Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

http://www.filmweb.pl/topic/776117/Listy.+e-maile.html wejdzcie tu!! bardzo dobry pomysł może to coś da? co wy na to ? Wkońcu tyla nas jest!!!

Agata17u2

ja już wyslalam daaawno do kazdej telewizji ;>

UneFille

mi się wydaje że i tak tego nie puszczą żeby nie wiem ile ludzi chciało:( a jak już to pewnie o super godzinie 3 w nocy:P ja już się nawet nie łudzę, i ściągnęłam na kompie wszystko;) jestem już na 4 sezonie, hiehie;) bardzo fajne, polecam!:)

alynka_xD

Powiedz skąd ściągałaś i masz do tego napisy ?? ja znalazłam ale po francusku;/ są na youtube tam zaczełam oglądać ;p

alynka_xD

ja mam na kompie 3 sezony...
ale napisów nie mam a rozumiem zbyt mało ...

skąd ściągnąć? wpisz w google 21 jump street 1 torrent ...

UneFille

Fajnie się oglądało ten serial jako dziecko, to wtedy pierwszy raz zauważyłam Deppa, zresztą- już wtedy był na fali. Pozdrawiam:-)

Binula

tak, ja też ściągałam torrentami do tego potrzeba program uTorrent, albo BitComet, dużo jest programów, i stron z torrentami też;) a napisów chyba nigdzie nie ma, ja oglądałam po ang, tak średnio rozumiałam, ale raczej da się z kontekstu wyczaić o co chodzi jak się jakiegoś zdania nie zrozumiało;)

alynka_xD

tak sobie przeglądałam forum i trafiłam na ten temat i...
...wysłałam list.
mam nadzieję, ze wyemitują, chociaż od pojedynczego listu nic się raczej nie stanie. no chyba, że tych pojedynczych listów będzie więcej ;P
wysyłajcie ludzie, bo mam już dość oglądania jednego odcinka w 5 cześciach!... =.=
xD

Toddett

To chodźcie wyślemy takie listy! Im nas będzie więcej tym lepiej!

xmarchewkaaax

Dolaczam się! xD

Ps. Cos mi sie zdaje ze juz kiedys ktos wysylal do telewizji taka prosbe ;)

xXAgrafkaXx

Kilkanaście osób nic nie zdziała, bo telewizję ogląda kilka milionów.
Ale kto wie.

_bateman

ja wysłałam i otrzymałam coś takiego... błędy oryginalne zachowane :/

"Witam,

Dzikujemy za maila i zainteresownanie nasz stacj. Uprzejmie informujemy, e telewizja TVN nie ma w najbliszych planach emisji tego filmu. Zapewniamy, e Pani uwagi zostan przekazane kierownictwu programowemu stacji.

Pozdrawiamy,

Dzia Kontaktw z Widzami"

Toddett

Ja wysłałam i wogule mi nie odpisali!!!