Przed chwilą odebrałam pocztę i dostałam takiego e-maila:
"Niestety we Włocławskim Multikinie nie zobaczymy tego filmu."
Wczoraj dodzwoniłam się do Multikina i babka powiedziała, że będą grać za ok. 2 tygodnie. Ja chyba zwariuję!
Heh to ja współczuje takiego kina...xD
W Rybniku już grają,no możę będą grali od poniedziałku...:)
Pozdrawiam
Polecam stronkę:
www.torrenty.org
niestety rejestracja trochę kosztuje,ale tam jest każdy film z Deppem,nawet Sweeney już jest,ale bodajże po angielsku...chociaz moze juz z napisami...ja ze stronki korzystam,dzieki czemu obejzalam większość filmów z Deppem:)
Pozdro
Ja mam program "Ares" ale jeszcze lepsza jest ta stronka (http://torrenty.org/) także z niej korzystam, ale jest mały problemik ze znalezieniem napisów, no i za zalogowanie trzeba zapłacić
Widać Aldonka korzystamy z tych samych programów...też korzystam z Aresa,ale niestety większości filmów z Johnnym tam nie ma
Pozdro:P
Oo widze że tez jestes z Rybnika:D jak ja:) ja juz dawno ściągłam go z neta - chyba na poczatku roku:)
Pozdrawiam
Na Aresie? Jak to nie ma? Jest właśnie większość filmów, ja ściągnęłam wszystkie, które chciałam a są to praktycznie wszystkie z Johnnym, nawet takie jak Donnie Brasco czy Człowiek, który płakał...Ostatnio w 2h sciągneło mi się Sekretne okno :) Mam z Aresa w zasadzie cała filmografie Johnny-ego...nie wspomnę juz o Sweeneyu Toddzie w cudownej jakości,który także już jest :)
a ja jutro idę do kina na "Sweeney Todda":) już sie nie mogę doczekać. U nas w Krakowie grają jak na razie tylko w jednym kinie, takim malutkim kinie ARS ,ale w sumie lepszy rydz niż nic. Wolę już jutro oglądnąć w małym kinie,niż czekać 2 tygodnie,aż zaczną wyświetlać w Cinema City, Kijowie itp.
pozdrawiam Krakowiaków;)
A u mnie, o ile w ogóle Sweeney Todd będzie wyświetlany, to dopiero gdzieś za dwa miesiące ;/ Taki to urok małych miast...
Może wyrwę się do Białegostoku, ale wątpię :((
Jeżeli dostałaś takiego maila 23 lutego to na jakim filmie ja byłam 22 w piątek we wrocławskim multikinie o 13:15 jeżeli nie był to Sweeney Todd? Chyba ze to jakiś podobny film był albo ubzdurałam sobie ze zamówiłam bilety na premierę i na niej byłam hmmm... o_______O