Znowu ty. Jak zawsze chcesz wywołać kłótnie. Nie oceniaj dziewczyny skoro nie masz co do tego podstaw.. Chyba ty najbardziej się nim podniecasz...
Ej do kogo to było?? Po prostu podałam wam link do fajnego zdjęcia Deppa!!
O co cho????
Tak mi było smutno ostatnio - zaczęło mi się wydawać, iż nie dla mnie łaskawość życia i zasoby szczęścia w świecie. Już prawie pogodziłam się z tym faktem i szykowałam ostatnie elementy szafotu potrzebne do wykonania nad sobą wyroku. Lecz przyszło ukojenie i ratunek! Po raz ostatni zdecydowałam się wejść na forum Johnnego Deppa, patrzę................... A TU NOWE, ŚLICZNE ZDJĘCIE!! Wywaliłam gilotynę do śmietnika i wreszcie mogę cieszyć się, że istnieję - życie ma sens.
Dziękuję wszystkim :*:*
wiem mi tesz zdjęciie Dżoncia poprawiło chumorek! PZDR spermo ! (fajny niczek mash )
No oczywiście, Johnny Depp to mój fetysz, podnieca mnie sama myśl o nim, wszystkie moje najśmielsze i najskryciej pochowane istynkty ujawniają się gdy ktoś o nim wspomni. Orgazm.
A co Ty myślałaś, o niewierna? Jak śmiałaś pomyśleć, że jest inaczej?
No ok, oprócz Depppusia podniecają mnie jeszcze dziewczynki w stylu 16 letnie Joasie, ktore oburzają się na wszystko co do nich napiszę ;-)
Serio, nie musisz stawać w jej obronie, podejrzewam, że jakby chciała to by się sama obronila chociaż swoją drogą ciekawe po co, powinno to po niej spłynąć tak jak po mnie spływa to co Ty i te inne do mnie piszecie;-)
A podstawy by ją oceniać właśnie, o tak! mam ;-) Po tym co piszesz i JAK piszesz dużo mozna zaobserwować, a już na pewno tyle by można było w ironiczny/ sarkastyczny sposób odpisać na te wypociny. To tylko forum.
Osz fak, ale żem się rozpisała ;-)
Gwoli wyjasnienia, pierwsze 3 akapity to sarkazm ;*
"Dziewczynki w stylu 16 letnie Joasie"
Tywidzisz co ty piszesz?? Ciekawa jestem ile ty masz lat,że się tak wymądrzasz.
Jeśli chodzi o wypowedź o autorce tematu to ja w jej wypowiedzi nie widzę tego co ty rzekomo zauważyłaś ;/
Może to ty taka jesteś i próbujesz udowodnić,że tak nie jest swoimi "dojrzałymi wypowiedziami".
Masz moje zdjęcie, to możesz sobie strzelić ;*
Doskonale widzę co piszę, moja droga. Boże broń, bym nie widziała:)
Może a morze to co innego :)
buahahahhahahah ale zlewa z Ciebie ;)
No wlasnie różni się i jak widać ty tej różnicy nie zauważasz :D:D
Kup sobie słownik, naucz się pisac a potem sie wypowiadaj.
Buahahahahhaa xD
Udajesz, czy serio nie zrozumiałaś tego co napisałam i po co to napisałam?
O jakim Ty słowniku laska piszesz?
Rozumiem, że matura i testy ze zrozumieniem jeszcze daleko przed Tobą, ale nie pogrążaj się, bo troche się w tym momencie ośmieszyłaś :)
I teksty w stylu; "naucz się pisac a potem sie wypowiadaj" zachowaj sobie dla rówieśniczek ;*
p.s. Jeszcze raz przeczytaj to co napisałam, może zrozumiesz o co mi chodziło ;) If not, Twój problem, mnie to rybka ;)
i ten sztuczny smiech; "Buahahahahhaa xD" żenua ;*
No to mi wytłumacz skarbie o co chodziło z twoim "morze".
To raczej ty sie ośmieszyłaś stwierdzeniem,że "może" w kontekscie jakim ja napisałam pisze sie przez "rz".
i ten sztuczny smiech; "Buahahahahhaa xD" żenua ;*
Sama tak piszesz wiec twoje wypowiedzi są żenujące.
Nie są żenujące, bo ja na serio sie z Ciebie zlewam, a Ty wręcz przeciwnie, widzę jak Ci żyłka prawie pękła z nerwów ;*
Może a morze to co innego- takie powiedzmy przysłowie, w zasadzie to powiedzenie. Chodzi o to, że wymawia się tak samo ale ma 2 różne znaczenia i inaczej się pisze ;-) savvy?
podwójne znaczenie....savvy? jarzysz? czaisz? kapewu?
Znam to powiedzenie ;P Ale ty napisalas to tak,że każdy bo to zrozumiał tak inaczej niż ty sobie zamierzyłaś.
I wcale miżyłka nie pękła z nerwów bo nie ma sensu wkurzać się zgryźliwymi wypowiedziami niewyżytej Anastazji.Nie rozumiem dlaczego tak na każdego naskakujesz ;/ Jakbyś nie mogła normalnie porozmawiac...wrzuć trochę na luz od razu będzie milej.
Cholera, ja jestem niewyżta?! wręcz przeciwnie ;D
Ok, już nie będę, postanowienie poprawy. "Wrzucam na luz", whatever ;]
Te, to było do mnie?
Bo jak tak, to musze cie zmartwić - jeszcze mokro nie mam. ;/
Jak już coś, to chyba ty, tak cie to jara, że napiszesz głupi komentarz na forum??? Eech ;p
Jeśli zwracasz się do mnie to po pierwsze nie zaczynaj od 'te'. To prostackie ;-* A mnie nie ruszy ;-)
Dobrze zauwazyłaś- JESZCZE mokro nie masz ;-(
I oczywiście! jara mnie to, że napisze (głupi?wtf;) TAKI MĄDRY komentarz na forum naszego kochanego Deppusia ;-) uuuuuuuuuu, mokro.
Buziaki dziewczę;*
Cóż może i masz rację (co do pierwszego) ;p. I czy ktoś mówił lub pisał, że miałam na celu zdenerwowanie Cie? Nie. Ot, tak mi sie napisało. ;* ;P.
A jeśli już o prostactwie mowia, to te Twoje - "masz już mokro czy jeszcze nie??" było nie mniej prostackie ;).
Poza tym, to peace girl ;***
"zdenerwowanie Cie" po jakiemu to? ;>
o, widzę, że mam do czynienia z imogirl ;* peace peace ;*
zgadzam się, ten tekst był deczko prostacki ;) ale tak deczko ;)
ok, niech Ci będzie, że się zgodzę, że jest poprawnie ;]
Troche mi po Twoim stylu pisania zalecieło emo, ale skoro twierdzisz, że nie to Bogu dzięki...nie dzierże ich ;] Jeszcze bardziej niż po<pip> fanów aktorów i aktoreczek ;)
pozdro ;P
No zdjęcie jest spoko, bo ukazuje jego styl, a nie jakąś koszule w kratkę. Widze panie, że przez wasze liczne posty na temat zdjęcia, doprowadziły do licznych zmian i muszę powiedzieć, ze to jest najlepsze
Dokładnie, mądralo na górze. Wcześniej, gdy zdjęcie było inne, szerokim łukiem omijałam tę stronę, wręcz brzydziłam się na nią wejść. Jak można uważać, iż liczy się kunszt aktorski, nie zaś zdjęcie na filmwebie, trzeba być doprawdy pozbawionym zdolności rozumowania!
Czytasz mi w myslach! nie moglam patrzec na tamto zdjecie, podczas gdy Dżonuś jest w rzeczywistosci taki piekny! szybko przewijalam stronę aby nie musiec oglądac tego niewiarygodnie masakrycznego nosa! błeee...byłam nawet w stanie,tak jak ty, poczac rezygnacje z uczeszczania na to forum, bo zaczynaly mi sie snic koszmary!
spam.