Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Moim zdaniem jest obecnie jednym z najlepszych aktorów. Umie się wcielić w każdą rolę. Kocham wszystkie filmy Tima Burtona z jego udziałem. Umie zagrać grożnego Edwarda Nożycorękiego ,ale też Williego Wonke. Jestem pełna podziwu dla jego osoby.:)

Karolina_4400

fajnie,a teraz spierdalaj (uprzedzam się do ludzi z Patiśkiem na avatarze)

_Tanya_

LaDiDa: słusznie.

Karolina_4400

fajnie. podzielam Twoje zdanie.:)
szkoda tylko ze.....

http://www.filmweb.pl/topic/1066649/Johnny+depp+bezkonkurencyjnym+aktore
m+!.html

http://www.filmweb.pl/topic/1057321/brak+słów+).html
i wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele innych.
ps.nie podałam reszty linków, gdyż nie pozala mi na to moje lenistwo ;]

Mada_gringo

no co wy?! Nie lubicie Patiń$iku$i@?!! On jest taki cudowny, taki przystojny, taki słodki i taki piękny!!! Nie rozumiem was...

...uwielbiam pedałów.

ulterior_dreamer

Uspokójta się już... Nie ma co robić na forum to czepiać się avatara, bo powstał 10000000 identyczny temat?

Beyond_Birthday

Do avatara nic nie mam, bo szczerze- to nie znam tego całego Pa....coś tam (w Zmierzchu grał tak?), ale temat idiotyczny jest i kropka

Lady_From_Burton_World

Idiotyczny to fakt i powtarzający się co czyni temat ten jeszcze bardziej idiotyczny i beznadziejny.:)))

MorganaBlackcat

Bo tak się zastanawiam.... Skąd ulterior_dreamer wie, że gostek jest pedałem??? :P Temat idiotyczny i nie ostatni taki.

Beyond_Birthday

kim jest ten ktoś, do którego uprzedzona jest Ladida? bo nie znam...
czy to Wasz kumpel?

eM_Barrie

Głosowałaś na Harry'ego Pottera, co za tym idzie zapewne go oglądałaś, a więc powinnaś wiedzieć.

_bateman

teoretycznie powinnam, ale powinności są niezwykle blisko zasad, które niekoniecznie przestrzegam, więc wyobraź sobie, że nie wiem.

eM_Barrie

Grał Cedrica. Tego gostka tej Chinki, do której zarywał Harruś. I jest niezwykle seksowhny, a ja koham Zmieszh.

Gehenn

Teraz wszyscy przestali tańczyć i śpiewać.
Za to mentalnie stali się słodkimi wampirkami z sześciopakiem na brzusiu i pustą gadką.
Ach ta moda...

Astartte

Pamiętaj: PRAWDZIWE WAMPIRY SĄ DOBRE I ŚWIECĄ!

To już nie ten stary, dobry Dracula. Teraz przyszedł hotEdward. Ahh, kocham ludzi w moim wieku, którzy sikają na jego widok.

Gehenn

W moim i starsze też sikają.
Jak koleżanak miała opis "Ahhh mieć takiego Edwarda... ;*" To w pierwszej chwili łudziłam się, że Edwarda Nożycorękiego, albo Edwarda Nortona albo coś...

Gehenn

To tak w skrócie, przecież jego kariera aktorska jest głęboka jak Bajkał i dalej.

_bateman

O.O

Grał dwóch ludzi w tłumie jednocześnie?!
Jaaa...

Gehenn

Właściwie to nikt nie wie gdzie grał, ale ciii..

_bateman

Pimpin masz przepiękny avatar :)

Co zas się tyczy tego Edłorda, Babingtona, Patysona, Ptyśiona czy jak mu tam...nie znam i poznać nie chcę, podobnie jak filmu...
Już mnie raz koleżanki na Hajskulmiusikal namówiły... ;/

Lady_From_Burton_World

Lady, idź na Zmieszh. Idź, idź. Napiszesz ładną recenzję, dostaniesz punkty... Pośmiejesz się. Pattiś tam śmiesznie wygląda. Kristen ze swoją biczfejs również.

tak, tak, oglądałam.
superkino.
seksowne.

Gehenn

Nie pójdę! Ten szał na Ptyśiona-Patysiona mnie zniechęca. A ta Krystyna co to za jedna? Coś na wzór Wanesski Anny Hudgecosobiezrobiłaidiotycznefoty?

Lady_From_Burton_World

No ta napalona 16-latka z "Into the Wild", może kojarzysz :P