Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Nie wiem czy to już było (za dużo tematów na temat Johnnego, żebym była w stanie to sprawdzić :P), ale sprawdźcie tą stronkę: http://home.mn.rr.com/couplandesque/quizzes/depp.htm [home.mn.rr.com/coupland...]
Mi wyszedł Gilbert Grape:)

Izdiabela

mnie wyszedł "Don Juan DeMarco"- w sumie wiekszosc sie zgadza,ale nie wiem,bo wiele bylo takich odpowiedzi ,co mialam kilka typow,a czasami bylo tak,ze nie mialam co w ogole wybrac -np. co do piosenki opisujacej mnie- zanm TYLKO "Don't worry be happy" :]

poza tym mam wrazenie,ze wiekszosc odp juz z gory byla dostosowana do bohaterow Johnny'ego- "pomaganie rodzinie i przyjaciolom- Gilbert, samochody i macho -Crybaby..."

no ale zawsze warto sie posmiac:) poza tym na pewno nie uwzglednili wszystkich postaci granych przez Johnny'ego,ciekawe czy komus wyszedl moj kochany Axel Blackmar z "Arizony Dream"?:>

madzia06

acha- jak wam nie dziala ta strona ang. to moze wejdzie z polskiej wersji (to chyba ta sama.. :> )

http://www.johnny_depp.republika.pl/johnny_depp_quiz.html

Izdiabela

Też jestem Edward Nożycoręki jeaa :D
Chyba dobrze ^^

Origa

Crybaby ale nie wiem dlaczego mi wyszło hehehehehehheehe?

Edward_D__Woood

A ja jestem Ed Wood-szkoda że nie widziałam tego filmu ale ten "kłiz" to kolejny dobry argument aby go w końcu oglądnąć =)

Edward_D__Woood

Ja jestem Ed Wood, szkoda ze nie widziałam tego filmu i chyba czas już go w końcu zobaczyc.

Pozdrawiam =)

Yoko_ono

Jestem Jaciem Sparrowem Niach niiach =)) =))

Origa

Woobaby! Jesteś Don Juan - mroczny i przystojny, i oczywiście jesteś najlepszym na świecie kochankiem. Niektórzy twierdzą, że jesteś troche szalony (albo może szalenie sexy?). Może czasem nie grasz wszystkimi 52 kartami, ale niech Cię to nie zniechęci - w głebi serca jesteś prawdziwym romantykiem

mrrau ;]

CzarnaKrwinka

juz we wszystkich tego typu tematach od dwoch lat pisze to samo ICHOBAC CRANE.on jest genialny i najpiekniejsze miny johnnego mozemy zobaczyc wlasnie w "jezdzcu bez glowy".ale inspektor ABBERLINE tez niczego sobie-dwie najlepsze kreacje johnnego.

nosferatu

Mi wyszedł Ed Wood.