Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Najlepszy reżyser

użytkownik usunięty

jaki jest najlepszy u którego zagrał Depp?
ja typuje Romana Polańskiego, chodziarz film ten w którym zagrał Depp był słabiutki.

użytkownik usunięty
neo_angin

Jedynka była również szału nie robi z trylogii najbardziej podobało mi się Ultimatum ale i tak większej rewelacji nie ma

mi to ostatnie

DonVitoCorleone

postanowilem nie isc jutro do

kin0fan

ja po wczorajszym mam dosc

DonVitoCorleone

ja wpadam w alkoholizm, coz mam to w dupie\
pacze harego potera jedynke

kin0fan

przestan poki mozesz. przezuc sie na wino-lampka dziennie, lub rzadziej, i do obiadu
harry 3 pierwsze czesci dobre. 1 i 3 najlepsze chyba. (ksiazka tez od 1-3, a naj to 3)

neo_angin

ja do niego nic nie mam, jednak bardziej od niego sobie cenie Polanskiego, Giliama czy chociazby Burtona
ja wiem czy jednego, subiektywnie rownie bdb byl ostatni mohikanin

Sparow5

Mohikanina nie widziałem. Nie lubię jego eksperymentów z kamerą. Tylko pomyśleć na jakim poziomie byliby "Wrogowie publiczni" bez tej ułomnej pracy kamery.

neo_angin

przymierzam sie do zakladnika

Sparow5

Głupawa końcówka zepsuła mi film. Oczywiście praca kamery też.

użytkownik usunięty
neo_angin

A mi się podobał pomimo tej kamery! Co do Mohikanina to jego najlepszy film po Gorączce(przynajmniej z tych co widziałem).

Też tak słyszałem. Podobno końcówka wgniata w fotel. Oglądnę jak w TV puszczą. Często dosyć jest.

użytkownik usunięty
neo_angin

Końcówka faktycznie jest ciekawa, mocna jest też muzyka. D.D. Levis zagrał na swoim bardzo wysokim poziomie, ogólnie aktorsko to bardzom mocny film.

neo_angin

na zone europe zwlaszcza(szkoda, ze juz nie mam) jedyny film, ktory ogladalem z Danielem, gdzie nie byl on najlepszy imo

Sparow5

ale i tak zreszta to byla swietna rola

użytkownik usunięty
Sparow5

ZAKŁADNIK rewelacja, nie słuchaj neo

to widziales:
http://www.youtube.com/watch?v=FaFZv9ieZhM ?

użytkownik usunięty
Sparow5

nie, ale z tego co słyszałem to jest to słaby film jak na tak dobrego boksera

Podobno najlepsza rola Smitha.

neo_angin

moglbys to troche rozwinac z ta kamera?(o ta niedokladnosc ci chodzi?)

Sparow5

O kamerę cyfrową z ręki. Nienawidzę. To jest dobre do kręcenia widoków, a nie do scen akcji.

użytkownik usunięty
neo_angin

pleciesz bzdury

Wygląda to obrzydliwie jak dla mnie. Jeszcze "Miami Vice" przede mną. Podobno gniot i znowu te głupie ujęcia.

użytkownik usunięty
neo_angin

Kamery chyba jednak była odrobinę lepsza niż we Wrogach publicznych, bardziej przypominała mi tę z Zakładnika. A sam film jest jednym z jego słabszych choć gniotem bym go nie nazwał ale jeśli ktoś oczekuje czegoś takiego jak serial Miami Vice to będzie bardzo rozczarowany.

Uwielbiam serial "Miami Vice". Ten film ma coś z niego? Chociażby klimat?

użytkownik usunięty
neo_angin

Klimat jest inny poszedł w kierunek surowego realizmu i film jest zdecydowanie poważniejszy, przypomina mi to troche zakładnika tyle że z policjantami i mafią narkotykową

Spróbuję obadać w najbliższym czasie. Najlepiej reżyserską bo podobno taka istnieje. Pewnie brutalniejsza jest.

neo_angin

najlepszy dzwiek i sceny strzelanin/strzalow

neo_angin

Gorączka i Informator to świetne filmy. Zakładnik, Ostatni Mohikanin i Ali też trzymają wysoki poziom.

Zdecydowanie Polański, potem Mann lub Stone.

użytkownik usunięty

Romek, Kusturica, Jarmusch

http://www.filmweb.pl/user/eadamiec1/blog/541036