci granych przez Deep'a ... a szkoda ...
fajny temacik :D mi wyszedł Sam z Benny & Joon ... nie wiem czy to dobrze :D bo nie oglądałem
wcześniej otorzsamiałem się z Gilbertem ; )
pozdrawiam
kurde ; ) wyglada jakbym zrobił dwa orty ; /
przepraszam.
GG mnie zniszyczyło ;]
"utożsamiałem" miało być
...Ichabode...moja niewątpliwie ulubiona postać...nie przypomiam sobie żebym kiedyś zemdlała ale mimo wszystkich pozorów tchórzem pewnie jestem...aczkolwiek wątpie czy kiedykolwiek zdobęde sie na taki akt desperacji i zwalcze swoje strachy i fobie...oto czemu kocham filmy bo moge sobie dzieki nim pomarzyć że wszystko ze mną jest w jak najlepszym porządku...bo life is brutal...
A ja jestem Ed'em Woodem. Akurat tego filmu nie oglądałam...
Jestem ciekawa czy to dobrze czy źle...
P.S. Szkoda, że nie ma Wiily'ego Wonki....lol lol lol
mi tez wyszedl sam z Benny&Joon i akurat tego filmu nie ogladalam,ale mam zamiar nirdlugo to nadrobic!