Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
siukuluku

A kto Ci broni?Czekam na film.Daj znać,jak coś nakręcisz.

użytkownik usunięty
Mad_Lover

pewnie długo będziemy czekac na premierę.

siukuluku

Masz na myśli konkretną rolę?

Troublesome

Ruski dreszczowiec"Miszka z Saszą w kiblu straszą"na podst.King Konga:)

Mad_Lover

Mam rozumieć 'Solaris pt. 2', ale Tarkowski chyba tego nie wyreżyseruje...

Troublesome

Nie,to będzie niskobudżetówka ze słabymi efektami patrz."blood creek"i sceneria starej wsi.Kibel musi byc wiarygodny i na poziomie.No i duży,żeby obaj sie zmieścili:)
Wyreżyseruje to Sandler.

Mad_Lover

Jeżeli Al Pacino, Sandler i założyciel tematu stworzą trójkąt - to dodam film do ulubionych. Ofc założyciel zagra kibel.

Troublesome

Trzeba napisać scenariusz.Deppomaniaczka albo Napruto,oboje maja opowiadania na blogach.

Troublesome

Sasza w trakcie budowy wychodka odkryje pod ziemnią poniemiecki tunel,2 metry wysokosci,4 metry szerokości.
Wpadnie na pomysł,aby wychdek był wejściem do tunelu,a w tunelu....dom strachów.Będą pobierać po 30 koła za wejściówy.
Sasza jako inżynier i pomysłodawca będzie siedział na kasie w okienku z deski klozetowej,a Miszka i kuzyn będą w tym tunelu-domu straszyć znudzonych gimnazjalistów z widłami w rękach i ketchupem na gębach.Muzyki nie będzie,tylko jęki i stęki,jakie sie wydaje w trakcie zaparcia.
Oczywiście jako bilety będą rolki papieru do dupy,żeby było oryginalnie i w razie potzreby,jakby ktoś za mocno "uległ emocjom"
Muhehehehehahahah:]]

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

masz ty pomysły !!!

taki film trafiłby i do moich ulubionych xD

ciekawe co siukuluku na to, ciekawe czy zgraną by za tą rolę Oskara ;D

ciekawe,w jakiej roli go obsadzić?
może poemocjonalnej kupy?

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

ja bym obstawiała to co zaproponował Troublesome czyli rolę kibla, choć w sumie poemocjonalna kupa brzmi bardziej poetycko ;D

tak czy siak obie role genialne, genialne, siukuluku zapewne się w nich sprawdzi xD

Kupa jest trudniejsza w wykonaniu.Musi byc miękka i ciepła,i oczywiście z gracją wyjść na wolność.
A kibel?..ot,taka drewniana pakamera.Ale na 1-szą rolę siukuluku może damy ten kibel,boje się,że z gównem sobie nie poradzi.
alez ja jestem paskudna...

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

niech zagra obie xD 1-wszo planową ( kibel) i drugoplanową (shit), wtedy odebrałby i dwa Oskary ;D xD

Nie poradzi.Najpierw niech zagra jedno,jak da rade,napiszę mu dłuższą rolę.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

w sumie odegranie takich dwóch ról może być dla niego zbyt trudne, najpierw należałoby go własnie w którejś z nich sprawdzić ;D xD

to na 1-szy rzut damy srajtaśmę.Najmniej wymagająca.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

xD zgadzam się xD

on nawet nie wie,że mam dla niego film.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

jak tu zajrzy, to pewnie głęboko się zaskoczony jak zobaczy ile ma tu propozycji filmowych.

hehe.Juz pewnie sie nie pokaże,to taka prowokatorska odwaga,gdy nikt nie przytakuje.

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

czekaj, czekaj dajmy mu szanse moze jednak tu wpadnie :D

Słabo widze,ale olewam.W ukryciu czyta nasze podśmiewajki:)

użytkownik usunięty
Deppomaniaczka

taki tajny agent. XD

nie lubię szpiegów.Do wora...hehe

użytkownik usunięty
Mad_Lover

hhhahhahhahhaah!!

siukuluku

nie ma sie czym chwalic,, bo to zadne osiagniecie