Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Piratów z Karaibów, ale nie dla tego że go nie lubię... a dlatego że dotychczas niewiele filmów z nim widziałem, za jakiś czas to się zmieni bo mam zamiar oglądnąć kilka filmów z jego udziałem, kilka tytułów mam zapisanych w zakładkach no i zobaczymy co z tego będzie. Mam nadzieję że ktoś mi poleci jakiś warty uwagi film, byłbym wtedy wdzięczny.

sebek_08

polecam desperado 2,zona astornauty turyste ,na zywo i dziewiate wrota.gwarantuje ze stanie sie twoim ulubionym aktorem:)

sanczopansa

bezczelny ;) .. 9 wrota nie były takie złe.
... chłopaczyna może naprawdę chce się zaznajomić z rolami Deppa, a Wy mu same najgorsze wciskacie..och nieładnie z Waszej strony .

tournesol

to dopiero czubek gory lodowej..
jak chce zobaczyc film z aktorem na poziomie to polecam produkcje z dicaprio.a nie z ta kloda jaka jest depp.

sanczopansa

och ... lubię i Dicaprio więc niestety nie mogę tu użyć żadnej ciętej riposty

tournesol

w przypadku 'umiejetnosci' deppa nie mozna uzywac czego takiego jak riposta juz nie wspomne ze ma byc ona ostra jak maczeta.

sanczopansa

są momenty, w których szala przechyla się na korzyść Leo ;)

tournesol

momenty?! nie ma chwili kiedy szala byla po stronie deppa:)

sanczopansa

haha są - np. Las Vegas, Arizona ... ;)

tournesol

phi..
nie no szczerze mowiac oczywiscie ze sa bardzo dobre filmy z deppem ale leo ma wiekszy talent.

sanczopansa

... chyba będę musiała Ci przyznać rację ;)

tournesol

ciesze sie:)

sanczopansa

zapomniałeś o zacnym turyście
dobra nie zapomniales;d

Marcinekk

nie moglem zapomniec o tej perelce:)

sebek_08

Najlepszym filmem z Deppem jest Pluton, ale jeśli chcesz obejrzeć film tylko ze względu na niego to nie ma to sensu bo gra tam tylko malutki epizodzik;p

użytkownik usunięty
sebek_08

obejrzyj Donniego Brasco dla Ala Pacino.

hehe lepiej nie bo zobaczy jakim depp jest mikrusem.

użytkownik usunięty
sanczopansa

w tej roli Pacino przyćmiłby każdego. NAWET HOFMANNA. i piszę to z pełną odpowiedzialnością.

w sumie tak dlatego to jest nauczka dla slabszych aktorow.
pacino byl lewym a nie gral lewego.
podobnie jak ledger byl jokerem a nie gral jokera.

użytkownik usunięty
sanczopansa

dokładnie.

użytkownik usunięty
sanczopansa

On gral. Denerwuje mnie gdy ktos mowi, ze aktor byl postacia, a nie gral jej. Uslyszalas to z ust jakiegos szanowanego starego gnata i stworzylas z tego dewize zyciowa. Aktorzy graja, lepiej (jak wspomniany Ledger) lub gorzej.

sanczopansa

Znowu zaczynasz? Może powinien oglądnąć "Gangi nowego jorku" lub "Niebiańską Plażę". Szczególnie w tym drugim Leo jest wspaniały. Dodam więcej że najgorsza rola Deppa jest lepsza niż ta w Niebiańskiej Leo. Belka drewna lepiej by zagrała w tym filmie.

neo_angin

ktos juz ci napisal ze w niebianskiej plazy kazdy wyszedl slabo nawet laureatka oscara.
'Dodam więcej że najgorsza rola Deppa jest lepsza niż ta w Niebiańskiej Leo' muhuahauaHAHA moze masz racje ale depp mial stanowczo(podkreslam -stanowczo) wiecej slabych rol niz leo:)
co do belek to depp jest jedna z tych klod o ktorych moiwsz.

sanczopansa

Jesteś rzeczywiście pajacem. Nie potrafisz prowadzić dyskusji i wszędzie musisz wtrącić swoje 3 grosze nawet pisząc największą pierdołę coś jak many tylko on sam się miesza w tym co pisze. Jeszcze twierdzenie że rola Jokera jest lepsza od roli Lewisa mimo że tej drugiej nie widziałeś zakrawa na kpinę. Swinton wypadła i tak lepiej niż Leoś. Ja w stosunku do Deppa jestem bardziej krytyczny niż ty w stosunku do swojego idola bo twierdzenie że rola w "Człowieku w żelaznej masce" była dobra zakrawa na kpinę. Już o pisaniu o wybitnej roli w "Basketball Diaries" i twierdzeniu że Seymour Hoffman jest gorszym aktorem nie wspominając. Co się z tobą stało? Zachowywałeś się normalnie wcześniej, a teraz zupełnie przebiłeś swoim fanatyzmem lotr1235 i tym podobnych userów. Z tą różnicą że oni o aktorstwie mają wyższe pojęcie od ciebie. Nikt cię już tutaj na poważnie nie traktuje. I pytanie czemu siedzisz tutaj, a nie na forum Dicaprio? Była umowa że masz skończyć z hejtem Deppa to nie będę cisnął po Dicaprio, ale ty tego pojąć nie potrafisz.

użytkownik usunięty
neo_angin

PEACE & LOVE chłopcy. bo już kompletnie rozwali się wasza rodzinka zastępcza.

niestety sanczo jest zarzewiem wszelkiej klotni. w tym momencie sprzecza sie z era z kicia z neo z donvito i ze mna. nie potrafi przyznac sie do bledu a co bardziej prawdopodobne swojego bledu najzwyczajniej w swiecie nie dostrzega (co gorsza).

użytkownik usunięty
kinoman0

akurat ty powinieneś go zrozumieć. zapomniałeś już tych czasy, kiedy tu również nie miałeś tu zbyt wielu przyjaciół?

poniewaz nie przyjmowalem zaproszen. prosze cie sprobuj chociaz w pewnym stopniu opanowac swoja naiwnosc.

użytkownik usunięty
kinoman0

dalej pisz o mojej naiwności. ale beze mnie.

twoja naiwnosc odejdzie razem z toba.

użytkownik usunięty
kinoman0

więc znikam. mam nadzieję, że wtedy nie będzie cię tak razić.

kinoman0

jetses smieszny tym gadaniem o zarzewiu wrogosci do innych,to ty jestes prowodyrem wiekszosci klotni,nie bylo cie 2 tyg i jak sam pewnie zaobserwowales bys swiety spokoj.dla jasnosci nie klosce sie z kotem-era mnie obrazila dlatego z nia nie gadam vito jest debilem i tego nie widzi(temat o batmanach) a ty jestes toba,,chyba rozumiesz co mam na mysli.
gadanie ze aviatorka jest naiwna jest czyms co najmniej moze ci pomoc w obecnej sytuacji a zmatolenie jej aby przyjola twoje zaproszenie(co gorsza tlumaczenie ze dzieki temu cie zrozumie)jest ZALOSNE.

i bardzo bym cie prosil o wytlumaczenie mi na czym polega moj blad?na tym ze w przeciwienstwie do ciebie przez ogladanie 2.5 h filmu zrozumialem problematyke postaci?

sanczopansa

ja sie nie kloce ani z kicia ani z era ani z neo? moze to moja wina ze tak sie z nimi obchodzisz? dobrze ci radze sfolguj troche z prostactwem.

kinoman0

mylisz pojecia prostactwa z archaiczna nienaganna polszczyzna.
juz ktos (bardzo mozliwe ze ja) ci mowil ze jezyk ktorym poslugujemy sie na forach nie musi byc czerpany z encyklopedii ,tu panuja skroty myslowe-to nie jets lekcja jez pol.
co do neo o nie moze zniesc tego co sadze o deppie i wyzywa sie na leo.poza tym go lubie:)
kicia to frajer(miedyz nami-nolife) ery nawet nie komentuje.

sanczopansa

to ty mylisz pojecia. piszac o prostactwie mam na mysli twoj sposob zachowania a nie twoje bledy jezykowe (sic!).

kinoman0

skad ci sie nagle wziely moje bledy jezykowe?!.powtarzam zacznij czytac uwazniej albo ze zrozumieniem mistrzu.

sanczopansa

z wielu stron wielu tematow tegoz forum.

kinoman0

fajnie byl bylo gdyby mialo to zwiazek z rozmowa..A-LEE nie ma:(

sanczopansa

a wiec jasniej: twoje prostactwo nie ma nic wspolnego z jezykiem polskim.

kinoman0

japier dole!! mozesz mi napisac JAKI JEST MOJ PROBLEM! twierdzisz ze jakis mam i wiem ze nie chodzi o bledy jezykowe .z reszty wypowiedzi wnioskuje ze masz na mysli prostactwo ale jak ono sie obiawia?!!!
to ze nie chodzi o bl jez wiedzialem juz 34 min temu.

sanczopansa

'obiawia'
uspokoj sie. zlosc nie wplywa pozytywnie na twoje synapsy.

kinoman0

nadal nic.powrociles do starej metody -kiedy gadasz bzdury nie poprate racjonalnymi faktami wytykasz bledy jezykowe.

for you: http://www.youtube.com/watch?v=qLezXLuvNgc

sanczopansa

oto co bob ma do powiedzenia w kwestii ekspresji mimicznej ledgera:
http://www.youtube.com/watch?v=rm81LSKJC2k

kinoman0

a to co waldus ma do powiedzenia w kwestii twojej merytoryki:
http://www.pown.it/4872

użytkownik usunięty
sanczopansa

uwielbiam tą scenę!

kinoman0

miales mi wytlumaczyc blad ktorego nie rozumiem.
co ma do tego moja relacj a z neo?lepiej zajmi sie toba i aviatorka ktora z damskiego towrzystwa jest najciekawsza osoba.szkoda by bylo gdybys nie mial jej w znajomych muehuhauhaHEHEHEHEHE!

sanczopansa

aviatorke naprawde lubie. jest mila mozna z nia porozmawiac choc czasem naduzywa sarkazmu. niestety jest jeszcze naiwna dziewczynka.

kinoman0

wiem ze ja lubisz to najrozsadniejsz z dziwczyn i widzi kim naprawde jestes.
chyba ta cecha nie przysporzy jej klopotow.chodzi o jeden konkretny przypadek.

użytkownik usunięty
kinoman0

jeżeli ja nie pisze o tobie to ty nie pisz o mnie. bo sam lepszy nie jesteś. myślałeś, że jak rozkręciłeś kilka tematów na inne i tutaj, to potem jak napiszesz mi kilka zdań w wiadomości to zaraz zmienię zdanie co do twojej osoby? jak na opinię homofoba pracowałeś i pracujesz dalej, to przynajmniej nie pisz o mnie, że jestem naiwna, bo ja jak mam już coś napisać to po prostu pisze a nie myślę nad jakąś ostrą prowokacją byle tylko stać się gwiazdą na forum Deppa.

jestem gwiazda i nic na to nie poradze muehehehEHEHHEEHEHE !

użytkownik usunięty
kinoman0

szkoda, że twój komentarz dotyczy tylko najmniej ważnej części mojego postu. i kto tu mi zwracał uwagę, że nie potrafię dyskutować?