Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 561 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Ciagle sie zastanawiam czemu on jest tak wysoko... Tak naprawde nie widzialem go w wielu filmach i nie wiem jak gra. Moze jako Jack Sparrow jest charakterystyczny, ale to chyba nie jest powod do bycia w top 10 :P. Poleccie jakis wybitny film w ktorym zagral...

DJ_Stamper

Mnie sie wydaje, ze on nie jest w pierwszej dziesiatce z powodu Piratow :) Owszem, nei ma co ukrywac, ze jest wieelee fanatycznych fanek Jacka Sparrowa, ale wydaje mi sie, ze tak wysoka pozycje zawdziecza sobie o wiele wybitniejszym filmom. Wiadomo, ile osob tyle opinii :) Ja osbobiscie polecam: Arizona dream, The Brave, Don Juan DeMarco, Marzyciel :) Te filmy po prostu mnie zaczarowaly i wywolaly wieeelee emocji. Lubie takze wspolprace Deppa z Burtonem :)

kamiiisia

Najpierw piszesz, że TOBIE SIE WYDAJE, ZE ON JEST W PIERWSZEJ DZIESIĄTCE Z POWODU PIRATÓW, a potem piszesz, że TAK WYSOKĄ POZYCJE ZAWDZIECZA SOBIE O WIELE WYBITNIEJSZYM FILMOM.

o co cho? :D

PannaMartyna

Przeczytaj jeszcze raz uwaznie, tam jest slowo "nie" ;) musialo Ci gdzies umknac :)

kamiiisia

ahaa.

zwracam honor. :]

DJ_Stamper

lubię Johnnego;) ale dla mnie wszystkie te rankingi odzwierciedlają tylko popularność aktora a nie jego zdolności aktorskie, zresztą nie mam pojęcia jak niby można zmierzyć talent;)a co do wybitnych filmów to nie mi oceniać które to ale polecić mogę np "Sekretne okno" bo to była bardzo zaskakująca rola jak dla Depp'a :)

audrey_8

Nie wiem czy wybitny, ale na pewno pięknie zrobiony i dopracowany- "Ed Wood". "Benny i Joon"- też nie wybitny, ale za to bardzo przyjemny, taki "lekki", ale pomyśleć przy nim można ;).
"Co gryzie Gilberta Grape'a?"- według mnie jeden z lepszych filmów Johnnego...
"Truposz"- nie każdemu się podoba, ale według mnie jeden z najlepszych filmów Deppa. I w sumie masz po nim zapewniony cały wieczór na myśleniu o czym on właściwie był... ;).

Lady_From_Burton_World

Zdecydowanie polecam również Edwarda Nożycorękiego!!! Ten film był cudowny. Tzn. jest cudowny :) Ogółem każdy jego film jest godny poecenia, ale nie za bardzo podobał mi się Odważny(z całym szacunkiem do Johnny'ego, bo to jego film jest :])

DJ_Stamper

Może nie wybitny, ale o wiele lepszy od Jack'a Sparrowa - John Wilmot w "Rozpustniku". Mój osobiście ulubiony film z Johnnym.

DJ_Stamper

Hehe czyli po raz kolejny potwierdzamy, ze nie ma po co pytac o filmy :) kazdy ma jednak swoje zdanie. Jeszcze pare wypowiedzi i zbierzemy cala filmografie hehe :)