Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Piratów z Karaibów, ale nie dla tego że go nie lubię... a dlatego że dotychczas niewiele filmów z nim widziałem, za jakiś czas to się zmieni bo mam zamiar oglądnąć kilka filmów z jego udziałem, kilka tytułów mam zapisanych w zakładkach no i zobaczymy co z tego będzie. Mam nadzieję że ktoś mi poleci jakiś warty uwagi film, byłbym wtedy wdzięczny.

dobrze wiec: jestem homofobem i gdyby sie dalo chetnie wytepilbym wszelkie pedalstwo z planety ziemi.

użytkownik usunięty
kinoman0

może odniósłbyś się łaskawie do drugiego zdania w mojej wypowiedzi?

jest taki user o nicku krzysztof(blabla) czesto przesiaduje na inne ma dwie wspolne cechy z kinolem mianowcie kiedy wali mu sie grunt pod nogami zaczyna panikowac i nie udziela odp na zadane pytanie a druga cecha to homoseksualizm w przypadku krzysia otwarty,w wypadku kinola ukryty

użytkownik usunięty
sanczopansa

faktycznie mogę się tej odpowiedzi nie doczekać.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
sanczopansa

ja pisałam, że jest dobrze jak jest, to wy otwieraliście tematy z żalami o jego nieobecności i wypłakiwaliście się sobie w mankiet.
teraz dziękujcie sami sobie.

sanczopansa

coz takiego napisales ze zablokowali wypowiedz?
jak widac moderatorzy pilnie obserwuja nasza dyskusje.

kinoman0

nie pamietam.

kinoman0

non stop

neo_angin

USPOKOJ SIE!
....
to ze mam swoje zdanie o deppie nie znaczy ze jestem hejterem,prawda jest taka ze nei umywa sie do leo-nawet gdyby nie byl to moj ulubiony aktor tego pokolenia to i tak uwazalbym ze jest lepszy od deppa,norton jest lepszy.
mi zarzucasz nie czytanie twoich postow a sam robisz to samo-pisalem ci osle ze temat o leo na forum hoffmana i ddl byl prowokacja-poza tym na innych to najzwyklejsza w swiecie prawda.
jedna zaprezentowana scena w bd jeste lepsza niz CALA!!!!!!!!!!!!!!! filmografia deppa -zacyznajac od edwarda a konczac na turyscie! skro jestes takim znawca to powiniens to zauwazyc.
traktuja mnie powaznie ludzie ktorzy nie obrastaja w piorka jak kinol ,nie sa popapranicami jak lotr czy przydupasami jak vito.na ich zdaniu mi absolutnie nie zalezy.
nie rozumiem tez dlaczego uczepiels sie manego momentami to wlasnie on cie robi jak dziecko.a ty na kozaku wysylas zmi linki jak to zrobiles z niego posmiewisko.to pewnie efekt nudow.
cisnij se leo wtaw mu 1 mam to gdzies ja bede wypowiadal sie o deppie jak tylko bede mial ochote.

sanczopansa

Nawet nie chcę mi się czytać tych kretynizmów. Od teraz stosuję taktykę lotra i nie odpowiadam na twoje posty bo nie warto się z tobą kłócić.

neo_angin

dales popis swojej dojrzalosci.
mogles chociaz przecyztac calosc ,i na koncu odp ze juz nie zamierzasz czytac dalej.
napisaem trzy wersowy post abys mogl go jeszcze przeczytac.cieszysz sie

neo_angin

w gangach daniel pokazal leo jego miejsce w szeregu. leo juz sie z tym pogodzil sanczo najwyrazniej jeszcze nie.

kinoman0

Sanczo kiedyś na tym forum napisał że to Day-Lewis nic nie pokazał w tym filmie. Chciałbym się dokopać do tej wypowiedzi.

neo_angin

ja tez ,bo nie przypominam sobie.
ale faktem jest ze na to co potrafi rola byla bez szalu.
wiadomo ze byl lepszy od leo,jestem tylko ciekawy jak depp poradziby sobei w takiej sytuacji-bez szydery.

sanczopansa

bez szydery: zamiana rol nie zrobilaby zadnej roznicy daniel i tak zeszmacilby leo. zbyt gleboka przepasc dzieli tych aktorow.

kinoman0

naucz sie czytac mistrzu.

sanczopansa

owszem zle przeczytalem. ale pisales tez jak rozpisane sa te role i o tym co by bylo gdyby daniel z leo zamienili sie rolami.

kinoman0

nie wiem gdzie tak napisalem bo na pewno nie tutaj.chodzilo mi o zamiane leo z deppem.
ale cieplo,cieplo...

kinoman0

Patrz na jego post niżej. Rola bez szału. HAHAHAHAHAHAHA.

neo_angin

jezeli rola daniela byla bez szalu to jak opisac role leo? placz i zgrzytanie zebow?

neo_angin

'ale faktem jest ze na to co potrafi rola byla bez szalu' NA TO CO POTRAFI(!)
masz racje nie ma co dalej gadac.

sanczopansa

Nawet patrząc NA TO CO POTRAFI(!) to i tak znakomita rola. To między innymi dzięki niej jest uznawany za wielkiego aktora i rola Daniela w Gangach wcale nie odstaje od tych Oscarowych.

sebek_08

"Marzyciel".

sebek_08

Edward Nożycoręki, Don Juan DeMarco, Czekolada

sebek_08

Pluton:D

użytkownik usunięty
sebek_08

Wakacje w kurorcie

użytkownik usunięty
sebek_08

"Sweeney Todd: Demoniczny Golibroda Z Fleet Street"
"Edward Nożycoręki"
"Gnijąca Panna Młoda" (postać animowana jest wzorowana na postaci J.Deppa, aktor podkłada głos pod głównego bohatera).