1. Gromkie brawa i owacje na stojaca !! Johnny wrotce bedzie mial 3 dziecko oczywiscie z Vanessa Paradis. :)))
2. Johnny Depp chce skończyć swoją kariere po 50-tce. Troche mnie to wkurzyło ale nie uwierze zeby aktor wytrzymał rok bez filmu. bedzie sie pewnie staral o nowe role i nowe. I napewno je dostanie. Tak dokładnie to chce skończyć kariere bo : "Nie chce żeby moi fani widzieli jak starzeje się na ekranie" - mówi. Sadze, że to głupie myslec ze ludzie przestaja lubic jak jestes siwy. Johnny ZOSTAŃ :)))!!!
3. W związku Vanessy i Johnnego sa bardzo ciche dni ... :(( Niektorzy (te ktore sie w nim bujają) ucieszą się... dziewczyny ja wiem ze wy wierzycie ze bedziecie kiedys z Johnnym ale naprawde nie sadzcie ze teraz Johnny specjalnie dla was zerwie z Vanessą i bedzie z wami... Ale przynajmniej sądźmy, że urodzenie dziecka przez Vanesse znowu ich barzo bardzo zbliży.
4. Nie dawno wyznal prasie, że ma tą samą parę okularów od ... 13 lat. "Nie wiem po co kupywać nowe skoro te się nie zniszczyły" - mówi Johnny zapytany o komentarz do swojej wypowiedzi.
5. Chociaż kiedyś był w związku z Kate Moss teraz ... nie nawidzi jej. Sądzi, że jest głupią i zarozumiałą cizią która tylko zmienia facetów... no tak ... może to smutek po starym zwiazku albo ... kompletna nie nawisc.