I znowu Johnny wypadł z 10!!! Czy można na to pozwolić? Nie! więc zachęcam wszystkich do pozytywnego głosowania na niego!!!
Dziewczyno!Było już tysiace takich tematów i niepotrzebnie wywoływały one kłótnie.Nie dla wszystkich Johnny powinien być w pierwszej dziesiątce. To zdanie ogółu jesli uwazasz inaczej to twoje zdanie ale znajac forum filmwebu to zaraz tu bedzie spor o to,że sa lepsi od niego.Moim zdaniem takie tematy sa niepotrzeben. Kazdy ma swoją listę ulubionych i niech zachowa ja dla siebie.Pozdrawiam!
Po co taki temat:/ Tylko forum Johnny'ego zamieniło się w jakis czat czy mini wersję GG...tylko to, że jest w pierwszej 10 was obchodzi? To ja mam taki pomysł choć wszystkim innym aktorom jak leci damy po 1!!<rotfl> fajny pomysł nie:D
żal
Mi sie wydaje ze niktorzy przesadzaja. Jesli dziewczyna chce zeby byl w pierwszej 10 to jej sprawa. Niech dopinguje aktora i do tego mobilizuje innych fanow do glosowania. A temat jak najlepszy. Bo o czym mamy pisac? Kolejne gry, albo glupie wpisy Pussycat? Prosze Was....
Pozdrawiam