Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 402 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Wejdź na stronkę http://www.ebaumsworld.com/celeb3.html Polewa!!! Johnny mnie zawiódł:(

użytkownik usunięty

Johnny
Przepraszam ale czemu tylko z makijażem?

Bez przesady...
Co Ty tak przeżywasz? Przecież na tej stronie co podałaś inne osoby wyglądają znacznie gorzej niż Johnny, a on wcale tak źle nie wygląda, wygląda po prostu normalnie! Weź spójrz lepiej na DiCaprio albo Winonę Ryder, że już nie wspomnę o tej facetce co jest jako pierwsza w tej trzeciej zakładce :/. Szkoda słów... A Johnny i tak jest przystojny!!

Johnny swietnie wyglada nie tylko z makijazem. Naturalny nawet jest lepszy;) A te inne gwiazdki co są na tej ztronie to dopiero paszczury sa bez makijażu;)Ale chyba kazdemu zdarza sie gorzej wygladac nie??

alien_2

Bez makijażu czy z makijażem... Johnny zawsze jest ładny :)

użytkownik usunięty
Ghetto

HeYA:D:D pytanko.. a ty zawsze wychodzisz ładnie na fotkach??..no wlasnie...sa lepsze i gorsze dni..i musze Ci powiedziec ze mam mnostwo fotke gdzie Johnny wyglada świetnie mimo braku makijazu...weszlas na ta stronke gdzie sa tylko 2 fotki..no i facet moze mial zly dzien...a ty od razu zaczynasz, ze wyglada tylko ok jak jest "umalowany"..niech zgadne, jedynym filmem w ktorym Johnny Ci sie podobal sa Piraci??...popraw mnie jezeli nie mam racji..bo moze sie myle..o i jeszcze jedno..na stronce do ktorej dalas link troszke sie pomylili..bo o ile pamietam fotka po lewej (ta gdzie powinien byc makijaz) pochodzi z planu Edwarda Nożycorękiego, kiedy jeszcze nie zrobiono Johnny'emu makijazu do filmu...:D:D
Pozdrawiam

no tak bo johnny sie maluje......ale głupia strona i ty też jestes głupia,bleeeee

Ej.. sory, ale która fotka miałaby być tą "gorszą"? Bo chyba nie prawa! To jest moje ulubione jego zdjęcie! Ale macie problemy! Przecież wygląda na niej ładnie:) Tak... sympatycznie:D

Kup sobie okulary i nie glos tutaj mi herezji bo sie zdenerwuje! on jest piekny i juz!:D:D:D mrrrrr:D

Ja do tej foty nic nie mam :| Normalny człowiek :| Przecież nie na każdej focie wychodzi się cudownie :| A Johnny i tak jest cudowny bez makijażu ;p

użytkownik usunięty
winox

Ja rowniez tak uwazam, Johnny jest naprawde sliczny, mimo tego ze ma juz wiecej niz 40 lat, nadal wyglda mlodo!! a to, ze nie wyszedl dobrze na jakiejs fotce nie oznacza, ze brak mu urody...

akurat Johnny to tam najlepiej wygląda ..... popatrz na Aguilerę albo Christinę Appelgate!

Chantal_21

Johnny i tak jest ładny nawet jak ma makijaż albo nie. Jak ktoś ma to coś to zawsze ładnie wygląda :)

użytkownik usunięty

Potrzebuję zdjęć ex-żony Johnna Deepa. Konkretnie to Lori Anne Allison :P
Jak ktoś ma to porosze na maila apisia@interia.pl
Będe wdzięczna

A NIE WIDZISZ ŻE ZDJĘCIA PO PRAWEJ TO ZDJECIA PROFESJONALNE A PO LEWEJ ROBIONE JAKIMS ZWYKŁYM BADZIEWIEM?

i dotyczy to wszytskich aktorów. zresztą złapani są w normalnych momentach, z różnymi minami, nic nie jest ustawiane....

wielbicielka lalek widze...

Dziewczynko, olej tą fotkę. Jeśli nie, to przelicz te, na których TY źle wyszłaś!

użytkownik usunięty
Tender_L

czy dla was liczy sie tylko to czy ktos jest przystojny czy nie, jesli uroda jest miernikiem dobrego aktorstwa i talentu to wspolczuje zastanowcie sie co piszecie albo wogole tego nie robcie bo to zalosne a moze to wynika z jakis kompleksow ??????? hmmmmm bo dziwi mnie taka zalerznosc ze jak kogos sie nie lubi to zaraz jest brzydki a jak sie lubi to jest piekny a przeciez głownym zadabiem aktora jest GRAC nie wygladac!!!!!!!!!!

toż na tych zdjęciach on jest i tak slodki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I zgadzam się z przedmówcą

użytkownik usunięty
_Sara_

Ja go uwielbiam bez względu jak wygląda dobrze... z makijażem czy bez ( oczywiście uważam, że w obu wersjach jest przystojny :P ) Ale jak można się zawieść na aktorze, którewgo sie widzi bez makijażu?? Ehhh no to jest jakiś żart... Gdyby zagrał totalnie tandetną rolę lub nie wiem... zrobił jakiś skandal to wtedy można byłoby się zawodzic... No ale cóż... Johnny jest świetnym aktorem i uważam, że obojetne jest jak wyszedł na zdjęciu ( a na tym, o którym mowa wyszedł bardo naturalnie i NORMALNIE ) zawsze powinien bvyć ceniony, a jakaś dziewczynka, która kocha się w umalowanych pyszczkach typu Bena Affleck'a nue powinna w ten sposób pisać o Johnnym.

Pozdrawiam, Anulka :)

I CO ?
I KTO ?
I W JAKIM CELU ?
ODPOWIEM
CO - DEBILNY POST
KTO - DEBILNY NADAWCA
W JAKIM CELU - TAK SAMO DEBILNYM JAK POST I JEGO NADWCA !
A NA MARGINESIE - DEPP NA OBU FOTACH RÓWNIE PRZYSTOJNY ... NIE UDAŁO CI SIE NIKOGO ZRAZIĆ , A TYMABRDZIEJ ROZEŚMIAĆ :)

użytkownik usunięty

Wcale źle nie wygląda. Zrobił tylko głupawy uśmieszek i ma na głowie dziwną czapkę.. I co z tego..? W końcu to człowiek nie..? Co z tego, że i aktor... Mi się on nadal podoba, mimo tej "gorszej" fotki. Chociaż ja wolę, jak on się nie uśmiecha ;P. (lol).

użytkownik usunięty

Johnny nawet bez makijazu wyglada slicznie, nie znasz sie :P i wcale jakos bardzo sie nie rozni od tych zdjec z planow filmowych.. nie doszukujcie sie jakis wad wszedzie no :) wiadomo przeciez ze kazdy je ma ale .. ahh szkoda gadac ja tam go uwielbiam..

eeeeeeeeeeeeeeeeee no bez przesady przecież on wygląda N O R M A L N I E inni to dopiero żenada........................ .!

_Anika_

Deppa zostawię bez komemtarza. Co do fotek Toma Cruisa: jak się zdjęcie teraźniejsze porównuje do tego sprzed 10-15 lat, to na pewno to drugie będzie lepsze. Wiesz, autorko/autorze tego tematu, jak nazywa się to, co oni tam na stronie zrobili? PROPAGANDA

użytkownik usunięty

Nie zgadzam się jest przystojny zawsze nawet w piratach z Karaibów ze złotymi ząbkami

użytkownik usunięty

sory ale z tego co widze to on makijażu nie ma na obu fotach..tyl;ko to z lewej jest wykonana profesjonalnie,a ta druga jakąś dziadówa

pozatym ta z prawej nie jest brzudka tylko slodka i śliczna:)

O BOŻE... Johnny, nie słuchaj ich.... TO JA JESTEM TA JEDYNA !! TA TWOJA!!!!!!!!! a na tym zdjeciu wyszedles jak paszczur. ALE I TAK CIE WIELBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Johnny zawsze byl, jest (i bedzie?) przystojny. jak podoba sie niektorym tylko zatapetowany to ludzie przestancie zyc w sztucznym swiecie i choc raz nie nalozcie chociaz odrobiny makijazu a wtedy pogadamy

Ja nie wiem co twórca tego postu chce od Johnny'ego bez makijażu.. PO pierwsze Johnny jest na nim równie przystojny jak na tym po lewej, a przy tym jest niesamowicie słodki i uroczy :) taki wyraz twarzy jakiś :)
A poza tym to wróćcie uwagę, że to zdjęcie jest wyjątkowo jasne.. wszytsko na nim jest jasne, nie tylko Johnny. Ja widziałam identyczne, tylko w ciemnejszych barwach i od razu inaczej wygląda...
Ja zawsze uważałam, uważam i uważać będę, że Johnny wygląda ślicznie :) zawsze, bez względu na wszystko :) ( no bo w sumie to prawda!)
A tak swoją drogą to jak ten facet to robi? ile kobietek by oddało wiele, zeby zawsze wyglądać cudownie :P

Pozdro :*

_Agnieszka_

A wogóle czy aby napewno to jest najważniejsze? jak Johnny wygląda...
naprawde nie wygląd jest w ludziach najwazniejszy...

_Agnieszka_

Zgadzam się z przedmówczynią, ze wyglad nie jest najważniejszy aczkolwiek w przypadku Johnego działa na jego WIELKĄ korzyść;) A co do utora/autorki tego postu to nie bardzo rozumiem o co właściwie ci chodzi. Po pierwsze: na obydwu zdjęciach Depp wygląda dobrze i nie widzę tam nic rozczarowującego. Po drugie: pomiędzy pierwszą a drugą fotką jest jednak pewna różnica wieku;). Po trzecie: spróbuj kiedyś porównać swoje najgorsze zdjęcie z najlepszym (nie wspominając już o profesjonalnych sesjach). Po czwarte: główną zaletą aktora (a Johnny niewątpliwie nim jest) jest jego talent a nie wygląd!!!!! Po piąte: co ja sie będę rozpisywać, Johnny i tak jest super^^!!!