Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
Krzysztof_Onyszkiewicz

No wiesz... brzydki. Zależy dla kogo. O gustach się nie dyskutuje :P
On wybiera role takich charakterów których często się w filmach nie spotyka.

użytkownik usunięty
Krzysztof_Onyszkiewicz

Johnny jest specyficzny.

Krzysztof_Onyszkiewicz

W wielu filmach Depp jest tak mocno ucharakteryzowany że ciężko ocenić jego grę aktorską. Więcej tam makijażu niz Deppa.

użytkownik usunięty
paolo219

Czy ja wiem.
Makijaż go zasłania w kilku filmach.
Edward Nożycoręki - jednak to gra niesamowicie emocje mimo charakteryzacji
Zanim zapadnie noc - piękna z niego kobieta
Piraci z Karaibów - najbardziej znany pirat na świecie
Charlie i fabryka czekolady - tu jest niedopoznania i gra świetnie
Alicja w Krainie Czarów
Mroczne cienie
Jeździec znikąd

Krzysztof_Onyszkiewicz

Dla mnie jest świetny. Właśnie przez to, że wybiera role specyficzne, jest zapamiętywalny. Poza tym, wychodzi mu to wszystko świetnie, nie boi się wyglądać 'dziwnie' i chwała mu za to. :)

Krzysztof_Onyszkiewicz

Nie lubisz go bo m.in. wybiera role dziwaków? Ja go za to uwielbiam. No i co jak co Krzysztofie, ale chyba nie mężczyznom wygląd aktora ocenia ;) Nie rozumiem dlaczego uważasz go za brzydkiego.

alfa940

No może, ale dziwie się kobietą, że coś w nim widzą. Każdego bym ustawił przed nim.

użytkownik usunięty
Krzysztof_Onyszkiewicz

O gustach się nie dyskutuje :)

Krzysztof_Onyszkiewicz

No wiesz, chyba nie jesteś kobietą żeby oceniać Deppa w kategorii jego ładności... :)

Krzysztof_Onyszkiewicz

a co jeżeli byłby ładny?

Troublesome

to byłbym jego jedyny atut

Krzysztof_Onyszkiewicz

Rozwiń myśl.

użytkownik usunięty
Troublesome

kurde brakuje mi tu inteligentnych userow ktorzy udzielali sie tu w latach 2007-2008 "Ja", "Lady_From_Burton_World", "CzarnaKrwinka", "Anusia" i wielu wielu innych, gdzie nawet prowokacje były na jakimś poziomie. Teraz można tylko parsknąc śmiechem, że komuś chciało się tracić czas na zakładanie beznajdziejnie głupich tematów, ale ogólnie teraz i tak jest lepiej niż chociażby w 2011/2012 kiedy to forum było oblężeniem arcytrolli i arcyprzygłupów. Jesteś tu jak na razie jedyną rozgarniętą osobą, która w miare stale tu zagląda i z którą jeszcze można o czymś popisać.

Osoba Deppa i jego miejsce w tym rankingu popularności przyciąga gawiedź. Inna sprawa, że większość trollinów jest żałosna. Ryzykuję takim stwierdzeniem, bo sam balansuję na granicy powagi, a zabawy i naprawdę lubię przeczytać dobrą prowokację. Tutaj takich brak, bo pewni ludzie są intelektualnie zbyt nisko. Nie mam tutaj na myśli formy wypowiedzi, bo ta jest mylna. W każdym razie wszyscy powielają głupie tematy. Ok. Chyba nagrzałem się, bo pieprze głupoty. ; p

Jakby nie patrzeć to cała ta sytuacja jest śmieszna. Wielu ludzi hejtuje Deppa do tego stopnie, że marnują mnóstwo czasu na zakładanie kont i bzdurnych tematów. Skoro aż tak go nie lubią - to można tylko z nich szydzić. Ja do tego podchodzę maksymalnie luźno, a chciałbym zostać sprowokowanym, ale co zrobić... : )

Krzysztof_Onyszkiewicz

Jak to powiedział Tomasz Raczek "Tajemniczą siłą Johnny'ego Deppa jest to, że nigdy nie bał się być inny niż reszta gwiazdy w Hollywood. Inny w stopniu wystarczającym, by być sobą." ;)