a to psikus :) ale no cóż, masz do tego ja największe prawo. miło by było jednak, gdybyś podała przynajmniej jeden argument wyjaśniający dokładnie, czemu nie lubisz mistera j.d. bez tego twoja wypowiedź brzmi trochę, wybacz za określenie, demagogicznie-nie, bo nie! rozumiem, że może nie ma jednego, wyrazistego i konkretnego powodu, ale na pewno znajdzie się chociaż mały szczególik, który sprawił, że za nim nie przepadasz.jeśli go nie podajesz, od razu uniemożliwiasz innym użytkownikom podjęcie polemiki. no bo właściwie, z czym się tu można nie zgadzać? :):)
pozdrawiam
racja racja no właśnie każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania ja np. Nie lubie Edwarda Nortona i Misia uszatka i wszystko jasne
oooo i tu jest wszytsko ok, osoba nie lubie Deppa ( prawdopodobnie każdy ma aktora za którym nie przepada) ale nie wyzywa go:D Ja osobiście (jak już pewnie każdy wie) bardzo lubie Johnny'ego i uwielbiam wszytskie jego filmy:D:D tym co nie przepadają za nim proponuje zagłębić się dokładniej w jego filmy, wowczas z łatwością można stwierdzic, ze jest on bardzo dobrym aktorem..
Gorąco polecam filmy BENNY & Joon, Don Juan De Marco oraz Sleepy Hollow (są to filmy dosc neutralne, ktore moga sie spodobac kazdemu:D:D:D)
PozDrowieNia
nie no to przeciesz jakieś zboczenie!!ludzie powiedzcie mi jak mozna nie lubić kogoś trak cudownego jak Johnny Depp!!!przeciesz on jest zajefajnym czlowiekiem,aktorem i mega przystojnym facetem!wogole johnny to mega wymiatacz!!i malo obchodzi mnie co o nim myślą ci którzy go nielubią(jak mozna,doprawdy,jak mozna...)
Aktor doskonaly, gra naturalnie potrafi sie zakamuflowac i w czuc w role rewelacyjnie ( las Vegas Parano) poprostu mistrzostwo jak ten koles gra. Postac w ktora sie wciela "zyje" a nie jest tylko odegraniem roli (sleepy holow).
Boże... A nie rozumiesz że ktoś może nienawidzić Brada Pitta którym ty się tak podniecasz?? Dla Ciebie jest 'zabójczo przystojny', a dla innych może być szpetnym kretynem...
Lubisz, czy nie lubisz... nie wszyscy kurwa lubią to samo! No ja pierdolę...