Moim zsdaniem Jeździec bez głowy, Dziewiąte wrota i Piraci z Karaibów. Chociaż w sumie każda jego rola. No i Charlie i fabryka czekolady.
Wiele ról Johnnego mi sie bardzo podoba, a najbardziej to rola Jacka Sparrowa w Piratach z Karaibów oczywiście :) Jeździec bez głowy tez był super, Dziewiąte wrota tez spoko bo cudnie tam wyglądał, a w Charlim i Fabryce czekolady po prostu wygladał jak nie powiem co ... Jak przez okno dosłownie :P Ale na ogół to wygląda zawsze super :) A jego talent jest na prawde niesamowity. Johnny jest według mnie niezastąpiony :)
Napewno nie wszystkie. Ale w każdej którą oglądałam mi sie podobał. Blow tez jak dla mnie super, ostatnio Dark Shadows...
hahaha,nie zrozumiałas mnie.Chodziło mi o to
"lepiej byŚ zagrał Jacka Sparrowa ?-jeśli tak miała wygladac Twoja wypowiedź."Moja dotyczyła"Krystiana2001",że jeśli tak dużo mówi,pewnie zagrałby lepiej od Deppa.
zamiast ś napisałam ć ? ale afera, nie umarłaś chociaż ?
jeśli dotyczy tego usera, to trzeba było swoje słowa skierowac do niego a nie do mnie.
oj dobra spadaj i nie ślij mi powiadomień
spójrz wyżej i zobacz kto tu robi bulwers - prześpij się i nie bełkocz do mnie ;]
Jak wyżej, wysil się skup się policz do 3 i przyjmij do wiadomości co jest wyżej napisane.
I nie zawracaj mi tyłka, bo nie do ciebie było skierowane moje pytanie.
Wszyscy się tu kłócicie, a zapominacie o temacie. Z tego co mi się wydaje, to dotyczy on talentu Deppa... Moim zdaniem, aktor niesamowity, obejrzałam z nim Piratów, Dziewiąte Wrota, Dark Shadows, Sweeney Todda, Charliego, Alicję, Turystę, Parnassusa, Desperado i Czekoladę. Tak więc widziałam go w wielu osłonach, i w każdej z nich zagrał inaczej. W KAŻDEJ. Śmiało mogę powiedzieć, że nie znam żadnego innego aktora, który w każdym filmie wygląda, zachowuj się, mówi, chodzi, a nawet - uważam - myśli inaczej. Fenomen jednym słowem :)
Właściwie 14... Nie wiem jak liczyłeś, ale np. Desperado ma 2 części, Piraci 4... ;) Tak, dla mnie to dużo obejrzanych filmów z jednym aktorem. Przebija go chyba tylko Keira Knigshley, z którą widziałam więcej.