Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 561 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Nie chcę żebyście myśleli że to jest jakaś prowokacja, ponieważ mam go za dobrego aktora i bardzo go lubie, ale tak naprawdę nie sądze (i tu pewnie wielu się ze mną zgodzi) aby był tak wysoko w top100. Myślę, że 50 miejsce jest akurat, a kiedyś może nawet będzie zasługiwał aby być w 10, ale na razie jest za wysoko i wyprzedza takich aktorów jak Dustin Hoffman, Meryl Streep, Tom Hanks,Clint Estwood i wiele innych którzy są napewno lepszymi aktorami.

alfonsodeliberokasanod_2

Ok, może i racja, ale... co z tego? Aż tak Ci ta lista przeszkadza...?

alfonsodeliberokasanod_2

Mnie ta lista w ogóle nie obchodzi, ale skoro Cb tak no to ok. Moim zdaniem Johnny jest na dobrym miejscu, nie znam kogoś takiego jak Clint Estwood i wiele osób też może go nie znać i dlatego jest na miejscu 33 (sprawdziłam :D)

_LadyGirl_

kochana, to że ty nie znasz Clinta Eastwooda nie znaczy, że wiele osób też go 'może' nie znać... A jego miejsce nie jest wynikiem braku talentu(który bez wątpienia posiada)tylko tym, że jest on teraz mało popularny szczególnie wśród młodzieży i stary(co, niestety dla niektórych też jest dosyć znaczącym czynnikiem...) pozdrawiam.

_LadyGirl_

Dla mnie to wstyd jak ktoś nie zna Eastwood'a. Każdy kto oglada choć troche telewizję widział przynajmniej kilka filmów z jego udziałem. A nie dziwię się że ktoś taki jak ty wstawia oceny 10/10 bo wszyscy go lubią to ja też. I w ten sposób takie gwiazdy z High school musical znajdują się w top100 i wszyscy zaraz się bulwersuja, a tu ktoś napisze że Depp jest kilka pozycji za wysoko to juz zostaje zmieszany z błotem. I wszyscy mówią że to jest ranking popularności. Jeśli na tej zasadzie by miało to działac to w nim byłyby same młodzieżowe gwiazdy.

alfonsodeliberokasanod_2

Proszę tylko o jedną rzecz. Sprawdzajcie poprzednie tematy, a nie tylko te, które są na "stronie głównej", co?

alfonsodeliberokasanod_2

przereklamowany... co masz na myśli...?

użytkownik usunięty
alfonsodeliberokasanod_2

Depp jest OK i powinien zostać tam, gdzie się w tej chwili znajduje (czyli okolice 6 miejsca). Rozumiem, że chcesz wyrazić swoje zdanie na ten temat, ale byłoby fajnie spojrzeć na poprzednie takie tematy i po prostu odświeżyć któryś z nich...
Co do rankingu to jest on wyznacznikiem popularności, nie talentu aktorskiego. Deppowi popularności odmówić nie można, więc jest wysoko, Savvy? :)

Widze, że o waszym idolku nie można powiedzieć złego słowa bo zaraz zostanie się zjechanym, a przecież większość osób wypowiadających się na tym forum i oceniających tego aktora zna tylko jedna rolę z jego udziałem (wszyscy wiemy o którą chodzi) no może od niechcenia jeszcze jakieś dwie by się znalazły, ale moim zdaniem ocenianie na tym forum powinno dotyczyć bardziej talentu niż popularności. Jestem ciekaw dlaczego jeśli Johnny Depp jest taki popularny to jego filmy nie znajdują sie na tak wysokich miejscach, a tak samo jak ranking top ludzi, ranking filmów może opierać się tylko na popularności.

użytkownik usunięty
lacinno

Lacinno, to jak do tej pory jest bardzo kulturalna dyskusja i nikt nikogo jeszcze z błotem nie zmieszał, więc nie wyolbrzymiaj ;)
Prawda, większość osób zna tylko Sparrowa ale na szczęście nie wszyscy. Często Ci, którzy poznali Depp'a dopiero w piratach starają się nadrabiać zaległości związane z jego filmografią i na szczęście na roli Jacka nie poprzestają ;)
A na preferencje mas nic nie poradzisz, taki już jest świat kina - nie wszyscy są obiektywny i nie wszyscy mają dobry gust :(

Wgedług mnie wyznacznikiem popularności jest liczba głosów i postów umieszczonych na forum. Johnny ma ich chyba najwięcej na filmwebie. Ale ogólnie ten ranking powinien wskazywać ludzi kina którzy sa najlepsi w swoim fachu, a nie tymczasowe zachcianki nastolatków. Mozim zdaniemto obniża poziom tej strony.

alfonsodeliberokasanod_2

Uważam,że Johnny ma talent aktorski,potrafi się odnaleźć w każdej odgrywanej przez siebie roli.Ale uważam,że są też lepsi aktorzy od niego.Clint Estwood jest bardzo dobrym aktorem tak samo jak np.Anthony Hopkins i też uważam,że powinni być na wyższym miejscu niż Johnny.Ale ciesze się,że Johnny jest nawet wysoko,bo go uwielbiam:-*

alfonsodeliberokasanod_2

Jednak coś w tym jest co napisałeś, bo wiadomo że Depp ma wiele fanów i oceny dawane są na wyrost. Wydaje mi się, że faktycznie Johnny mógłby się znaleźć nawet pod koniec setki, ponieważ jest wiele ludzi kina którzy sa bardziej wybitni. Mogę się założyć, że gdyby nie Piraci z karaibów to nie znalazłby sie nawet w pierwszej setce. A po jednej roli nie powinno sie oceniac aktora - zakładam że "większość"(czyli nie wszyscy bo zaraz zacznie się wypominanie że nie wszyscy są tą większością) oglądała go tylko w roli Jacka Sparrowa.

użytkownik usunięty
Roxi47

fakt - gdyby nie piraci nie byłby znany, ale ponieważ to była czysta komercha, dużo ludzi go poznało i zapragnęło bliżej przyjrzeć się tej postaci, a przynajmniej mam taką nadzieję (że nie poprzestali na tym jednym filmie ;)

Roxi47

Wy też jesteście mało obiektywni ja rówinież dołącze sie że jest na odpowiednim miejscu a wy myślcie co chcecie... tyle.. i nie rozliczajmy się na wzajem ile i jakie kto filmy oglądnął i od czego zaczął ...;/

Agata17u2

Depp to bardzo dobry aktor... ale z pewnością nie wybitny. Na pewno zasługije na TOP100, ta lista była by troszkę uboższa, gdyby Johny"ego Deppa w niej zabrakło... ale ja bym go widział gdzieś pomiędzy 70 a 80 mmiejscem. Bo jego 6 pozycja, wyższa od osobistości takich jak w Sean Connery czy harrison Ford jest MOCNO dyskusyjna i dziwna - niestety "in minus". Juz nawet wyłączając aktorów, a biorąc pod uwagę wszystkich ludzi kina, dałoby się znaleśc wielu ludzi bardziej adekwatnych do zajecia tak wysokiego miejsca jak Depp, który choc aktorem jest bardzo dobrym, to co by nie mówić - także postacią "jednej roli". Gdyby nie rola w Piratach nie byłoby go nie tylko na 6 miejscu, ale i w TOP100 wogóle, i pewnie plasowałby się gdzieś w drugiej lub trzeciej setce.

JaszczurXP

Zgadzam się zarówno z tobą, jak i z twórcą tematu. Duża liczba osób uważa go za świetnego i wybitnego aktora, po obejrzeniu tylko trzech filmów, trylogii Piratów. Też uważam, że ten aktor jest wybitny, ale na pewno nie lepszy od wielu osobistości, których nie chce mi się wymieniać. Tak więc apeluje do was ludzie nie oceniajcie aktora i jego umiejętności po obejrzeniu jednego filmu z jego udziałem.

alfonsodeliberokasanod_2

Masz rację,wielu ludzi ocenia jego grę aktorską po obejrzeniu tylko"Piratów z Karaibów",a przecież Johnny zagrał w tylu filmach:-*No,ale bądżmy sprawiedliwi,niektórzy aktorzy są lepsi od niego.

alfonsodeliberokasanod_2

Nie zgodzę się. Johnny jest naprawdę wyśmienitym aktorem, który potrafi zagrać wszystko. Fakt, że wielką sławę zyskał po Piratach, można nawet powiedzieć, że to jego życiowa rola. Ale oglądając inne jego filmy jeszcze bardziej umacniamy się w przekonaniu, iż jest wyśmienitym aktorem. Bo taka jest prawda! A jeśli wciąż mamy co o tego obiekcje to sięgnijmy po takie kultowe tytuły, jak: Marzyciel, Blow, Arizona Dream, Czekolada, Edward Nożycoręki, From Hell, Benny i Joon, i wiele, wiele innych.

alfonsodeliberokasanod_2

Johnny to świetny aktor!!!!!!!Uwielbiam go i jego role filmowe.Owszem,można powiedzieć,że Piraci to jego życiowa rola.Ale grał też wyśmienicie w innych filmach np.w Donnie Brasco,Don Juanie DeMarco czy w Marzycielu.Zgadzam się z Tobą tak samo jak z sandy16.

verse222

mordy;/

alfonsodeliberokasanod_2

szczerze? Depp jest przereklamowany...wydupić go z Top 10!

femles_CS

powiedziałem morda:/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
femles_CS

nie będzie Ci nikt pisać

un_soleil

Irys co się stało, opowiedz nam o sobie, czemu jesteś taka zdenerwowana? GG Ci sie nie otwiera? ktoś Ci napisał niemiłą notkę na Naszej Klasie? opowiadaj przecież nie będziemy sie śmiać, naprawdę..................

alfonsodeliberokasanod_2

Jak juz chcesz się mądrzyc to powinno pisać: "Nikt nie będzie mi pisał ani mówił co mam robic" :/

femles_CS

Irysek oficjalnie nadaje Ci tytuł Mistrz Ciętej Riposty, gratuluję....................

un_soleil

Dziękuję :)

femles_CS

wiedziałem że kiedyś zmiękniesz, ze słońcem jeszcze nikt nie wygrał, to ja jestem mistrzem ciętej riposty tylko żartowałem. a teraz spie*dalaj z tego forum, niech Cię tu więcej nie wiedzę

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
femles_CS

ho ho ho ho skąd to skopjowałaś? z kawałów Mastalskiego?

un_soleil

nie, z kawałów twojego ojca

un_soleil

zagiełaś mnie twoje poczucie humoru jest nieskończenie wielkie

un_soleil

spadaj geju

femles_CS

spadaj geju?
tylko tyle?
napisz coś o egzystowaniu w brodziku intelektualnym, tak jak lubisz, coś madrego

un_soleil

nie chce mi się geju gejowaty i w dodatku gejowski

femles_CS

wolał bym być gejem niż znać Cię choćby z widzenia, daj link do profilu na naszej klasie pośmiejemy sie wszyscy.....

un_soleil

Nie mam konta na naszej klasie bo ta strona jest popierdolona i nudna

femles_CS

i tak Ci nie wieże wszyscy frajerzy mają

un_soleil

założę sie na przykład że taka Zielona Niunia ma konto na NK

un_soleil

możesz mi nie wierzyć, mnie to gówno obchodzi co omnie myślisz, mnie się nie da obrazić...

femles_CS

to strasznie musieli Cię szmacić skoro nie da się już Ciebie obrazić,

dobra Irysek mongole idę na jakieś piwo a ty zostań i popisz jeszcze z kimś, co będziesz przecież robić za młoda jesteś na picie

un_soleil

nie jestem za młoda na picie idioto!

użytkownik usunięty
femles_CS

Niezłe tu poczyniliście spustoszenie :P

wiem wiem jestem w tym mistrzem a tak w ogóle to coś Ci nie pasuje?

użytkownik usunięty
un_soleil

Ty? Mistrzem? niby czego?

gówna psiego

użytkownik usunięty
un_soleil

Czy Ty masz może jakieś kompleksy związane z fekaliami?

jak już coś to z kałem, może najpierw poczytaj sobie co to są fekalia a potem kłap