BeautyAndStupid, skąd wiesz, że to wszystko było o Tobie? ;P
Elita Elitą, ale są tu przypadki o wiele bardziej potrzebujące zmieszania...nie to, żebym była przesadnie miła, ale do Ciebie nic nie mam ;).
Forum jest nasze, wasze, ich i tamtych z tyłu też. Forum jest wszystkich. Nie bądźmy skąpiradłami, dzielmy się forum ;P.
Ponieważ osoba o nazwie ulterior_dreamer zwróciła się do mnie ;p
Też do Ciebie nic nie mam. Do nikogo nic nie mam, bo nie lubię wkurzać się o byle gówno ;)
O ile dobrze umiem czytać (a ludzie na mieście mówią, że jednak umiem) to ulterior nie użyła Twojego nicka w swej wypowiedzi, także spoko loko, nie bierz wszystkiego do siebie. Chyba, że czytać między wierszami, no to może wtedy coś by się wyjaśniło.
Wkurza mnie, że w paczkach żelek Haribo jest coraz więcej tych czerwonych.
Nie lubię czerwonych.
Yoko ja cię nie obgaduję! to twój były tatuś! nie ja! ja tylko mu mówiłam jaka jesteś piękna, cudowna, miła, skromna, inteligentna, wspaniała, utalentowana i niesamowita! no.
to co z tymi żelkami *.* ???
Nie ufaj jej Yoko...
Wiesz komu się te żelki bardziej należą *.* :D
Yoko Yoko!
Nasza forumowa opoko.
Ostojo mądrości,
Przyjacielu wielki...
Oddaj MI czerwone żelki ;PP
U lala, cóż to widzę, że ktoś czai się na moje żelki słodząc mi przy tym niemiłosiernie :)
<unosi się pół metra na ziemią>
zaczęło się coś dziać, a wy mi tu z żelkami wyjeżdzacie(żółteeee!!!<3).
daj spokój Lady. pierwszy raz stjupit ma racje, a ty ją wprowadzasz w błąd :3
Ulterior Ty mały prowodylu :):) aha i żółtymi to się na pewno nie podzielę :P
Błądzić jest rzeczą ludzką - jak mawiał ktoś tam.
Też! (chociaż w sumie nie wiem)
Premiera Single Maaanaaa! Już mam bilety. Wystarczy tylko jechać w piątek i je odebrać i obejrzeć i umrzeć.
Czyżby wszyscy byli dostępni? O.o Łooł.
co nam po założycielu tematu jak nie ma Lady, Ulterior, Mady i Pacia Twojego Ojca :((
A Single Man 8.8
http://johnny-depp.org/galleries/appearances/2010/2010-05-10/venice_20100510_73. jpg
http://johnny-depp.org/galleries/appearances/2010/2010-05-10/venice_20100510_45. jpg
Kocham Deppa i jego nadwagę O_o
O wy. Właśnie sobie obejrzałam Sin City (po dwóch nieudanych podejściach). O boru *___________________________*