Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
kinoman0

moczem i kalem ,a najbardziej zaraz po wyjsciu z pociagu czujesz ten odor.

sanczopansa

masz racje. dodalbym do tego wymiociny.

kinoman0

niezle.najlepsze jest to ze faktycznie taka mieszanka jest na powitanie ,dobrze ze tam nie mieszkam.

sanczopansa

Szczerze mówiąc nie interesuje mnie to

polneri

szkoda,wez mopa i ogarnij te smierdzace jak piz da miasto.

sanczopansa

Tu chyba armia Terminatorów jest potrzebna :D

sanczopansa

'smierdzace jak piz da miasto.'
zalezy jaka hehe.

kinoman0

dzentelmenowi nie przystoi tak zartowac.

użytkownik usunięty
Marcinekk

Kraków to najpiękniejsze miasto w Polsce. myślę, że to polski Paryż.

buahuahauauhauha a bylas w paryzu?

Marcinekk

krakow to faktycznie ladne miasto,tam powinni krecic filmy (vinvi) a nie w tej oborze.

sanczopansa

*vinci

użytkownik usunięty
sanczopansa

http://www.filmweb.pl/film/Uwik%C5%82anie-2011-583560
Uwikłanie kręcone w Krakowie. Ciekawe ujęcia miasta, takie z góry.

użytkownik usunięty
Marcinekk

a zdziwiłbyś.
jak na Polskę to przyzwoite miasto. uważam, że ma swój klimat. ale nie zapuszczałam się tam bóg wie gdzie.

polecam nowa hute muehueheuheu
pytam powaznie czy bylas bo ja bylem dosc dlugo^^

użytkownik usunięty
Marcinekk

byłam kiedyś. za pewien konkurs. ale to był taki wycieczkowy wypad, wtedy nie ogląda się śmierdzących spelun tylko miejsca przyjazne dla oka

Marcinekk

co tam robiles?

Marcinekk

nie jestes z krk? mozesz na priwie odpisac

Zgadzam się co do pierwszej części zdania, ale stwierdzenie "polski Paryż" to trochę przesada ;)

użytkownik usunięty
maestro_X

polski Paryż
myślałam, że przymiotnik mówi sam za siebie. nie oczekiwałabym od Polski żadnego Paryża. w tym kraju ludzie nie potrafią zadbać o nic co jest piękne samo z sobie

Wiem o co Ci chodziło, tylko można to tłumaczyć czasem zbyt dosłownie. Krakowski rynek miecie wszystkie inne w naszym kraju.

użytkownik usunięty
maestro_X

jeśli miałabym mieszkać gdzie indziej i koniecznie w Polsce to tylko w Krakowie.

Za dużo buractwa i syfu w wielkich miastach. Duże aglomeracje typowo na studia, w żadnym wypadku dłużej, przynajmniej dla mnie.

maestro_X

no tak buractwo to domena miast, gdziezby wsi buahahah

DonVitoCorleone

Jak można wieś do miasta porównać, gdzie zagrożenie wandalizmem jest absurdalnie mniejsze...

maestro_X

a jezeli juz to bez urazy, ale to wlasnie studenciaki i inni 'przybysze' przyczyniaja sie do tego buractwa w miescie

DonVitoCorleone

Oczywiście. Student to dres i kieszonkowiec penetrujący każde osiedle. To za nim się odwracam gdy idzie na mnie z kosą !

maestro_X

nie wiem. buractwo to nie tylko dresy i kosy(nomen omen :)). chodzi o mentalnosc, kulture. itp. chamstwo jest wszedzie ale mowa o tzw buractwie(i -w domysle-ciemnocie)

DonVitoCorleone

Niewątpliwie studenci przynoszą duży syf w mieście (brud, zanieczyszczenia, słaba kultura). Alkoholizacja przechodzi wtedy największą falę w ich umysłach, także nie dziwię się takiemu postępowaniu - typowe lata szaleństwa. To jest problem, ale ciężko cokolwiek z tym zrobić.
Najważniejsze dla mnie jest poczucie własnego bezpieczeństwa, a niestety widząc grupę dresów często tego uczucia delikatnie mówiąc nie doświadczam...

maestro_X

dresy to tez ludzie ze swoimi problemami ;)
mnie chodzi rowniez np o pewne poglady na zycie, wyrwanie sie z "grajdolka" dla kasy i kariery, szpan komorkami i cihami, przepelnione galerie itp. ogolnie pustota i plycizna. postepowanie codzienne, typu " we wsi w domu nie wolno bylo, a tu nikt nie widzi to hulaj dusza, zero barier". i to ma byc elita kraju?
kolejna rzecz, juz nie studencja, np stosunek do reiligii, moralnosci, itp. i oczywiscie narzucanie innym-cejrowski to swietny przyklad takiego 'buraczka'.

maestro_X

studenciaki sieja gnoj i syf niestety swoja obecnoscia

Zygfryd_Von_fw

Tak było i będzie !

maestro_X

no hehe

maestro_X

nie tylko w kraju. w calej europie. a moze i w swiecie

bylem w paryzu 3 tygodnie i pomijajac dzielnice bambusow to naprawde piekne miasto, w kraku mieszkalem dosc dlugo i bede mieszkal jeszcze i nie ma nic wspolnego z pieknem paryza pomiajac ze jest z 10 razy mniejsze

Marcinekk

wu le wu ze sla awe kla? mrauuuu

użytkownik usunięty
Marcinekk

przynajmniej macie wawel :D

gowno na tym wawelu jest

Marcinekk

Wawel piękny.
http://www.youtube.com/watch?v=D204TT_Nd70

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Marcinekk

Marcinie, CRACOVIA znaczy Kraków, nie uczono Cię tam ?

maestro_X

ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC !!!

polneri

Na śląsku bytujesz :) ?

maestro_X

A jak masz coś przeciw to za mną jest POGOŃ SZCZECIN :)

polneri

Pogoń -> Legia hahahahaha, także na tym kończymy rozmowę, bo dojdzie do niepotrzebnych wulgaryzmów :D

maestro_X

hehe :p

Marcinekk

raczej + oo.szefie,
idy marcowe 8/10
gosling>>>>>>>>>>hoffman>clooney(rany jaka pipa)

sanczopansa

widze ze twoje ostatnie oceny sa coraz blizsze aryjskiego gustu

Marcinekk

dlaczego akurat aryjskiemu?
na szfaba nie wygladam wrecz brzydze sie tymi dzkusami.
co do reszty sie zgadzam.