nie widzialem.
najnowszy rocky jest calkiem niezly. dosyc sentymentalny nawiazuje do poprzednich czesci.
rozmawialismy o tym,nie ma tragedii ale to odgrzewany kotlet stallone podobnie jak rambo -najnowsza czesc.ale sly zasluguje na ogromny szacun ze w tym wieku ma taka figure w porownaniu do arnolda ktory powinien zajac sie swoim tlustym dupskiem.
j edgar 8/10 wbrew pozorom to bardzo dobrze zrobiona biografia(a raczej wbrew krytykom)
brawa dla charakteryzatorow szczegolne sie naleza
Dokładnie. Gdybym przyjmował alterkonta w stylu twojego zygfryda to by pewnie było jeszcze niżej.
heheh ,zaproszeń stoi chyba z 10
Z osobami tymi nie zamieniłam słowa.
Czy oni zapraszają ludzi na oko???
<smiech>
Kolega polneri jest ostatnio w wyśmienitym humorze, stąd też tak wysoka ocena 5,4. Gdyby nie jego wybitne samopoczucie byłoby 3,6 :D
Tylko znajomi z reala + kilku zasłużonych z którymi dużo rozmawiałem, bo tak to nie jestem kolekcjonerem... Kilku trzeba dodać jeszcze.
Na żarty się mu zebrało hehehe
tu masz wszystkie najlepsze.
http://www.film.org.pl/plebiscyty/filmy_bokserskie/wstep.html
wtf?! tam mam tylko jakis suchar z nazwiskami postaci,wyslij link gdzie sa najlepsze filmy bokserskie.
ostatnio ogladalem fightera zreszta lubie filmy na tej bazie,z regoly sa dobrze zrobione i ciekawe.poza tym tematyka bokserska jest inspirujaca.