w dodatku brzydki, nie rozumiem co ludzie w nim widzą.
No wiesz... brzydki. Zależy dla kogo. O gustach się nie dyskutuje :P
On wybiera role takich charakterów których często się w filmach nie spotyka.
W wielu filmach Depp jest tak mocno ucharakteryzowany że ciężko ocenić jego grę aktorską. Więcej tam makijażu niz Deppa.
Czy ja wiem.
Makijaż go zasłania w kilku filmach.
Edward Nożycoręki - jednak to gra niesamowicie emocje mimo charakteryzacji
Zanim zapadnie noc - piękna z niego kobieta
Piraci z Karaibów - najbardziej znany pirat na świecie
Charlie i fabryka czekolady - tu jest niedopoznania i gra świetnie
Alicja w Krainie Czarów
Mroczne cienie
Jeździec znikąd
Dla mnie jest świetny. Właśnie przez to, że wybiera role specyficzne, jest zapamiętywalny. Poza tym, wychodzi mu to wszystko świetnie, nie boi się wyglądać 'dziwnie' i chwała mu za to. :)
Nie lubisz go bo m.in. wybiera role dziwaków? Ja go za to uwielbiam. No i co jak co Krzysztofie, ale chyba nie mężczyznom wygląd aktora ocenia ;) Nie rozumiem dlaczego uważasz go za brzydkiego.
kurde brakuje mi tu inteligentnych userow ktorzy udzielali sie tu w latach 2007-2008 "Ja", "Lady_From_Burton_World", "CzarnaKrwinka", "Anusia" i wielu wielu innych, gdzie nawet prowokacje były na jakimś poziomie. Teraz można tylko parsknąc śmiechem, że komuś chciało się tracić czas na zakładanie beznajdziejnie głupich tematów, ale ogólnie teraz i tak jest lepiej niż chociażby w 2011/2012 kiedy to forum było oblężeniem arcytrolli i arcyprzygłupów. Jesteś tu jak na razie jedyną rozgarniętą osobą, która w miare stale tu zagląda i z którą jeszcze można o czymś popisać.
Osoba Deppa i jego miejsce w tym rankingu popularności przyciąga gawiedź. Inna sprawa, że większość trollinów jest żałosna. Ryzykuję takim stwierdzeniem, bo sam balansuję na granicy powagi, a zabawy i naprawdę lubię przeczytać dobrą prowokację. Tutaj takich brak, bo pewni ludzie są intelektualnie zbyt nisko. Nie mam tutaj na myśli formy wypowiedzi, bo ta jest mylna. W każdym razie wszyscy powielają głupie tematy. Ok. Chyba nagrzałem się, bo pieprze głupoty. ; p
Jakby nie patrzeć to cała ta sytuacja jest śmieszna. Wielu ludzi hejtuje Deppa do tego stopnie, że marnują mnóstwo czasu na zakładanie kont i bzdurnych tematów. Skoro aż tak go nie lubią - to można tylko z nich szydzić. Ja do tego podchodzę maksymalnie luźno, a chciałbym zostać sprowokowanym, ale co zrobić... : )