Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Trafiłam przypadkiem na ten artykuł i szczerze mowiac zachwycilam sie;)
Poczytajcie;) http://www.egoisci.pl/3246/swiety_johnny_depp/

Joasia16

takk... dobry człowiek, świetny aktor... czego chcieć więcej :)

NonaT

Złoty chłopak:)

tomek141991

Gdzie o nim nie czytam same pochwały.Przecież nie ma tak idealnych ludzi ;))

Joasia16

Nikt nie jest idealny. A Johnny chyba pali papierosy. To chyba wada.

tomek141991

No tak ale mówię o tym co robi:) Zmienił się. Bo do niedawna w większoći przypadków mówiło się o jego wybrykach.Np.zdemolowanie pokoju hotelowego. Pamiętam,że coś takiego bylo.

tomek141991

bardzo dobry człowiek...

piter141991

No nie wiem czy to takie świetne... Te dzieciaki w szpitalu i tak pewnie miały radochę, że Lily-Rose z nimi siedzi ;P

L_M

Dobry człowiek :)

femles_CS

Bardzo dobry człowiek :)

BK_201

miał facet gest ^_^ świetnie, że się zmienił. bardzo dobrze, że przekazuje pieniądze na szczytne cele^^ lepsze to niż żeby miał kupić sobie nowy dom za kilka milionów jak robią inni...

Joasia16

Hej sorka że tak od tematu odejdę, ale nie ma chyba co zakładać nowego. ścigąnęłam kilka kawałków z sweeney todda. fajny ma głos i no... ogólnie fajne :) http://youtube.com/watch?v=_rNKzyS4IS4

NonaT

zgadzam się z tobą Johnny ma naprawdę fajny głos^^ już nie moge się doczekać filmu^^

Kagome_chan

wow! wracając do tematu Johnny jest niesamowity! Tyle dobra...

Majus_5

No proszę! Nie podejrzewałabym go o to ;). I to przebranie się za Jacka :)). BRAWO! Gdyby te dzieciaki nie były chore chyba zaczęłabym im zazdrościć ;). Pozdr!

Lady_From_Burton_World

Mogę powiedzieć tylko jedno: Więcej takich ludzi:) Wiecej takich mężczyzn;))

Joasia16

No pokazał klasę, bardzo dobry z niego człowiek, ale nadodatek to przebranie Jack'a Sparrow'a, w życiu sie nie spodziewałem, ze artyści aż tak sie angażują, no oczywiście Brad Pitt i Angelina Jolie dali kase szpitalowi za prywatnośc i spokój, a Johnny Depp nie dośc że dał kase to przyszedł do chorych dzieci.

Można od tego uronić łezkę.

Black_Smog

genialny!!!!!!!!!!!!!!! o tak nigdy w to nie wątpiłam!!!!!!!!!!