http://www.youtube.com/watch?v=3qA0BUS7zcs - Wasz Lewisek w Mohikaninie nie dorównuje mu nawet do pięt
Ad1. Glen w Koszmarze z Elm Street - nieźle się wtedy nastraszyłam
Ad2. cóż, bywa xD
Raz Dwa - Freddie już Cię ma
Trzy Cztery - Zaraz w drzwi uderzy
Pięć Sześć - Krzyż ze sobą nieś
Siedem Osiem - Myśl o swoim losie
Dziewięć Dziesięć - nie dla Ciebie sen
to nie jest śmieszne przynajmniej dla mojej siostry, która po oglądanieciu całej serii nie mogła spać po nocach, az miała raz realistyczny sen że ktoś ją dusi w nocy gdy śpi, potem spała z zapaloną lampką !
xD
to nie jest jeszcze megastraszny horror, do ringu czy Amitiville w tej kwestii trochę mu brakuje, mimo wszystko ma swój klimat i źle się go nie ogląda
Ja w ogole rzadko ma sny, a niekiedy mi sie zdarza podczas snu, ze wiem, że jest to sen
no tak teraz ten horror mógłby i nawet kiedyś rozśmieszyć, ale kiedy oglądałeś go w latach 90-tych, to wtedy to nieźle ryło banię
mój kolega wspominał iż po Egzorcyście jak został sam w domu bał sie w nocy do toaltey pojśc sle jak juz nie mogł wytrzymac to z 50 razy się oglądał za siebie - jak jakiś schizofrenik.
Hymm czyli posiadasz sztukę kontrolowanego snu - jeśli wiesz że śnisz ;]
wg. mnie niekiedy więcej niż od filmu, zalezy od godziny w której go oglądamy
pare lepszych by się znalazło xD
w sumie masz racje oglądanie np Dziecka Rosemary o 3 w nocy - może mieć skutek taki jak wyżej opisałam.
moja siostra na tym spała ( nie nie ta ktora bała sie na Freddiem tylko druga xD) a ja się śmiałam xD
przestraszył mnie tylko ten kruk czy co to było co tak z nienacka się pojawiało xd okropne ptaszysko!
a w nocy ogladaliście?
dobre było jak potter wchodził do pokoju, a duch hustał się na tym krzesle albo jak obok niego w oknie stał
po 21, oglądałyśmy :D więc odpowiedni nastrój był, szkoda ze sie pogarszał w trakcie oglądania xD
no to był nawet dobry motyw z tym krzesłem, ale najbardziej mnie rozbawił jak Potter łowił ciało w bagnie, i wyłowił całkiem dobre ciało, choć już tyle w tym bagnie było, swoja drogą nie wiedziałam że błoto i bagno ma takie właściwości konserwujące xD