Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 436 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

... Depp wybiera role w filmach zbyt komercyjnych, w których nie może w pełni wykazać sie swoim aktorskim talentem. Np. w "Co gryzie Gilberta Grape'a" świetnie odegrał główną rolę. Chętnie zobaczyłabym go w kameralnym dramacie obyczajowym

użytkownik usunięty
sanczopansa

Trudno Cię wyporowadzić, gdyż z pewnością wiesz lepiej co miałam na myśli.

to zalezy od ciebie.jezeli twoja arugemntacja bedzie zrozumiala to zwroce honor.

uzycie pojecia przypadku jest w tym wypadku (jezyk polski jest wspanialy) naduzyciem poniewaz zdarza ci sie to wyjatkowo czesto. bez urazy.

użytkownik usunięty
kinoman0

Język polski jest wspaniały. Zaiste, jest.

taa zaiste jest wspanialy.

zapwene pawelek nasz filmwebowy as,jednak chyba masz wiecej oleju w glowie.(z naciskiem na chyba)

co sie tyczy pawla zawsze staram sie unikac wytykow lecz tym razem nie moge sie powstrzymac. uwazam ze jest to czlowiek o nieco ubozszym genomie i dziwie sie ze masz go wsrod znajomych. chyba nie przekonaly cie jego konskie zaloty?

kinoman0

wydaje mi sie ze tworzyli by przePIEKNA filmwebowa pare.uzupelniali by sie wzajemnie.

użytkownik usunięty
sanczopansa

<traci równowagę ze śmiechu>

<to nie facebook> pokemonie,

sanczopansa

ejze. zachowajmy minimum przyzwoitosci.

kinoman0

ponioslo mnie.

użytkownik usunięty
kinoman0

<zdziwiona>

scislej rzecz biorac ja jestem zdziwiony a ty zaskoczona. ludzie coraz czesciej myla te dwa pojecia ktore ostatnimi czasy zaczely sie pokrywac. oczywiscie blednie.

kinoman0

'scislej rzecz biorac ja jestem zdziwiony a ty zaskoczona' <- tom hanks -ladykillers.

sanczopansa

szczerze mowiac liczylem na to. musze przyznac ze jestem pod wrazeniem.

użytkownik usunięty
sanczopansa

chciałam to ostatnio zobaczyć na TVP, ale nie dotrwałam. ;p

musze przyznac ze nie ma szalu.przyzwoity film do obejrzenia,jednak zdecydowanie sredni w porownaniu do innych filmow coen'ow.plus strasznie slaby hanks.

użytkownik usunięty
sanczopansa

chciałam obejrzeć głównie ze względu na Hanksa, ale mi się nie udało.

wydaje mi sie ze bys sie lekko zawiodla,ale to moje zdanie.b lubie hanksa i niestety sie zawiodlem,za to spodobala mi sie rola wayansa.
jednak nadal pozostaje przy stanowisku ze film do obejrzenia.

użytkownik usunięty
sanczopansa

nie sądzę. jeśli chodzi o Hanksa, Nortona czy Spacey to nigdy jeszcze nie byłam zawiedziona. ;)

Jeśli chodzi o Nortona to oglądnij "Stone" i już Nortona w tej statystyce nie będzie xD

użytkownik usunięty
neo_angin

każdy ma gorsze role. ;p
mam nadzieję tylko, że zdobędzie w końcu jakiegoś Oscara. ;)

Rola nie była zła akurat. Film był zdecydowanie poniżej oczekiwań jak na obsadę. Dostanie za "Osierocony Brooklyn" może.

użytkownik usunięty
neo_angin

też tak obstawiam i wydaje mi się, że jest to nawet pewniak. w końcu niełatwo będzie odegrać człowieka mającego syndrom Tourette'a.

sanczopansa

hanks zagral poprawnie. natomiast ostatnia scena fenomenalna.

kinoman0

nie podobla mi sie jego kreacja,stac go na wiecej.ten dziwny smiech na poczatku, myslalem ze on udaje takiego zbzikowanego goscia okazalo sie ze nie.masz na mysli ta z kotem?

sanczopansa

bystry kot pozbyl sie ostatniego sladu hehe.

kinoman0

tak to bylo dobre.

kinoman0

ostatnio tez ogladalem b dobry film,mianowice zabojczy numer.moze widziales.

użytkownik usunięty
sanczopansa

Ja widziałam. Dwa razy.

i jak wrazenia?

użytkownik usunięty
sanczopansa

Bardzo mi się podobał. Jak dla mnie 7,5.
A jak twoje? Z tego co widzę 7.

wg mnie 8 ale za obsade dalem 9.mi tez sie podobal, najbardziej final oczywiscie.

użytkownik usunięty
sanczopansa

Scena z workami i taśmą (jeśli tak, to się z tobą zgodzę)? Końcówki ostatnio nie oglądałam, więc nie bardzo pamiętam.

chodzi mi o finalowa scene gdzie wszystko sie wyjasnia.m in. worki i tasma.

użytkownik usunięty
sanczopansa

Jak pisałam, zgadzam się.

sanczopansa

ode mnie 5/10.

użytkownik usunięty
kinoman0

Dlaczego tylko średni?

dobry pomysl nie wsytarczy. trzeba go przeksztalcic na przekonywajacy scenariusz. w tym filmie jest on zbyt chaotyczny i naciagany. mozliwe ze niedoswiadczony rezyser nie podolal wyzywaniu rezyserii ktora jest tym trudniejsza im bardziej skomplikowany scenariusz. film ogladalem pol roku temu wiec nie pamietam detali lecz wiem ze nie przekonal mnie.

użytkownik usunięty
kinoman0

Ahaa...

o ile mnie pamiec nie myli film emitowany byl o 21 40. jak na polska telewizje to iscie niemowleca godzina.

użytkownik usunięty
kinoman0

położyłam się mniej więcej o 20.40. miałam ambitne plany obejrzeć film do końca, ale nie wytrzymałam. a teraz żeby obejrzeć ten film będę czekać jakiś rok jak nie więcej znając polskie stacje telewizyjne.

magnetowid (nagrywarka) to fenomenalny wynalazek. po pierwsze mozna nagrac interesujacy film kiedy jest emitowany pozna pora (a w przypadku tvp jest to regula). po drugie mozna dzieki temu ominac reklamy (do ktorych nie mam cierpliwosci) kiedy film jest emitowany przez stacje komercyjne.

kinoman0

jest tez mnustwo stron internetowych gdzie mozna ogladac filmy.

sanczopansa

nie lubie ogladac filmow na komputerze. dobrze jest zasiasc w wygodnym fotelu przed odpowiednio duzym ekranem.
znowu te mUchomory hehe. nie kryj urazy.

kinoman0

fakt najlepiej ogladac filmy tak jak powiedziales.co do bledu ort to my fault.

użytkownik usunięty
kinoman0

fajnie byłoby takowy posiadać.

mysle ze mozna jeszcze dostac jakis uzywany magnetowid (bo chyba juz nie produkuja). na pewno w przystepnej cenie.

użytkownik usunięty
kinoman0

To poprawka.
<zaskoczona>.