tematów takich juz było multum! no ale :) Rozpustnik, Blow, Finding Neverland (muzyka z tego filmu wymiata mam ja nawet w telefonie)
To naprawe trudne pytanie (przynajmniej dla mnie). Każdy film z Johnnym na w sobie to 'coś', i to przez niego.
Niezapomniany dla mnie jest Jeździec bez głowy, to po obejrzeniu tego filmu zakochałam się w nim( nie dosłownie;P), aż po dziś dzień ... czyli ok.5 lat. Ale najlepsze to Marzyciel i Edward nożycoręki :-)
ja mam sentyment do Edwarda Nożycorękiego...po prostu uwielbiam ten film. ale też uważam, że każda rola Johnny'ego jest świetna i niepowtarzalna xD
Hmm... Och ja uważam, że on ma w sobie ten czar i wdzięk i gdzie nie zagra tam jest wspaniale. Podobał mi sie z nim Edward Nożycoręki, Jeździec bez głowy, Sweeney Todd, Piraci z Karaibów (1, 2, 3), Marzyciel, Czekolada, ... Mam dalej wymieniać? :)
ED WOOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dla mnie takim niesamowitym filmem był na pewno Don Juan DeMarco, po prostu genialny!
Benny i Joon, Edward i Rozpustnik również świetne, a potem jest jeszcze reszta znakomitych filmów z Deppem, ciężko wybrać najlepszy, bo najchętniej wymieniłabym wszystkie ;p pozdrawiam;)
Prawie każdy :-) Piraci, Don Juan, Benny i Joon, Ed Wood, Marzyciel, Sekretne okno, Sleepy Hollow... i tak dalej :-)
Wg mnie Edward Nożycoręki :) Choć uwielbiam wszystkie filmy z Johnnym i podziwiam go za jego talent.