Taki Dżonnii jest siuper!!!! Miodzio i jaki seksi:) Oh lol:)
Kolejny taki sam temat na forum dobrego aktora. Co ja mówie. Na śmietniku dobrego aktora
To miło z twojej strony, że dzielisz się z nami tak osobistym przeżyciem, ale co nas to obchodzi?
Skoro odczuwasz przemożną potrzebą podzielenia się tą wiadomością ze światem, to bądź tak łaskawa i zrób to na swoim profilu, bo może jeszcze nie wiesz, ale od tego on właśnie jest...
Właściwie ją obrażasz - bo jeśli to co tam jest, to jej myśli, to moje kondolencje...
Wiesz, nie żebym się jakoś specjalnie czepiała, ale czy nie uważasz, że skoro tematy tego kalibru stanowią około połowę wszystkich topiców na tym forum, to nie potrzebny jest nam do szczęścia jeszcze jeden?
Obrażać? Ja? Nigdy w życiu. Ja tylko informuję.
Myślę, że wątki na temat "Tomoj ulubiony aktor, jest sexi madry i wogole!!!!!!!!" zajmują przynajmniej trzy czwarte tego forum i za cholerę nie można ich usunąć, bo na jakiej podstawie?
Jakby się uprzeć, to można by to podciągnąć pod molestowanie Depp'a
Więc jak nie można usunąć, jak można? :D
Hm... Ale czy to jest niezgodne z regulaminem? Ale spróbuję taki powód napisać i zobaczę, co się stanie.
Dajcie sobie spokój. To i tak nic nie da. Teoretycznie nie robią niczego złego. Z nimi nie wygracie. Możecie jedynie je zbłaźnić w dyskusji ( proste wiem, bo o filmach widzą tyle ile nasza reprezentacja w piłke o piłce:) )
Teoretycznie nie robią nic złego?
No nie powiedziałabym:
1. Robienie śmietnika
2. Robienie śmietnika
3. Robienie śmietnika
To już trzy rzeczy, które robią i które są złe. Mogę jeszcze wymienić czwarty-
Nie sprzątają tego śmietnika po sobie
I piąty-
Do głowy im nie przyjdzie, że to co robią to śmietnik.
I na takiej podstawie mam dla Was dobrą radę- jak pan wyżej powiedział- olejcie to i nawet nie piszcie w tych tematach. Ja już nie będę.
Hu, hu, hu, od teraz xD
Wiecie, ja kocham odpowiadać na prowokacje.
Prowokacje są takie śmieszne XD
Te pierwsze trzy zue rzeczy - popieram.
No, i jak napisała T.K., molestują Johnny'ego.
W jaki sposób - nie wiem.
I nie chcę wiedzieć.
Śmietnik się robi, ale śmietnik można czyścić.
Wczoraj poprosiłam o usunięcie tematu o jakiejś tam pomyłce na allegro i teraz albo już zniknął, albo ja po prostu jestem ślepa a on nadal się tu ukrywa.
Ale dobra, nigdy wcześniej mnie tu nie było, więc nie wiem jak sprawy się przedstawiają i czy ktoś wcześniej próbował rozmawiać z moderatorami.
Ale jakaś tam pomyłka na allegro to co innego. Bo nam chodzi o tematy w typu: O Dzizus Chsrist, I Love Dżonnii!!:) Takich jest tu przynajmnije 50 % i nic z nim nie możemy zrobić
No robią śmietnik, ale teretycznie nic niezgodnego z regulaminem nie robią
"Ale jakaś tam pomyłka na allegro to co innego. Bo nam chodzi o tematy w typu" WAM ? Chyba Tobie ;P Bo Klaudia wczoraj się mocno uczepiła tematu z allegro ;] Też uważam że to co innego.
Ale jeśli ktoś zakłada temat, żeby powiedzieć że bardzo lubi Deppa za to i tamto, to bardzo dobrze, nie łamie to regulaminu i nie jest to śmietnik bo w sumie bo to jest to forum.
Śmietnik to te gry, to allegro i inne bezsensowne tematy jak Aniołki Johnny'ego czy co to tam było. Poza tym regulamin jest tak wspaniałomyślnie ułożony, że złe tematy, to tematy obraźliwie. A gówno prawda.
No ale to już moje zdanie <:
O, przepraszam.
To skoro dla ciebie TE tematy("Loffciam DŻONIEGO!!!!")nie są śmietnikiem, to prowokacje, gry i Aniołki tym bardziej nie są.
Na gry odpowiadam, żeby było fajnie. Nie sądzę, żeby to one robiły śmietnik. Niektórzy są tacy mądrzy i odnawiają gry, a nie tworzą nowe.
Prowokacje lubię, bo są śmieszne, chociaż niepotrzebne.
Aniołków nie bronię, bo sama kiedyś byłam "przeciwko", ale nie mam nic do nich, a w końcu wyniosły się z forum, a wy robicie problemy.
Allegro było niepotrzebne, bo she-cat narobiła zbyt dużo tematów(już pisałam).
To tyle z mojej strony.
Bo dla mnie te gry i aniołki to dziecinada, pieprzenie od rzeczy i niepotrzebne tematy. Nie wiem, może nie widzę w tym nic dobrego ze względu na mój wiek i to, że z wielkiej miłości do Johnny'ego wyrosłam dziesięć lat temu. Już wolę ocenianie jego gry aktorskiej niż milionowa kontynuacja boskich aniołków Johnny'ego, którzy szturmem chcą zająć Francję i piszą o tym rymowanki.
Naprawdę bardziej dojrzałe wydają mi się tematy takie jak ten.
A mi się wydaje, że ten temat jest taki, jak wątki Aniołków, które też uważały, że Johnny jest ich ulubionym aktorem i w ogóle super.
"Bo Klaudia wczoraj się mocno uczepiła tematu z allegro ;] Też uważam że to co innego."
Przykro mi, ale taka już jestem. Kiedyś sama robiłam bałagan na tym forum- przyznaję, dlatego dziś tym bardziej wkurzają mnie tematy zaśmiecające. Wiem, od tego jest forum- żeby pisać, ale nie można odnowić starego tematu, w którym jest dokładnie to samo tylko z inną datą? Cóż, widzę, że ładnie się mnie tu obgaduje ;)- trudno. Nie podoba się to nie mój problem.
No więc tak:
1. Nie można odnawiać tematów, a to z tej przyczyny, że tematy o tematyce(masło maślane) debilnej i mało interesującej są zwykle zakładane przez nowych użytkowników, którzy nie wiedzą, że mamy na takie topic(k)i alergię. Ponieważ są nowi, to nie chce im się przeglądać forum, a nawet jeśli już dowiedzą się o istnieniu tematu takiego jak ten, który chcą stworzyć, to nie mogą tego zrobić, ponieważ byliby mało oryginalni (a i tak są:)
2. Skrzydlatej Braci nie ma się co czepiać, bo odeszła w niepamięć ijak powszechnie wiadomo raczej nie wróci (no chyba że kolejna generacja, ale one się chyba napalają na Efrona)
3.Szanowna pimping, jak sama wcześniej napisałaś, nigdy wcześniej Cię tu nie było, więc jak możesz się wypowiadać np. o takich Aniołkach? (to nie złośliwość - pytam z czystej ciekawości)
4. Śmietnik był jest i będzie (co nie powinno przeszkadzać nam w gnojeniu tych, co go robią) ale My nie jesteśmy śmieciarze, żeby ten syf sprzątać...
5. A prowokacje są zdeeeecydowanie fajne :) i nawet niektóre z tych "mało inteligentnych" tematów czasem są przydatne, bo można się nieźle uśmiać... jak sobie przypomnę ten temat o rozbieranych scenach Depp'a (Frabyka czekolady to istna jaskinia rozpusty) to nie mogę się powstrzymać od śmiechu:D
Koniec Tyrady ;)
hehehehe... wy to niezli jesteście zasmiecanie czy nie zasmiecanie ech... poto jest te forum, zeby powstał jakiś temat :P ale pomijajac to te zasmiecanie też czasami jest meczące, ale nie bede wnikać :]
Ps. Ja też bardzo lubie Johnny'ego :)
"No więc tak:
1. Nie można odnawiać tematów, a to z tej przyczyny, że tematy o tematyce(masło maślane) debilnej i mało interesującej są zwykle zakładane przez nowych użytkowników, którzy nie wiedzą, że mamy na takie topic(k)i alergię. Ponieważ są nowi, to nie chce im się przeglądać forum, a nawet jeśli już dowiedzą się o istnieniu tematu takiego jak ten, który chcą stworzyć, to nie mogą tego zrobić, ponieważ byliby mało oryginalni (a i tak są:)"
Nawet jeśli, to nadal można odnawiać tematy xD
"2. Skrzydlatej Braci nie ma się co czepiać, bo odeszła w niepamięć ijak powszechnie wiadomo raczej nie wróci (no chyba że kolejna generacja, ale one się chyba napalają na Efrona)"
Właśnie.
"4. Śmietnik był jest i będzie (co nie powinno przeszkadzać nam w gnojeniu tych, co go robią) ale My nie jesteśmy śmieciarze, żeby ten syf sprzątać..."
Był, jest i będzie, a ci, co się łudzą(do niedawna również ja), że da się coś z tym zrobić, to... Są wielkimi optymistami.
"5. A prowokacje są zdeeeecydowanie fajne :) i nawet niektóre z tych "mało inteligentnych" tematów czasem są przydatne, bo można się nieźle uśmiać... jak sobie przypomnę ten temat o rozbieranych scenach Depp'a (Frabyka czekolady to istna jaskinia rozpusty) to nie mogę się powstrzymać od śmiechu:D
Koniec Tyrady ;)"
Właśnie.
Ok, zgadzam się, że prowokacje są czasami fajne (mamy teraz przykład- ten "satanistyczny" temat jest niezły ;)). Ale te wszystkie tematy "Ach och jakiż on wspaniały!!!!!!!!!!!!!!!!!" są naprawdę...do niczego.
Ale ja postanowiłam sobie- NIE PRZEJMOWAĆ się tym forum. Mówiąc inaczej- mam gdzieś ten cały śmietnik. Trudno. Zresztą, nie będzie mnie pare dni, wróce to zoabczę co się zmieniło (nic ;)))
Pewnie wracałaś nad ranem z czarnej mszy... A Johnny był? czemu nas nie zaprosiłaś!? ;]
Sama nie wiem jaki z niego jest aktor.jest bardzo charakterystyczny. W ,,Co gryzie Gilberta Grape'a'' mi się nie podobał za to w ,,Piratach z Karaibów'' i ,,Sweeney Todd'' wymiata!! Świetnie dobrali sie z Helena Boham Carter bo obje mają w sobie coś z groteski.Jest jednak cos co mnie drazni w tym aktorze..ale nie wiem konkretnie co.Pryzpomina mi jakiegoś guru sekty haha =)
zakładasz ten temat tylko po to żebym mógł Ci napisać spier*alaj?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????
Nie było, nie było. Johnny'ego znaczy się. Kręci jakiś diabelski film i ogólnie nie mógł przyjść. T.K., na pewno byłaś, może nie pamiętasz ^^ Słońce - hmm... najwyraźniej założyła ten temat tylko dla ciebie.
To wszystko przez te świeczki... Na następnym sabacie nie będę się zaciągać dymem z czarnych świec, obiecuję :D