Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

"Johnny'ego Deppa, najlepiej zarabiającego aktora 2007r., zobaczymy niebawem w niezwykłej roli. Angielski historyk Simon Sebag Montefiore podpisał właśnie zgodę na ekranizację swojej książki o Józefie Stalinie. Jako odtwórcę głównej roli wskazał Deppa, a ten ofertę pezyjął."

Właśnie przeczytałam to w gazecie. Tytuł artykułu brzmi:"Depp Stalinem"

NonaT

Fajnie.. Cieszę się.. A zarazem jestem ciekawa jestem jak bedzie wyglądac owa ekranizacja..
A tym czasem mam pewnien problem.. Nie moge się wylogować z filmweb.pl .. Ma ktos moze dla mnie jakąs radę? Z góry dzięki.. Bo to juz mnie denerwuje delikatnie mówiąc.. Gdy wchodzę na filmweb.pl loguję sie, wpisuję hasło a tu mi wyskakuje napis " juz zalogowany" a potem nie mogę w ogole wejść na swoje konto i się wylogowac.. Prosze o pomoc..

NonaT

Bardzo ciekawe :)

hekate_6

Do izka481

Ja zato wylogowałam się a teraz jak chcę się zalogować to pisze że już zalogowany! I mimo że jestem wylogowana to posty ze swojego konta piszę, no i mogę pisać bloga i wszystko gra, tylko na górze nie pisze że jestem zalogowana!

Majus_5

hmm.... nie mogę sobie tego wyobrazić.. ale jak sobie poradzi to szacun dla niego

maga89

ja mialam to samo. napisalam wiadomosc do filmwebu, tam gdzie w prawym dolnym rogu jest 'pomoc'. i na nastepny dzien juz dzialalo ;D

kamilakamila

Też napisałam.. I ciekawa jestem czy to cos da.. Bo jak wchodzę na filmweb.pl wpisuję e-mail, hasło a tu mi pisze " juz zalogowany" :/ A potem nie mam jak się wylogowac.. :/

kamilakamila

I co napisałas w tej wiadomości? Bo ja juz napisałam chyba z 5 i nie dostałam zadnej odpowiedzi :/ I ciągle jestem zalogowana.. I wylogowac się nie mogę :/

kamilakamila

Dayah I co napisałas w tej wiadomości? Bo ja juz napisałam chyba z 5 i nie dostałam zadnej odpowiedzi :/ I ciągle jestem zalogowana.. I wylogowac się nie mogę :/

Majus_5

Mam dokładnie to samo..A potem jak sie chce wylogowac to nie mam jak :/ Kurde !!

izka481

Ciekawe wyzwanie dla Depp'a, ale on zupełnie nie pasuje mi do tej roli :)