Moim zdaniem jest obecnie jednym z najlepszych aktorów. Umie się wcielić w każdą rolę. Kocham wszystkie filmy Tima Burtona z jego udziałem. Umie zagrać grożnego Edwarda Nożycorękiego ,ale też Williego Wonke. Jestem pełna podziwu dla jego osoby.:)
fajnie. podzielam Twoje zdanie.:)
szkoda tylko ze.....
http://www.filmweb.pl/topic/1066649/Johnny+depp+bezkonkurencyjnym+aktore
m+!.html
http://www.filmweb.pl/topic/1057321/brak+słów+).html
i wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele wiele innych.
ps.nie podałam reszty linków, gdyż nie pozala mi na to moje lenistwo ;]
no co wy?! Nie lubicie Patiń$iku$i@?!! On jest taki cudowny, taki przystojny, taki słodki i taki piękny!!! Nie rozumiem was...
...uwielbiam pedałów.
Uspokójta się już... Nie ma co robić na forum to czepiać się avatara, bo powstał 10000000 identyczny temat?
Do avatara nic nie mam, bo szczerze- to nie znam tego całego Pa....coś tam (w Zmierzchu grał tak?), ale temat idiotyczny jest i kropka
Idiotyczny to fakt i powtarzający się co czyni temat ten jeszcze bardziej idiotyczny i beznadziejny.:)))
Bo tak się zastanawiam.... Skąd ulterior_dreamer wie, że gostek jest pedałem??? :P Temat idiotyczny i nie ostatni taki.
teoretycznie powinnam, ale powinności są niezwykle blisko zasad, które niekoniecznie przestrzegam, więc wyobraź sobie, że nie wiem.
Grał Cedrica. Tego gostka tej Chinki, do której zarywał Harruś. I jest niezwykle seksowhny, a ja koham Zmieszh.
Teraz wszyscy przestali tańczyć i śpiewać.
Za to mentalnie stali się słodkimi wampirkami z sześciopakiem na brzusiu i pustą gadką.
Ach ta moda...
Pamiętaj: PRAWDZIWE WAMPIRY SĄ DOBRE I ŚWIECĄ!
To już nie ten stary, dobry Dracula. Teraz przyszedł hotEdward. Ahh, kocham ludzi w moim wieku, którzy sikają na jego widok.
W moim i starsze też sikają.
Jak koleżanak miała opis "Ahhh mieć takiego Edwarda... ;*" To w pierwszej chwili łudziłam się, że Edwarda Nożycorękiego, albo Edwarda Nortona albo coś...
Pimpin masz przepiękny avatar :)
Co zas się tyczy tego Edłorda, Babingtona, Patysona, Ptyśiona czy jak mu tam...nie znam i poznać nie chcę, podobnie jak filmu...
Już mnie raz koleżanki na Hajskulmiusikal namówiły... ;/
Lady, idź na Zmieszh. Idź, idź. Napiszesz ładną recenzję, dostaniesz punkty... Pośmiejesz się. Pattiś tam śmiesznie wygląda. Kristen ze swoją biczfejs również.
tak, tak, oglądałam.
superkino.
seksowne.
Nie pójdę! Ten szał na Ptyśiona-Patysiona mnie zniechęca. A ta Krystyna co to za jedna? Coś na wzór Wanesski Anny Hudgecosobiezrobiłaidiotycznefoty?