Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 825 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Zauważyłam dzisiaj rano reklame tego filmu na TVN7 i chciałam się z wami nią podzielić.Wiem że jest tutaj dużo fanów i fanek Johnny'ego, więc informuje wszem i wobec dzisiaj w nocy z 7/8.07.2007 punkt 23:50.Troche późno niestety;(

seth_george

Dzięki wielkie za info:D:D
Gdyby nie Ty wcale bym o tym nie wiedziała..;/;/ bo nie raczyli o tym filmie wspomnieć przy filmach w tv,jakie lecą z Deppem...przez nich bym ominęła!
Jeszcze raz wielkie dzięki;))
pzdr.

kfiatuch..

kfiateQ_pirateQ

Ja też dziekuje !!! Przegladałam program, ale jakoś umknęło mi to... ehh... napewno obejrzę:D

Dziex.

L.D.

LenaDepp

A ja patrze właśnie na program i jest tu napisane że dokładnie we wtorek na tvn siedem o tej godzinie leci film pt. Rok niebezpiecznego życia. Jakiś dramat wojenny...

Annouche

Ja też to zauważyłam, ale na tvn7 reklamują że ma dzisiaj być,oby;). Ostatnio miało być Las Vegas Parano, ale nie było ze względu na żałobe narodową, chyba 25 lipca.pOzDrO fOr ALL;)

seth_george

nie ma tego w programie, bo ten film miała być już ileś dni temu, nie wiedzieliście?:D też tak późno, ale go nie było, przez żalobę narodową.

martini215

No i leci;)

seth_george

Łeee :( A mi sie nie chciało czekać... :(( A może jeszcze kiedyś będę miała okazję obejrzeć :]