Nie,to będzie niskobudżetówka ze słabymi efektami patrz."blood creek"i sceneria starej wsi.Kibel musi byc wiarygodny i na poziomie.No i duży,żeby obaj sie zmieścili:)
Wyreżyseruje to Sandler.
Jeżeli Al Pacino, Sandler i założyciel tematu stworzą trójkąt - to dodam film do ulubionych. Ofc założyciel zagra kibel.
Sasza w trakcie budowy wychodka odkryje pod ziemnią poniemiecki tunel,2 metry wysokosci,4 metry szerokości.
Wpadnie na pomysł,aby wychdek był wejściem do tunelu,a w tunelu....dom strachów.Będą pobierać po 30 koła za wejściówy.
Sasza jako inżynier i pomysłodawca będzie siedział na kasie w okienku z deski klozetowej,a Miszka i kuzyn będą w tym tunelu-domu straszyć znudzonych gimnazjalistów z widłami w rękach i ketchupem na gębach.Muzyki nie będzie,tylko jęki i stęki,jakie sie wydaje w trakcie zaparcia.
Oczywiście jako bilety będą rolki papieru do dupy,żeby było oryginalnie i w razie potzreby,jakby ktoś za mocno "uległ emocjom"
Muhehehehehahahah:]]
masz ty pomysły !!!
taki film trafiłby i do moich ulubionych xD
ciekawe co siukuluku na to, ciekawe czy zgraną by za tą rolę Oskara ;D
ja bym obstawiała to co zaproponował Troublesome czyli rolę kibla, choć w sumie poemocjonalna kupa brzmi bardziej poetycko ;D
tak czy siak obie role genialne, genialne, siukuluku zapewne się w nich sprawdzi xD
Kupa jest trudniejsza w wykonaniu.Musi byc miękka i ciepła,i oczywiście z gracją wyjść na wolność.
A kibel?..ot,taka drewniana pakamera.Ale na 1-szą rolę siukuluku może damy ten kibel,boje się,że z gównem sobie nie poradzi.
alez ja jestem paskudna...
niech zagra obie xD 1-wszo planową ( kibel) i drugoplanową (shit), wtedy odebrałby i dwa Oskary ;D xD
w sumie odegranie takich dwóch ról może być dla niego zbyt trudne, najpierw należałoby go własnie w którejś z nich sprawdzić ;D xD
jak tu zajrzy, to pewnie głęboko się zaskoczony jak zobaczy ile ma tu propozycji filmowych.