Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Chyba już był podobny temat, ale zaginął w czeluściach historii ;P
Ulubiony i najgorszy film z JD + krótkie uzasadnienie wyboru (nie chodzi o grę Johnnego, tylko cały film)

Ulubiony: Edward Nożycoręki - za stworzenie niesamowitej postaci, za klimat i niesamowitą bajkową scenerię

Najgorszy: Żona astronauty - fabuła mnie nie wciągnęła, a może po prostu nie przepadam za Sci-Fi ?

lawa_3

Dobra odpowiedź . :))) podoba mi się ciekawa jestem jednak gdzie tym razem ja rzuci mego posta bo odgórnie twierdzą żę z portalem wszystko w porządku. :)))

mamsupernick

Hm, moim ulubionym filmem jest BLOW, uwielbiam filmy biograficzne, a
historia George'a Junga jest poprostu...nie wiem jak to opisać ;]
Najgorszy wg mnie to PEWNEGO RAZU W MEKSYKU. Pamiętam, że obejrzałam go
tylko ze względu na Deppa, a i tak mnie znudził strasznie.Beznadziejny
jest.
Chociaż wydaje mi się ze obejrzałam za mało filmów z D. zeby tak ocenać
:))

mamsupernick

najlepszy - finding neverland-po prostu kocham piotrusia pana i klimat tego filmu daje ludziom nadzieje na szczescie;)

najgorszy - dziewiate wrota- gdzie sens tego filmu???

Maggie_oO

Gdzie sens Dziewiątych Wrót? ukryty.

najlepszy - Arizona Dream
najgorszy - Private Resort

cncll

Tak czy inaczej masz dużo racji w tym co piszesz. A sens fakt ukryty , chociaż może dla mnie nie aż tak bardzo ale ukryty to fakt. :)))

MorganaBlackcat

Najlepszy - Sekretne okno
Najgorszy - Dziewiąte wrota
:P

mamsupernick

ulubiony - marzyciel :)
najgorszy(subiektywnie ;)) - żona astronauty

mamsupernick

the best- "ROZPUSTNIK"
the worst- nie ma

lawa_3

Dobra odpowiedź . :))) podoba mi się ciekawa jestem jednak gdzie tym razem ja rzuci mego posta bo odgórnie twierdzą żę z portalem wszystko w porządku. :))) Może już naprawili

mamsupernick

Jak dla mnie najlepszy był "Demoniczny Golibroda skądś tam", film miał klimat, a Johnny miał klasę i wszystko grało. Poza tym uwielbiam go w roli k.Jacka, chodź są samym filmem nie przepadam, jego ruchy i w ogóle cała postać są obłędne. ;D Najgorszy? Jakoś nic nie mogę wymyśleć w tej materii ;]

AleoCoChodzixD

Najlepszy (dla mnie) Ed Wood
Najgorszy (dla mnie) Na żywo

Lady_From_Burton_World

Najlepszy : ( między innymi ) Odważny i Blow

Najgorszy : niestety Las Vegas Parano ( jak dla mnie )

Lady_From_Burton_World

No, fakt.
"Na żywo" to jakieś nieporozumienie. Tematyka tego filmu, nie pasuje w ogole do Deppa, bo zazwyczaj wybiera on postaci, które mozna w oryginalny sposób wykreować, a to filmidło to jakaś podrzędna produkcja.

mamsupernick

Nie było rewelacji w "Z piekła rodem", a sam film mnie nie zachwycił, ale to po części wina polsatowych reklam ;d filmowi zabierają sporo klimatu i uroku. Podobała mi się jego rola w Arizona Dream; najlepsza była w niej ta zwykłość, bo każdy mógł się z nią indentyfikować

pontianak

Najlepszy - za dużo ich
Najgorszy - Na żywo i Las Vegas parano

Unphersie

Najlepszy-Co gryzie Gilberta Grape'a
Najgorszy-Z piekła rodem

mamsupernick

Najlepszy - Odważny
Najgorszy - Żona Astronauty (biorąc pod uwagę, że jasna krew mnie zalewa na widok pani Theron, to satysfakcjonuje mnie jedynie scena, gdzie owa pani dostaje po swej szlachetnej twarzy)

killerqueen_

Najlepsze - Las Vegas Parano, Blow

Najgorsze - Żona Asstronauty, Z Piekła Rodem

manita

Najlepsze - Sweeney Todd.Demoniczny golibroda z Fleet Street/Edward Nożycoręki/Jeździec bez głowy/Piraci z Karaibów
Najgorsze - jak do tej pory wszystkie filmy z jego udziałem mi się baardzo podobały ^^ więc ciężko stwierdzić

użytkownik usunięty
mamsupernick

Witaj młodsza kapłanko Filmwebowej Sekty Latającego Potwora Spaghetti!
<pokłon>
Bądź pozdrowiona!!!

elo ;p

mamsupernick

najlepszy - Edward Nożycoręki, Marzyciel
najgorszy - Don Juan De Marco. xd